Kapws Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!! Η κοπελιά μου αποφάσισε να αγοράσει ένα μεταχ. γιατί βαρέθηκε τα ΜΜΜ. Διαθέτει 6 , βαριά 6,5 χιλιάρικα. Ψάχνει κάτι όχι παλιό, άνετο , μικρό (όχι όμως πολύ μικρό σε κατηγορία smart/aygo), το γκάζι δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, κάτι μέχρι το πολύ 1,4 και κυρίως να είναι άνετο και "όμορφο" (υποκειμενικό κρητήριο αλλά θα πρέπει να το αναφέρω). Αυτά που δεν συμπαθεί είναι yaris, getz, atos, 106, saxo. Όποιος έχει να προτείνει κάτι θα ήταν πολύ καλό για να μας διαφωτίσει και μας. Τα λεφτά θα τα δώσει ντούκου οπότε φαντάζομαι θα ήτανε και καλύτερο να ψαχτεί σε ιδιώτη μπας και πετύχει καλύτερη ευκαιρία τιμής/απόδοσης (φαντάζομαι!) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Με τοσα χρηματα μπορει να παρει 1200-1400 κυβικα και 3-4 ετων με κατω απο 50.000 χλμ. Σαν κοπελλα ας κοιταξει για polo , ibiza κλπ αν και περι ορεξεως ουδεις λογος. Αφου τα εχει μετρητα ο ιδιωτης ειναι μονοδρομος.Καλο ειναι να το δει και ενα μηχανικος και φαναρτζης πριν το κλεισει.
doctorkostis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1144552/ Αυτο. Νομιζω οτι ειναι η χρυση τομη σε ολα. Ανετο, οχι πολυ μικρο αλλα ουτε μεγαλο, μια χαρα για την πολη αλλα μπορεις να κανεις και ανετο ταξιδι, απο ιδιωτη. Αν πει και ο μηχανικος/φαναρτζης το οκ, το παιρνεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αν η κοπελια σου ειναι νεα οδηγος για ευκολια θα σου ελεγα να κοιταζες για αυτοματο κιβωτιο.Μεγαλη ανεση για εμενα τον μεγαλυτερο, αλλα και μεγαλη ευκολια για ενα νεο οδηγο.
Kapws Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 φένεται πολύ καλό το GP του Link σου!! Τhnx!! Όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο, είναι και 1 μείον γιατί σαν σχετικά νέα οδηγός...αν θα χρειαστεί στην πορεία να κυκλοφορήσει ένα άλλο αμάξι (π.χ. δικό μου) θα τα βρει λίγο μπαστούνια..και αυτή , αλλά και το σασμάν μου :D
Haldol Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όχι αυτόματο σε νέο οδηγό. Μπορεί να είναι ευκολότερο αλλά τα περισσότερα οχήματα είναι με μηχανικό. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να οδηγήσει ένα απ' αυτά. Και αν έχει εμπειρία με μηχανικό για κάποια χρόνια κι απλά αλλάζει σε αυτόματο, μικρό το κακό. Εάν όμως δεν έχει οδηγήσει ποτέ μηχανικό θα βρει το μπελά της. Και αυτή, και το σασμάν, και οι μπροστά, και οι πίσω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όχι αυτόματο σε νέο οδηγό. Μπορεί να είναι ευκολότερο αλλά τα περισσότερα οχήματα είναι με μηχανικό. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να οδηγήσει ένα απ' αυτά. Και αν έχει εμπειρία με μηχανικό για κάποια χρόνια κι απλά αλλάζει σε αυτόματο, μικρό το κακό. Εάν όμως δεν έχει οδηγήσει ποτέ μηχανικό θα βρει το μπελά της. Και αυτή, και το σασμάν, και οι μπροστά, και οι πίσω... θα συμφωνωσω γιατι στην κορη μου πρωτοπηρα Peugeot 206cc αυτοματο και το φερει βαρεως που δεν ξερει να οδηγησει μηχανικο αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα θελησης και 2-3 μαθηματων με δασκαλο παλι. Φυσικα το αναποδο ειναι πολυ πιο ευκολο.
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κρίμα που δεν της αρέσει το γιαράκι. Οι τιμές θα έχουν ξεφτιλιστεί πλέον, με κανά 3.500 ευρώ θα βρεί κάποιο. ΑΠΕΘΑΝΤΑ. Λαδάκι και τα service του και είναι τζετ. Όπότε για 'μενα yaris +3 χήνες στη τσέπη.
Septum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και λες για συμβουλη στον τιτλο.Βγαζει καλα λεφτα η κοπελα σου η θα εχει καλη υποστηριξη οσον αφορα τη συντηρηση ενος αυτοκινητου τετοιου κυβισμου?
cger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα και nissan micra 3ετίας 1200cc με τα χρήματα αυτά.
Kapws Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και λες για συμβουλη στον τιτλο.Βγαζει καλα λεφτα η κοπελα σου η θα εχει καλη υποστηριξη οσον αφορα τη συντηρηση ενος αυτοκινητου τετοιου κυβισμου? Ναι εργάζεται και μπορεί να συντηρήσει ανετα ένα 1400άκι. Όσον αφορά το micra..της το δειξα αλλά δεν της άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα μου πε ότι προστέθηκε στη Black List της !
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ναι εργάζεται και μπορεί να συντηρήσει ανετα ένα 1400άκι. Όσον αφορά το micra..της το δειξα αλλά δεν της άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα μου πε ότι προστέθηκε στη Black List της ! Καποιο Ford fiesta μηπως ?? Ομορφα ειναι τα fiesta.
Kapws Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καποιο Ford fiesta μηπως ?? Ομορφα ειναι τα fiesta. ναι της άρεσε πολύ fiest, colt και swift. Αυτά είναι τα top της ως τώρα!
dude1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα Peugeot 207. 1400 για να μπορεί να το βγάλει και εκτός πόλης πιο άνετα αν θελήσει. Άλλα σίγουρα ότι και να πάρει θα ήταν καλύτερα από ιδιώτη και οπωσδήποτε να το κοιτάξει και κανένας γνωστός σας μηχανικός όπως είπαν τα παιδιά πριν.
Kapws Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα Peugeot 207. 1400 για να μπορεί να το βγάλει και εκτός πόλης πιο άνετα αν θελήσει. Άλλα σίγουρα ότι και να πάρει θα ήταν καλύτερα από ιδιώτη και οπωσδήποτε να το κοιτάξει και κανένας γνωστός σας μηχανικός όπως είπαν τα παιδιά πριν. Αυτό θα είναι το μόνο σίγουρο που θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα