dvp_32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω τι γλώσσα είναι τα windows 7 σε laptop που αγόρασα πρόσφατα? Τα windows είναι έκδοση home 64 bit. Στην αρχική εγκατάσταση μου ζητάει να επιλέξω γλώσσα και μου βγάζει μήνυμα ότι αυτή που θα επιλέξω μετά δεν αλλάζει. Ξέρω ότι δεν αλλάζει ατα home αλλά από την άλλη γνωρίζω ότι η γλώσσα είναι ή Ελληνικά ή Αγγλικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει και τις δύο και να επιλέγεις? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα πιο πολλα φορητα εχουν και τις δυο γλωσσες και επιλεγεις στην αρχη ποια θελεις αλλα αν μετανοιωσεις μονο με format και επανεγκατασταη μπορεις να αλλαξεις γλωσσα.
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα πιο πολλα φορητα εχουν και τις δυο γλωσσες και επιλεγεις στην αρχη ποια θελεις αλλα αν μετανοιωσεις μονο με format και επανεγκατασταη μπορεις να αλλαξεις γλωσσα. Oχι, γίνεται και αλλιώς...!! Χωρίς format..! Διάβασε εδώ και συγκεκριμένα το post #8
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Συνηθως τα φορητα εχουν Home premium. Γινεται και σε αυτη την εκδοση ?
dvp_32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας δεν ήξερα ότι τα φορητά έχουν δυνατότητα για τις δύο γλώσσες αλλά νομίζω και εγώ ότι αφού επιλέξεις μετά δεν αλλάζει στην συγκεκριμμένη έκδοση. Μου κάνει πάντως εντύπωση να έχουν και τις δύο.
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αλλά νομίζω και εγώ ότι αφού επιλέξεις μετά δεν αλλάζει στην συγκεκριμμένη έκδοση Αλλάζει με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω..! Το έχω κάνει χίλιες φορές...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αλλάζει με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω..! Το έχω κάνει χίλιες φορές...! Επειδη δεν καταλαβα καλα...Γινεται και στην Home premium εκδοση ?
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ναι..! Το γράφει πάνω πάνω στην σελίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.