agipaok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να κανω εξαγωγη των mail μου απο to Outlook Express ετσι ωστε να τα μεταφερω σε σκληρο δισκο και να τα πηγαινοφερνω και να τα βλεπω χωρις ομως Outlook ? Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αν πας αρχείο εξαγωγή μηνυμάτων δεν το κάνει ;
agipaok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω μονο για να ξαναμπει σε outlook....!
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά: με drag-and-drop των μηνυμάτων, από το παράθυρο του Outlook Express σε κάποιον φάκελο ανοιχτό σε Windows Explorer, γίνεται export των μηνυμάτων σε .eml format που υποστηρίζεται από πάρα πολλούς e-mail clients.
rafail1994 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ που έχω το Outlook το απλό μου τα κάνει μια χαρά σε πόλους τύπους αρχείων. Π.σ Σωστά μόνο για Outlook ξανά
agipaok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά: με drag-and-drop των μηνυμάτων, από το παράθυρο του Outlook Express σε κάποιον φάκελο ανοιχτό σε Windows Explorer, γίνεται export των μηνυμάτων σε .eml format που υποστηρίζεται από πάρα πολλούς e-mail clients. Το κανω ετσι ευχαριστω.... !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.