Προς το περιεχόμενο

Overclocking XFX GTX 280..?

kosgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σαφώς αναμενόμενη η καλή απόδοση, το μεγάλο gamοto στα ATX κουτιά είναι ότι δυστυχώς βλέπουμε τις πλάτες των καρτών και όχι ένα όμορφο, LEDάτο cooler που κοιτάζει τον τσίγκο και όχι εμάς... :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχως ναι φενεται πολυ ασχημο σχετικα γιατι ειναι μια πλακετα ξερη και λητη οταν βγαζεις τον μηχανισμο της εταιριας αλλα η μπροστινη μερια μετριαζει την κατασταση και ολα ξεχνιουνται με την αποδωση σαν ανεμιστηρας για καρτα γραφικων,τελικα ολα οκ...

Εκανα overclocking και μεχρι στιγμης το εχω φτασει

Gpu

Normal:602Mhz

Overclocking:712Mhz

Shader Clock

Normal:1296Mhz

Overclocking:1532Mhz

Memory Clock

Normal:1107Mhz

Overclocking:1247Mhz

Απ'οτι διαβασα τον πυρηνα μπορω να τον φτασω μεχρι εκει αλλα η μνημη παιρνει αλλα 30Mhz και θα το δοκιμασω καποια στιγμη

Οι θερμοκρασιες σε full φορτιο ειναι 76 σταθερα,σε αναμονη χωρις φορτιο ειναι 34

Στο Unigine Heaven το αποτελεσμα ηταν Fps:44,7 και γενικο σκοπ 1125

Με DirectX 10 εκανα Bechmark στο high και αναλυση 1920 χ 1080

Πιστευω πως παιρνει λιγο ακομα overclocking αλλα με τα voltage της καρτας γραφικων δεν τα παω καλα,θα τα ανεβασω λιγο να δω τι μπορει να κανει,παντως το metro2033 το παιζει τελεια σε ολα high ειμαι ευχαριστημενος αλλα και χωρις πουσαρισμα το επαιζε τεζα,εγω θελω ομως να την φτασω στα ορια της

Αν είναι reference GTX280 (που μάλλον είναι) μπορείς να βάλεις όποιο bios κάνεις κέφι. Αλλά γιατί; Θέλεις να περάσεις τα νέα ρολόγια στην κάρτα μόνιμα;

Μπα... δεν θα παρατηρήσεις και τίποτα σημαντικό... :)

Ρίξε εδώ μια ματιά -> http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=GTX+280&interface=&memSize=0 και αν είσαι σίγουρος, προχώρα με προσοχή.

Ποια αναβαθμιση κατεβαζω,εχει μονο για GTX 480 και οχι για GTX 280 ειμαι απειρος και δεν ξερω γι'αυτο ρωταω ευχαριστω...

Το κατεβασα και ποιο προγραμμα χρεισιμοποιω για να κανω Update το nvflash μου βγαζει μυνημα λαθος επηδει εχω τα windows 7 64 bit τι κανω τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...