Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ΡΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΡΑΜΣΤΑΗ ΑΠ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΘΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ

Παρεμπιπτόντως, εγώ κοιτούσα 50κ χιλιόμετρα και κάτω, υπερβολή;

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα παράδειγμα:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1917390/

4500 ευρα για 98 μοντελο civic? omg...

Α ΡΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΡΑΜΣΤΑΗ ΑΠ ΤΑ ΗΧΕΙΑ, ΘΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ

Παρεμπιπτόντως, εγώ κοιτούσα 50κ χιλιόμετρα και κάτω, υπερβολή;

Απο 100κ και κατω κοιτα, ειναι πολυ καλα.

Luci για 'μενα σε αυτα τα λεφτα που διαθετεις ειναι, ή μια corolla π.χ Link ή ενα 307 π.χ Link

Δημοσ.

http://www.car.gr/cl...s/view/1975793/ συγγνώμη, δεν άντεξα.

Ρε 'σεις αυτό το ίμπιζα πολύ μου γυαλίζει. Πείτε γιατί δεν αξίζει μία, πείστε με.

Επίσης, αυτό τι μας λέει.

edit, πολύ ωραία και τα δύο που μου έδειξες. Περιορίζομαι στο 2ο γιατί το πρώτο δεν έχει δόσεις.

Δημοσ.

Καταρχην το alfa που βρηκες δεν ειναι 2008 μοντελο, ειναι απ το 2003 και πισω.. Το Seat ειναι σαν καινουριο (αλλα ειναι seat :P ) καμια σχεση σαν αμαξι με τα παραπανω. Το corolla που σου εδειξα το προτεινα σαν επιλογη μοντελου, οχι σαν αγγελια. Ψαξε δες για ενα ιδιο με δοσεις αν σου αρεσει ειναι πολυ καλο, οπως και το 307.

Και κατι ακομη που προσεξα. Το συγκεκριμενο cololla το πουλαει ιδιοτης. Ισως γι αυτο να μην διχνει για δοσεις. Εσυ αν πεις να το παρεις, τις δοσεις τις κανονιζεις με την τραπεζα, οποτε εσυ δεν κολας καπου.

Δημοσ.

Πες κάτι παραπάνω.

Για τι χρήση το θες; Πόλη; Ταξίδια;

Θες συγκεκριμένο μέγεθος;

Από επιδόσεις τι ψάχνεις;

Πες ποια μοντέλα σου αρέσουν. Περιόρισε τις επιλογές.

Δημοσ.

Λοιπόν, σε design μου αρέσει το στυλ του Ibiza, των Pegeuot 207/307 και του Corolla που είδα παραπάνω. Γενικά, coupe με μοντέρνα μουρίτσα, όχι τετράγωνα φανάρια 90s, όχι φουτουριστικές μαλακίες με υπερβολικές καμπύλες. Προφανώς αν βρεθεί καλύτερο αμάξι που είναι ασχημότερο, δε δίνουμε μία για εμφάνιση.

Η χρήση του θα είναι κυρίως σε πόλη, αλλά όχι το συχνό τσιμπούκι φαναριών/κίνησης. Όπου πάει μετρό, θα πηγαίνω απλώς ως τη στάση. Γενικά, δε μου αρέσει η οδήγηση στην πόλη και την αποφεύγω πάντα όσο μπορώ, κέντρο ας πούμε δε θα κατέβω ποτέ με αμάξι.

Θέλω να είναι κουπέ για να μην φέρνω 20 γύρες, αλλά δε θέλω να είναι και atos γιατί θέλω να μπορώ να πηγαίνω το περιστασιακό μου ταξιδάκι. Κοινώς, δε θέλω 4000 κυβικά γιατί δε θα κάνω tour τις άλπεις, αλλά ούτε κινητήρα για παπάκι. Να μπορώ να γυρίσω ένα νομό στην Κρήτη, αλλά να μην καίω και 200 ευρώ στην πρώτη όταν ανάψει το πράσινο. Γι' αυτό και προσανατολίζομαι στα 1400-1600.

Μέγεθος περιλαμβάνεται παραπάνω, μεσαίο. Fabia, golf, polo, τέτοια πράματα.

Από επιδόσεις, η τελευταία μου προτεραιότητα είναι η ταχύτητα. Οι φορές που έχω πάει πάνω από 140 είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει ρεπρίζ για να μην τρέμω στις προσπεράσεις και δύναμη για να μη το σανιδώνω για να ξεκινήσει απ' το φανάρι. Το αν θα πιάσω τα 100 σε 4, σε 6 ή σε 8 δευτερόλεπτα, δε με νοιάζει, με νοιάζει όμως πόσο ζόρι θέλει για να πιάσει τα 40. Υπ' όψιν πως σε γενικές γραμμές, έχω μάθει να δουλεύω σε χαμηλές στροφές.

