alf133 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εχω το μio p350 pda.ψαχνω για το πιο προσφατο destinator για sd καρτα.τι μου προτεινετε?ευχαριστω για την βοηθεια.
GR1337 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ελάχιστοι ασχολούνται με το destinator. Γιατί δεν βάζεις κάποιο καλό πρόγραμμα;
papaniki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίξω και εγώ άλλο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπαίνει οποιοσδήποτε χάρτης σε οποιοδήποτε gps.. Θέλω να περάσω σε ενα Mio C230 που ειναι 4ετιας ανανεωμένους χάρτες. Τι προτείνετε? Επικοινώνησα με τη Mio και μου είπε οτι δεν υπάρχουν updates για το μοντέλο αυτό και έχουν σταματήσει πλέον να το υποστηρίζουν...απαράδεκτο για μενα... Ευχαριστω!
weber122 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ψάξε στο internet για ξεκλείδωμα της συσκευής σου ώστε να βάλεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης.
papaniki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Και μετά θα μπορέσω να βάλω απο όποια εταιρία θέλω?πχ destinator,garmin κτλ? ευχαριστώ για την απάντηση φίλε
GR1337 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβώς, αλλά καλύτερα να αποφύγεις destinator και garmin και να προτιμήσεις iGo ή sygic.
papaniki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την καθοδήγηση..Αν μπορούσες να μου εξηγήσεις τον λόγο να προτιμήσω iGo ή sygic θα ησουν θεός! Το ρωτάω απο περιέργεια και να μάθω ετσι ωστε να μπορώ να βοηθάω και κανέναν άλλον.Δεν είμαι άσχετος με τα πισιά απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα gps των αυτοκινήτων! Για ελληνικούς χάρτες(ελλαδας εννοω) μονο τι θα με συμβούλευες να περάσω μέσα?
GR1337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Το destinator είναι πολύ παλιό πρόγραμμα και σχεδόν ανύπαρκτη υποστήριξη. Το iGO έχει μια τεράστια κοινότητα χρηστών που το υποστηρίζει. Τα πλεονεκτήματά του, είναι η απεικόνιση, οι απίστευτες δυνατότητες παραμετροποίησης, οι δυνατότητες που σου δίνει σαν πρόγραμμα, η ποικιλία χαρτών και διάφορα άλλα που θα κάνουν την πλοήγηση μαζί του μοναδική. Επίσης έχεις νέο χάρτη κάθε τρίμηνο, ενώ το destinator βγάζει έναν κάθε 2 χρόνια... Το sygic είναι πολύ απλό, με καλές δυνατότητες και καλούς χάρτες. Αυτή τη στιγμή κατα τη γνώμη μου ο καλύτερος συνδιασμός είναι iGO με χάρτη teleatlas (τον τελευταίο).
weber122 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω στο να πας στο igo. Το προγραμματάκι είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Για το sygic έχω διαβάσει ότι δεν έχει και τους πιο ενημερωμένους χάρτες.
nautilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 από που μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους χάρτες για την Ελλάδα (και την Κύπρο αν είναι δυνατόν). ευχαριστώ
mados Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οπως ειναι τα πραγματα τωρα θα σε συμβουλευα να πας κατευθειαν στο igo μιας και εχει την πληρεστερη υποστηριξη σε χαρτες σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα εχει και τις περισσοτερες δυνατοτητες παραμετροποιησης. Οσο για το destinator παρολο που συνεχιζει να βγαζει χαρτες δεν εχει την γκαμα του igo. ομως στους ελληνικους χαρτες το destinator ειναι καλυτερο σε αντιθεση με τους ξενους οπου εκει το igo παιζει μονο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα