kevingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια καλημερα. Ειμαι ολοκαινουριος στο forum και ελπιζω να τηρω ολους τους κανονες του,εαν εχω υποπεσει σε καποιο παραπτωμα πειτε μου να το διορθωσω. Χρειαζομαι την βοηθεια σας καθως δεν γνωριζω παρα πολλα απο κινητα. Οποιαδηποτε βοηθεια καλοπροαιρετη... Πριν απο λιγο καιρο γυρισα απο Αμερικη,εκει εχω αρκετους φιλους,ενας απο αυτους εχει εναν καλο φιλο και συνεργατη (δουλευουν μαζι) που πουλαει iphone,μιας και ηθελα να αγορασω απο καιρο του ειπα να ρωτησει ποσο κανουν και εαν μπορει να λειτουργησει στην Ελλαδα. Η απαντηση του μας μπερδεψε λιγο.... Ειπε οτι τα κινητα ειναι ολοκαινουρια iphone 3gs 16gb με το κουτι τους κοστιζουν 350$ (περιπου 250 ευρω ) (τα κινητα τα ειδαμε ηταν οντως σε καλη κατασταση)αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι για μας δεν το προτεινει διοτι θα ειναι ξεκλειδωτο το κινητο μεν αλλα καθε φορα που θα κλεινει ειτε εσκεμμενα ειτε απο μονο του διοτι κολλησε οταν θα ανοιξει το κινητο θα πρεπει να ξεκλειδωθει ξανα..... Εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας διοτι δεν σκαμπαζω πολλα... θα ηθελα να ξερω εαν μπορει να ξεκλειδωσει μια και καλη με καποιο τροπο... απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο ebay ειδα αρκετα τηλεφωνα να τα πουλανε πιο ακριβα βεβαια αλλα λεγανε πως ειναι ετοιμα ξεκλειδωμενα να χρησιμοποιηθουνε σε καθε δικτυο παγκοσμιως....οποτε η πουλανε παπα η με καποιο αλλο τροπο τα ξεκλειδωνουνε.... Παιδια sorry για το μεγαλο μηνυμα αλλα συντομα θα ξαναπαω αμερικη και μου φαινεται καλη ευκαιρια η τιμη τους και απο γνωστο κιολας που αν συμβει κατι θα μπορουμε να τον βρουμε.... οποτε θα ηθελα να το παρω εαν γινεται γιατι η τιμες στην Ελλαδα απο τι βλεπω ειναι ισαξιες πλεον μ'εναν μισθο... Περιμενω την βοηθεια σας..... Ευχαριστω εκ των προτερων...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Θα ρωτησεις τον φιλο σου να μας πει τι firm εχει μεσα και θα σου πουμε.Οι τωρινες εκδοσεις [firm ],δεν ξεκλειδωνονται ακομα.Αν εχει παλιο φιρμ ξεκλειδωνετε ανετοτατα ,απλα καθε φορα που θακ κανεις resotre στο κινητο[κατι σαν φορματ]θα πρεπει να το ξαναξεκλειδωσεις.Το ξεκλειδωμα ειναι αυτο το οποιο αν γινει, θα κανει το κινητο σου λειτουργικο και στην ελλαδα[κλησεις κτλ].Jaibrake μπορει να γινει και τωρα[να παιζει δηλαδη σπασμενες εφαρμογες κτλ]
kevingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση, μολις με ενημερωσανε οτι το firmware (ελπιζω να εννοουμε το ιδιο) ειναι 4.2.1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει βγει ακομα ξεκλειδμα για το φιρμ αυτο,οπτοε αν το παρεις τωρα ,θα το χρησιμοποιεις σαν ipod,μιας και δεν θα παιρνει τηλεφωνα.
kevingr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχει βγει ακομα,αλλα στο μελλον θα βγει σιγουρα? και αν βγει μιλαμε για μερικους μηνες π.χ.? η για ενα αγνωστο χρονικο διαστημα που ισως να ειναι και μεγαλυτερο? το ρωταω αυτο διοτι το κινητο δεν θα χρησιμοποιηθει αμεσα θα το χρησιμοποιησω λογικα προς το καλοκαιρι που θα επιστρεψω... οσο αφορα την λειτουργια του ως ipod, απο τα λιγα που γνωριζω,δεν χρειαζεται για να βαλω τραγουδια να συνδεθει με το itunes? εκει δεν θα εχω προβλημα? και σαν ipod θα μπορω να το λειτουργω χωρις να χρειαζεται ξεκλειδωμα και να το ανοιγω κλεινω κανονικα? με δεδομενο οτι αυτος μας ειπε οτι καθε φορα που θα κλεινει θα χρειαζεται ξεκλειδωμα για να ανοιξει... και τελος στην θεση μου θα το επαιρνες? την προσωπικη αποψη σου απλα... αν αναλογιστεις την τιμη του και το οτι ειναι καινουριο Προκαταβολικα συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις......
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Κοιτα να δεις.Εχω κινητο 3gs απο αμερικη με το 4.1 πανω του και ακομα περιμενω[6 μηνες περιμενω],εχει βγει μια μοντα να το ξεκλειδωσω ,οπου αλλαζεις την baseland ,αλλα ειναι ολιγον επικυνδινο[ακομα δηλαδη δεν εχει βγει κανονικο unlock].Η λογικη λεει,οτι θα βγαλουν ξεκλειδωμα κατευθειαν για 4.2.1,Εγω πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχει βγει.Αλλα αφου δεν θα το χρησιμοποιησεις μεχρι το καλοκαιρι,γιατι να το παρεις τωρα και μην το παρεις το καλοκαιρι που θα εχει πεσει και η τιμη?Οσες φορες και να κλεισει δεν θα χρειαστει ξεκλειδωμα,ισως να χρειαστει jaibrake[να παιρνει σπασμενες εφαρμογες]καθε φορα που κλεινει,οχι ομως ξεκλειδωμα.
kevingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου σ'ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια αν και δεν εχω αποφασισει ακομα,θα το σκεφτω καλυτερα οταν θα ειμαι εκει θα δω και τα οικονομικα μου αλλα μαλλον με βλεπω να τσιμπαω ενα mac mini που ειναι και σε μιση τιμη απο την Ελλαδα και λογικα θα δουλευει κανονικα χωρις διαδικασιες.... αν τα παρω και τα δυο ισως εχω προβλημα στον ελεγχο της επιστροφης στην Ελλαδα αν ψαξουν καλυτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.