Meraklis56 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλοί μου άνθρωποι,ζητώ τα φώτα σας!Καταρχάς,θα σας πω,πως εμφανίστηκε το πρόβλημα και να με προτείνετε λύσεις. Εδώ και 1 χρόνο,έχω 2 οθόνες(αυτές) συνδεδεμένες πάνω σε μια gtx 275.Πρόσφατα αντιμετώπισα πρόβλημα με έναν σκληρό δίσκο.(ήθελα να βάλω έναν εξωτερικό δίσκο,ως εσωτερικό.και επειδή δεν λειτουργούσε έκανα διάφορους πειραματισμούς με τους σκληρούς δίσκους.μάλιστα ένα φιλαράκι,που έριξε ένα βλέφαρο,είπε σε μια φάση οτι ένα καλώδιο της κάρτα γραφικών δεν ήταν καλά μέσα,και το έβαλε καλά.)Τελος πάντων,αφού διορθώθηκε το πρόβλημα με τους σκληρούς,παρατηρώ ένα πρόβλημα.Πλεον,και στις 2 οθόνες τα γράμματα τρεμοπαίζουν,και είναι κάπως ενοχλητικό.Αυτό γίνεται μόνο στην native ανάλυση(1080p).Άλλαξα drivers,καθάρισα τις επαφές κάρτα γραφικών-καλώδια και καλώδια-οθόνες αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Έχετε καμιά ιδέα για το τι φταίει; Ps.έχω windows 7 64bit
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπορούσε να ευθυνόταν αυτό, αλλά γιατί να μην το κάνει τόσο καιρό;
Meraklis56 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μακάρι να ξερα. :/ θυμάμαι,κάποτε το ξανα-έκανε,πολύ καιρό πριν,αλλά έφυγε μετά κάποια μέρα,και ούτε καν ξανα-ασχολήθηκα. edit: το παράξενο ειναι,αφού ανοίγω το pc,μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζονται το "τρεμόπαιγμα" των γραμμάτων.μετά απο 5 λεπτά,σιγά σιγά εμφανίζονται. μην μου πείτε οτι ειναι καμία κάρτα γραφικών...:/
ProIcons Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε βγαλε ενα Screenshot και δειξε μας. Χωρις Screenshot μπορω να κανω 2 υποθεσεις που μπορει να μην υσχιουν και ολας 1) Να καηκε η καρτα γραφικων 2) να εχεις λαθος η παλια Drivers οποτε δοκιμασε update
Meraklis56 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 το κούνημα των γραμμάτων είναι τόσο λεπτό,που μόνο με βίντεο φαίνεται.Ελπίζω να καταλάβεις/ετε τι γίνεται. Εβγαλα το συγκεκριμένο σημείο της οθόνης,την έναρξη για να δώσετε προσοχή στο εικονίδιο του cmd.Όπως θα δειτε,μετά απο το 10 δευτερόλεπτο,που εστιάζει καλά το κινητό,τρεμοπαίζει το "C:/". Στο youtube φαίνεται στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα,μετά για κάποιο λόγο,δεν κουνιέται καν το βίντεο. Αν κατεβάσετε όμως απο το rapidshare,το τρεμόπαιγμα φαίνεται καθαρότατα. youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=QS3Tqf3qxI0 rapidshare link: http://rapidshare.com/files/447096581/MOV_0199.mp4 όσο για τα drivers,είχα τους 260,έβαλα τους 266,και μετά τα έβγαλα εντελώς.αυτόματα τα windows έβαλαν το 255.το ίδιο πρόβλημα.και επίσης,έχω παρατηρήσει πως σε μικρότερες αναλύσεις δεν κάνει τίποτα τέτοιο. ps1.έχω πατήσει χίλιες φορές το κουμπί auto-adjustment και στις 2 οθόνες,αλλά δεν ps2.ευτυχώς έχω εγγύηση και για τα 3 πράγματα.οθόνες και κάρτα γραφικών. ps3.καταραμένο youtube.
nemesiskp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το ιδιο ακριβως μου εκανε μια παλια 6600 που ειχα.Αντεξε αρκετο καιρο ετσι αλλα στο τελος μας αφησε.Με αλλη καρτα μπορεις να δοκιμασεις;
Meraklis56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό έκανα.για να μαι ειλικρινής,πρώτα έδωσα την κάρτα για αλλαγή και μετά δοκίμασα την παλιά μου κάρτα. Σίγουρα έφταιγε η κάρτα.Έβαλα μια 8400gs που είχα και πλέον τα γράμματα είναι σταθερά όπως θα έπρεπε να είναι!Απο στιγμή σε στιγμή περιμένω τηλεφώνημα για να πάω να με πουν τι έγινε. Και επειδή αμφιβάλλων αν έχουν πλεον gtx 275 palit,αν μου κάτσει καμία 6850 η ακόμα 5850,θα είμαι κομπλέ!! μπράβο nvidia ps.Είναι η 2η gtx 275 που μου χαλάει σε 2 χρόνια...:/
Meraklis56 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 για όσους έχουν την περιέργεια να μάθουν τι έγινε μετά λέω αυτό: μου έδωσαν μια gtx 470 1280mb twintech έτσι,χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Δεν ξέρω πως ήταν έτσι ανοιχτοχέρηδες αλλά δεν λέμε οχι σε τέτοια!!(μπράβο πλαίσιο) 75 Ευρώ παραπάνω απο αυτό που δικαιόμουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.