Σούμα, θέλω ένα αξιόπιστο αμάξι στην ισχύ του και ας καίει ΛΙΓΟ παραπάνω, να μη νοιώθω ότι πατάω το γκάζι και είναι "άδειο", να μπορώ να ανέβω 2 βουνά και να μπορώ να κάνω μια γρήγορη προσπέραση. Δευτερευόντως, κοιτάω εμφάνιση και αυτή τη ρίχνω και άλλη θέση για άνεση εσωτερικών χώρων.

Δημοσ.

Suzuki Ignis Sport

Ford fiesta Mk6

Vw Golf 4

Θα έβαζα και την Alfa 147,άλλα Alfa Romeo (του τότε) και αξιοπιστία δέν πάνε στην ίδια πρόταση.

Είμαι πάντως και εγω υπέρ του Hyundai Getz που αναφέρθηκε πιο πρίν.Απο την στιγμή μάλιστα που υφίσταται ο αντικαταστάτης του (i20),τα Getz θα τα δίνουν όσο όσο.

Δημοσ.

εχε στο νου σου οτι οι κατηγοριες τελων κυκλοφορίας ειναι 1000-1300 και μετα 1400-1600, αρα πέρνοντας ενα 1400 αντι ενος 1300, δινεις και 100 ευρω το χρονο για τελη εξτρα. Επισης και γω θα σου λεγα να κοιταξεις για κορεατη ή ιαπωνα (auris,yaris,aygo,getz,i20,i10,i30,accent). Προσωπικα μεγαλυτερο σκυλι με τεραστια διαφορα, δεν εχω δει απο το accent που εχει η μανα μου. ειναι του 3 ή του 4 μοντελο με 170k χιλιομετρα, και δεν εχει βγαλει ΟΥΤΕ μια βλαβη, ενω εχει περασει 2 καλουτσικα τρακαρισματα και αλλα 2 μετρια, μαθαμε πανω του να οδηγαμε και εγω και ο αδερφος μου με χρηση 18χρονου (βλεπε μαγκιες στα φαναρια,χειροφρενα κτλ) και δεν καταλαβαινει χριστο. Εγω τωρα εχω ενα 206 και μια θα παθει κατι μια τσιμουχα, μια το αμορτισερ, το ακουμπησα και καλα τις προαλλες σε μια κολωνα και τα πλαστικα ειναι τοσο ψεφτικα που μετατοπίστηκαν ολοκληρα.

PS: Στα 80κ χιλιομετρα ειναι το μεγαλο σερβις που ειναι και ακριβο. εγω θα σου πρότεινα να αγορασεις κατι που να το εχει κανει το μεγαλο, διοτι και θα γλυτώσεις εκει λεφτα και θα ειναι πιο φθηνο λογω περισσοτέρων χιλιομέτρων. και αμα μιλαμε για ιαπωνα ή κορεατη, αντεχουν ατελείωτα χιλιομετρα. δεν θα εχεις προβλημα και πανω απο τα 80-100

Δημοσ.

Ωραία, θα έχω το νου μου για καμιά καλή εμφάνιση στις αγγελίες σε αυτά που λέτε, αν και του Tenshi μου βγαίνουν αρκετά off-budget, αλλά αν ο αγώνας κριθεί στο χιλιάρικο, γιατί όχι.

Περιμένω και απάντηση NickTG.

Δημοσ.

Πριν πάρεις κάτι να το οδηγήσεις. Τα κορεάτικα που έχουν αναφερθεί έχουν όλα από χειρότερη έως πολύ χειρότερη συμπεριφορά στο δρόμο τόσο από τα αντίστοιχης ηλικίας γιαπωνέζικα και ακόμα περισσότερο από τα ευρωπαϊκά.

Το Getz κοπανάει πίσω και το Accent θυμίζει βάρκα.

Στην αξιοπιστία στα μεταχειρισμένα μετράει πολύ η συντήρηση που είχαν μέχρι τώρα. Οπότε θα ζητήσεις book service.

Δες αν χρειάζεται μεγάλο service, αμορτισέρ ή κάτι άλλο ακριβό. Καλύτερα να πάρεις κάτι με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω αλλά να έχουν γίνει αυτές οι εργασίες.

Μέχρι πόσα λεφτά μιλάμε;

Δημοσ.

Γενικά αν είναι να δώσεις αυτά τα λεφτά, να προτιμήσεις Ιάπωνα αντί Κορεάτη, και ας είναι 5-6 χρόνια παλιότερο. Δεν σε νοιάζει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...