fe31h Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλημεριζω.... τριτη 8 του μηνα το μεσιμερι πηρα τηλεφωνο καινουριο και το φορτισα...το βραδυ το πηρα στην δουλεια. Εκει καθως καθαριζα πατατες (δουλευω σε ταβερνα) χτυπαει το B2710 XCOVER ΤΗΣ SAMSUNG!!! και ξεροντας οτι δεν το ενοχλει το ελαχιστο νερο που ειχα στα χερια μου το σηκωνω.... Μετα απο 10 λεπτα εβλεπα το τηλεφωνο και τρεμοπαιζε η οθονη!!! μετα απο λιγο εσβησε!!! Το κλεινω, το ανοιγω του εβγαλα την μπαταρια τα ιδια...επισης διακρινω υγρασια στο λαμπακι του φακου...!!! τωρα 8 το πρωι τεταρτης 9 του μηνα προσπαθω να παρω την SAMSUNG στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου λεει οτι οι γραμμες ειναι κλειστες!!!!! θα ανοιξουν στις 9, ενω στην σελιδα λεει οτι λειτουργουν καθημερινες 8.00-18.00!!! Συνεπεια μεταξυ σελιδας και πραγματικοτητας <<βερυκοκο>>. Επισις απ΄οτι διαβασα στην σελιδα τους λενε οτι διαθετει πιστοποιηση ΙΡ67. Μετα απο αυτο που επαθα ψαχνω να το βρω καπου γραμμενο στα χαρτια του τηλεφωνου αλλα ματαια. Και παλι συνεπεια μεταξυ σελιδας και πραγματικοτητας <<σαπιο βερυκοκο>>. Νικος edit: και για τους δυσπιστους ετυχε στο δικο μου μονο????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.