Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα Peugeot 207. 1400 για να μπορεί να το βγάλει και εκτός πόλης πιο άνετα αν θελήσει. Άλλα σίγουρα ότι και να πάρει θα ήταν καλύτερα από ιδιώτη και οπωσδήποτε να το κοιτάξει και κανένας γνωστός σας μηχανικός όπως είπαν τα παιδιά πριν. Απο προσωπικη εμπειρια δεν θα επερνα ποτε ξανα Peugeot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον όπως σου είπαν και τότε έπεσες σε ελατωμματικό κομμάτι. Κρίμα να «μαυρίζεις» όλο το brand -το οποίο βγάζει διαμάντια- γι αυτή σου την εμπειρία. Θα έλεγα πως συμπάσχω με το Polo μου. Μέσα σε ένα χρόνο που το έχω (το πήρα μεταχειρισμένο στα 16,000 χιλιόμετρα) έχω αλλάξει καταλύτη, προκαταλύτη, μπεκ κι ετοιμάζομαι και για ιμάντες-ράουλα. Και ακόμα το κοντέρ γράφει 23,220. Στην επόμενη ζημιά δεν θα το πουλήσω, θα το πετάξω. On topic, από αυτά που της αρέσουν εγώ θα έπαιρνα το Colt 1.3. Δυναμιτάκι είναι, μικρό όπως το θέλει και αρκετά αξιόπιστο. Και το Swift είναι πολύ καλό αλλά δε μου κάνει «κλικ» όπως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον όπως σου είπαν και τότε έπεσες σε ελατωμματικό κομμάτι. Κρίμα να «μαυρίζεις» όλο το brand -το οποίο βγάζει διαμάντια- γι αυτή σου την εμπειρία. Θα έλεγα πως συμπάσχω με το Polo μου. Μέσα σε ένα χρόνο που το έχω (το πήρα μεταχειρισμένο στα 16,000 χιλιόμετρα) έχω αλλάξει καταλύτη, προκαταλύτη, μπεκ κι ετοιμάζομαι και για ιμάντες-ράουλα. Και ακόμα το κοντέρ γράφει 23,220. Στην επόμενη ζημιά δεν θα το πουλήσω, θα το πετάξω. On topic, από αυτά που της αρέσουν εγώ θα έπαιρνα το Colt 1.3. Δυναμιτάκι είναι, μικρό όπως το θέλει και αρκετά αξιόπιστο. Και το Swift είναι πολύ καλό αλλά δε μου κάνει «κλικ» όπως είναι. Ακομα και θεμα κομματιου να ηταν η αντιμετωπιση που ειχα ηταν απαραδεκτη.Για αυτο και μονο δεν ξαναπαιρνω Πεζω.Με τετοια συμπωματα μονο η αντικατασταση ή η επεκταση εγγυησης για αλλα δυο χρονια θα με καλυπτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά το aftersales της Peugeot είναι απλά άθλιο με μη καταρτημένο προσωπικό (όσον αφορά τις αντιπροσωπίες)...και το λέω εγώ που εδώ και 2 χρόνια είμαι κάτοχος peugeot 206 gti και παρά το συνεχές και καθημερινό σκίσιμο που τρώει δεν έχει βγάλει κιχ (72.200 σήμερα κμ). Αnyway, δεν είμαι στο 94 για να κακοχαρακτιρίζουμε εταιρίες όπως peugeot , fiat, alfa romeo και τα σχετικά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει και οι εν λόγω εταιρίες έχω σπαταλήσει δεκάδες εκατομυρια σε έρευνες ανάπτυξης των τεχνολογιών τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αnyway, δεν είμαι στο 94 για να κακοχαρακτιρίζουμε εταιρίες όπως peugeot , fiat, alfa romeo και τα σχετικά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει και οι εν λόγω εταιρίες έχω σπαταλήσει δεκάδες εκατομυρια σε έρευνες ανάπτυξης των τεχνολογιών τους. Εγω δεν μιλησα για 1994 αλλα για 2008 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 κοιταξε κανενα mini one/mini cooper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 κοιταξε κανενα mini one/mini cooper Με οριο τα 6000€ μαλλον δεν το φτανει. Ασε που θα παρει αμαξι 8-9 ετων( τα φτηνοτερα απο τοτε ειναι). Κακη επιλογη για περιορισμενο budget κατα τη γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Με οριο τα 6000€ μαλλον δεν το φτανει. Ασε που θα παρει αμαξι 8-9 ετων( τα φτηνοτερα απο τοτε ειναι). Κακη επιλογη για περιορισμενο budget κατα τη γνωμη μου. Συμφωνω απολυτα...Οχι μεταχειρισμενο πανω απο 4ετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ναι σωστα δεν ειναι καλη επιλογη σαν αμαξι, αλλα εινια αρκετα ομορφο για κοπελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 honda jazz,nissan micra για μικρο μεταχειρισμενο μονο τζαπς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 honda jazz,nissan micra για μικρο μεταχειρισμενο μονο τζαπς. το Jazz ειναι ιδανικο (το ειχα) αλλα με 6500 μαλλον θα εχει χρονακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/246389.asp φαινεται εξωτερικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/246389.asp φαινεται εξωτερικο.. Mαλλον εξαιρετικο ηθελες να πεις και συμφωνω απολυτα αλλα ο φιλος μας στο πρωτο ποστ λεει οτι της φιλης του δεν της αρεσουν τα yaris. Παντως ειναι πολυ καλη αγορα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Mαλλον εξαιρετικο ηθελες να πεις και συμφωνω απολυτα αλλα ο φιλος μας στο πρωτο ποστ λεει οτι της φιλης του δεν της αρεσουν τα yaris. Παντως ειναι πολυ καλη αγορα !!! yaris? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 yaris? οχι yaris.ειναι auris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα