Gunix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σας. Έχω μια εργασία που περιέχει περιεχόμενα και το κείμενο, που η κάθε παράγραφος έχει τον τίτλο της. Ρωτώ το εξής. Υπάρχει τρόπος από τα περιεχόμενα που έχω βάλει πχ πρόλογος να με πάει απευθείας στον πρόλογο? Χωρίς να το κάνω εγώ με την ροδέλα του mouse.
morgy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δοκίμασε να παίξεις με λινκσ μέσα στο κείμενο. Νομίζω υπάρχει επιλογή "insert hyperlink" --> "place from this document" (δεν έχω ελληνικό office για να σου πω τα αντίστοιχα στα ελληνικά)
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τα περιεχόμενα στο word γίνονται αυτόματα. δεν πιστεύω να τα έκανες με το χέρι; αν τα κάνεις αυτόματα δημιουργούνται links. δεν έχω την έκδοση '10 αλλά στην '07 είναι στην καρτέλα references. αν κατάλαβα καλά αυτό ζητάς
Gunix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τα περιεχόμενα στο word γίνονται αυτόματα. δεν πιστεύω να τα έκανες με το χέρι; αν τα κάνεις αυτόματα δημιουργούνται links. δεν έχω την έκδοση '10 αλλά στην '07 είναι στην καρτέλα references. αν κατάλαβα καλά αυτό ζητάς Εγώ το έκανα με το χέρι γιατί δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό το πράγμα. Η επιλογή references υπάρχει στο '10. Που πάω για να το κάνω? Εγώ το έκανα με το χέρι γιατί δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό το πράγμα. Η επιλογή references υπάρχει στο '10. Που πάω για να το κάνω? Το βρήκα παιδιά. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.