Προς το περιεχόμενο

Συμβουλή για αγορά μεταχ. αυτοκινήτου!

Kapws

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μόλις μου έστειλε ένα email.

auris στο εξωτερικό.

Hello,

OK thanks for your e-mail regarding the car !

I still have it, and i will sell it for 5.700 EUR.

The car is in perfect condition, never involved in any accidents, no damage,

no scratches,

no repairs on it, it's like new.

The price asked includes shipping costs is 5.700 EUR, I mean you will pay 5.700

EUR to have the car to your

door ready for driving.

Along with the car you will receive all the documents that you need to

register the car

under your name in your country.

The price includes all shipping taxes to your address, like i said before.

Also, look at the photos

that i have sent you by e-mail.

If you are interested please contact me, and i will propose a fair way to make

this transaction.

Facundo Michael

TEL:­­0044-709 298 5330

Thank you

Greek =================================================

Γεια σας,

Εντάξει ευχαριστώ για την e-mail σας σχετικά με το αυτοκίνητο!

Το έχω ακόμα, και εγώ θα το πωλήσει για 5.700 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, δεν εμπλέκονται σε οποιαδήποτε ατυχήματα, όχι ζημία,

Δεν γρατσουνιές,

Δεν επισκευές σε αυτό, είναι σαν καινούργιο.

Η ζητούμενη τιμή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής είναι 5.700 ευρώ, εννοώ θα πληρώσετε 5.700

Ευρώ που έχει το αυτοκίνητο για να σας

πόρτα έτοιμη για οδήγηση.

Μαζί με το αυτοκίνητο θα λάβετε όλα τα έγγραφα που πρέπει να

εγγραφή του αυτοκινήτου

κάτω από το όνομά σας στη χώρα σας.

Η τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους αποστολής στη διεύθυνσή σας, όπως είπα και πριν.

Επίσης, δείτε τις φωτογραφίες

ώστε να μπορώ να σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, και εγώ θα προτείνει ένα δίκαιο τρόπο για να

αυτή τη συναλλαγή.

Facundo Michael

TEL:­­0044-709 298 5330

Σας ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5900 ευρω??? Χαχαχαχα, καλα ειναι σοβαροι? Σοβαρα αυτος που θα "τσιμπησει" πραγματικα θα του αξιζει για οτι παθει.

• 8 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους

Ψάχνω και εγώ να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τις εξής προδιαγραφές:

1. budget περίπου 7.000

2. χρονολογία πρώτης ταξινόμησης 2007 και νεότερο

3. κυβικά 1.200 - 1.400

4. μικρομεσαίο μέγεθος (golf, auris, corsa, polo, yaris)

5. βασικό κριτήριο για μένα είναι να μειώσω τις πιθανότητες αυτός που το πουλάει να το δίνει γιατί του βγήκε προβληματικό (πχ. κάποια polo του 2006 ξέρω οτι βγήκαν με προβληματικό κινιτήρα ή καταλύτη) και να το πάρω εγώ και να τραβάω τα μαλλιά μου μετά, διότι και μηχανικός να το δει πολύ αμφιβάλω κατά πόσο μπορεί να διαγνώσει τέτοια προβλήματα.

6. επίσης να πω πως το αυτοκίνητο το αγοράζω με προοπτική να το κρατήσω για πάνω από 5 χρόνια μιας και είμαι της άποψης οτι το αυτοκίνητο πρέπει να αλλάζεις ανά δεκαετία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

θα προτεινα kia ceed,seat leon,hyundai getz,αν και δεν ειναι στην ιδια κατηγορια...

το auris καλο ειναι,αλλα θελει τον 1,6 για να κινηθει...

Αξιοσέβαστο ποσό τα 7000e αυτήν την περίοδο.

Βασικά μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε άριστο μικρό αυτοκίνητο και κάποια μικρομεσαία (πολύ δύσκολο για golf, auris).

1) Έκανα μια πρώτη αναζήτηση και παρατήρησα πως κοντά στα 7000 ευρώ κυκλοφορούν polo, ibiza, grande punto, corsa, swift, ceed, 207, fiesta. Προφανώς υπάρχουν και άλλα μοντέλα ωστόσο εγώ εξωτερικά τουλάχιστον από άποψη design σε αυτά προσανατολίζομαι. Θα ήθελα κάποιες γνώμες για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

2) Πόσο εφικτό είναι για ένα μηχανικό να καταλάβει αν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι οκ απλά βλέποντας το. Και με τον όρο οκ εννοώ, εκτός από ατρακάριστο και χωρίς καποιο πολύ εμφανές πρόβλημα, πως ας πούμε δεν είναι προβληματικό από άποψη σχεδιασμού και οι ιδιοκτήτες τους απλά τα επιδιορθώνουν όσο ισχύει η εγγύηση και μετά τα πουλάνε σε τιμή "ευκαιρίας".

