stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα τωρα που είδα τις φωτογραφιες χρειαζεσαι οποσδήποτε ενα καθάρισμα και στην καρτα αλλά και στην ψυκτρα του επεξεργαστη! Χαμός γίνεται ... σιγουρα θα εχεις σημαντικη μείωση στις θερμοκρασίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω 1η δουλεια ανοιγεις τη καρτα και την καθαριζεις ολοκληρη φυσικο ειναι να εχεις τετοιες θερμοκρασιες με τοση σκονη ειναι και αρκετα ζεστη η 280 δεν θελει και πολυ Επισης δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα τα 100+ ειναι αρκετα επικυνδυνα για την καρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια η καρτα ειναι μεταχειρισμενη και δεν εχει εγγυση πλεον οποτε οτι και αν κανω δεν με ανυσηχει,οσο για την σκονη ναι ειναι σιγουρο πως ενα καθαρισμα το χρειαζεται αλλα εγω παω σε ενα πλυντηριο ανοιγω τον αερα τους ελαφρα και απο μακρια το φυσαω ολο τον υπολογιστη και φευγουν μερικες φορες κομματια σκονης που ειναι αναμεσα απο την ψυχτρα του επεξεργαστη χωρις να πηραχτει κανενα ηλεκτρικο μερος και να κανω ζημια,ευχαριστω παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οπως καταλαβαινεις ομως ειναι διαφορετικο να ανοιξεις την καρτα και να την καθαριζεις απο τον να την φυσας απλα Στο λεω αυτο γιατι αν κρινω απο το ανεμηστηρακι η παθητικη που εχει η καρτα διπλα στο εγγυομαι πως εχει γινει χαλακι Miraraki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχαχα εχεις δικιο φιλε μου αν και την εχω στην κατοχη μου μονο εναν μηνα θα την ανοιξω σημερα αν και θα βαλω μαλλον αλλον ανεμηστηρα αντι για την μαμα ψυχτρα την Arctic Cooling Accelero XTREME Plus και την βρηκα σε ενα μαγαζι και θα την παραγγειλω οποτε υπομωνη μεχρι να γεινουν ολα μαζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Tην εχει ενας φιλος στην 280 και ειδε τραγικες διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ηταν πολυ καλη δηλαδη αξιζει τα λεφτα της?,γιατι αυτα ακουω και εγω... Τωρα οσο με την μαμα ψυχτρα δεν ξερω πως ξεβιδωνει η σιγκεκριμενη δεν εχει βιδες να φαινονται εκτος αν το πισω μερος ειναι ενα απλο πλαστικο κολλημενο τι να πω καμια ιδεα παιδια...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δες από 1:02 μεχρι 2:10. http://www.youtube.com/watch?v=bAYjyaKoWUY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα σημερα θα την καθαρισω για αρχη... Το εψαχνα να βρω κατι παρομοιο βιντεο και δεν το εβρισκα,ωστε αυτοκολλητο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα παραγγειλα της zalman την VF3000N και θα μου ερθει αυριο να την κουμπωσω πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλοδούλευτη τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω να'σαι καλα αυριο θα γραψω αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα παραγγειλα της zalman την VF3000N και θα μου ερθει αυριο να την κουμπωσω πανω Nice!!! Καλή επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν τελικά δεν πάρεις την εξαιρετική zalman - δοκίμασε μαζί το καλό ξεσκόνισμα να αλλάξεις και πάστα στην κάρτα. Σίγουρα θα 'κλέψεις' κάποιους βαθμούς έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια την εβαλα την zalman και ειναι εκρηκτικα τελεια σε furmark περιπου 6 λεπτα σερι,κολλησε στους 71 βαθμους,ειναι απιστευτο μου εριξε 34 βαθμους κατω σε φουλ αναλυση το furmark 1920 x 1080 και extreme κατασταση και χ16 ειναι τελεια παιδια οντως και οι ανεμιστηρες σε φουλ στροφες δεν κανουν πολυ θορυβο τελεια Θα βαλω και φωτο να την δειτε,εχει και ενα μπλε φοντο οταν δουλευουν οι ανεμιστηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.