caution Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Για dos & windows αντίστοιχα -> http://www.techpowerup.com/downloads/Utilities/BIOS_Flashing/NVIDIA/ Ρίξε μια ματιά στο οδηγό που περιέχουν (.doc) για την σύνταξη της εντολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο ειναι δεν γνωριζω την εντολη και δεν καταλαβαινω ετσι οπως το γραφει μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αρχικά σώσε το bios που έχει από το τελευταίο gpuz, να το έχεις σε περίπτωση στραβής Μετά βάλε σε ένα εύκολο directory το nv flash (για windows) (π.χ. C:\NV\) και άνοιξε μια γραμμή εντολών (cmd). Δώσε cd\ [enter] για να βρεθείς στο root και cd NV [enter] για να είσαι σε C:\NV> μετά δώσε C:\NV>nvflash.exe --protectoff [enter] και ακολούθησε την διαδικασία για να βγάλεις την προστασία (αν υπάρχει) και C:\NV>nvflash.exe -5 -6 bios.rom [enter] και ακολούθησε την διαδικασία για να περάσεις το νέο bios. Ότι έχω μέσα σε [] δεν τα γράφεις και μετά από το flashάρισμα κλείσε (όχι απλώς restart) το PC και ξανάνοιξέ το. Πιθανότατα, αν όλα πάνε καλά να πρέπει να ξαναπεράσεις και τους drivers. Σε περίπτωση που όλα πάνε κατά διαόλου και την brickάρεις (δεν μπορείς καν να ανάψεις το pc): -Χρειάζεσαι ή δεύτερη κάρτα για να επαναφέρεις το bios της πρώτης -'Η προετοιμασμένο floppy/usb για blind flash -Don't hate me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καταλαβα φιλε μου θα το κανω μολις παρω απο εναν φιλο μου μια δευτερη καρτα μιας και την προηγουμενη που ειχα την πουλησα παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.