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1) Έκανα μια πρώτη αναζήτηση και παρατήρησα πως κοντά στα 7000 ευρώ κυκλοφορούν polo, ibiza, grande punto, corsa, swift, ceed, 207, fiesta. Προφανώς υπάρχουν και άλλα μοντέλα ωστόσο εγώ εξωτερικά τουλάχιστον από άποψη design σε αυτά προσανατολίζομαι. Θα ήθελα κάποιες γνώμες για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

2) Πόσο εφικτό είναι για ένα μηχανικό να καταλάβει αν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι οκ απλά βλέποντας το. Και με τον όρο οκ εννοώ, εκτός από ατρακάριστο και χωρίς καποιο πολύ εμφανές πρόβλημα, πως ας πούμε δεν είναι προβληματικό από άποψη σχεδιασμού και οι ιδιοκτήτες τους απλά τα επιδιορθώνουν όσο ισχύει η εγγύηση και μετά τα πουλάνε σε τιμή "ευκαιρίας".

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1)Απο όσα ανέφερες,το πιο άνετο στον δρόμο είναι το Ceed ελέω πολλαπλών συνδέσμων.Ο 1400cc κινητήρας είναι ψηχωμένος με 109 άλογα και σε γενικές γραμμές είναι ένα τίμιο και αξιόπιστο όχημα.Το 207 είναι καλό all arounder όχημα,άλλα ο 1400cc κινητήρας (αν προορίζεσαι για την συγκεκριμένη έκδοση) μάλλον κρίνεται ανεπαρκής.

Το polo και το ibiza μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μερή (vag group γαρ),άλλα τα VW έχουν καλύτερη συναρμογή και ποιότητα πλαστικών.

Για το Corsa μόνο έχω ακούσει οτι δέν εχει και τις καλύτερες αναρτήσεις για τους καρόδρομους της Αθήνας.

Το Punto και αυτό καλό all arounder άλλα μέτρια συναρμογή,η λειτουργία city βολικότατη αν και επίφοβη σάν μηχανισμός.

Το swift καλό κιβώτιο ταχυτήτων,σφιχτή ανάρτηση άλλα μέτρια συναρμογή πλαστικών και αρκετά τριξίματα.

Το fiesta έχει καλές αναρτήσεις οι οποίες κάνουν απόσβεση στις περισσότερες ανωμαλίες του οδοστρώματος.Το ταμπλό καλύπτεται απο μαλακό πλαστικό,το οποίο είναι ένα σύν, σε γενικές γραμμές όμως δίχνει ...ψεύτικο.Τι κιβώτιο ταχυτήτων κάτω του μετρίου (για μένα),με μεγάλο αγκάθι την όπισθεν της οποίας το κούμπωμα θα σε παιδέψει αν δέν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

2)Πέρα απο τις στάνταρ κινήσεις που θα κάνει ο μηχανικός για να ελέγξει το αμάξι,είναι δύσκολο να γνωρίζει αν ένα αμάξι έχει βγεί ελαττωματικό απο το εργοστάσιο.

Σίγουρα υπάρχουν οι αναφορές (χαρακτηριστικά γνωρίσματα μάλλον) σε στύλ τα Γαλλικά έχουν χάλια ηλεκτρικά,τα Ιαπωνικά σκουριάζουν,τα Γερμανικά καίνε πολλαπλασιαστές,τις οποίες θα έχει ακούσει και ο μηχανικός...άλλα καλό είναι να κάνεις εσύ ο ίδιος μια έρευνα σε φόρουμ και να διαβάσεις απόψεις ιδιοκτητών.

Στη λίστα μου πρστέθηκαν το yaris, το civic και το mazda 2. Βασικά ρωτόντας γύρω γύρω οι απόψει που λαμβάνω είναι οτι τα ιαπωνικά βγάζουν συνήθως τα λιγότερα προβλήματα αλλά πρέπει να είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία και όχι στην Τουρκία για παράδειγμα. Κατι που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος από τις μάρκες που αναφέρονται σε αυτό και το προηγούμενο post μου ποια φημίζεται για φτηνότερα ανταλλακτικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...