zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πριν ξεκινήσει το κράξιμο, σοβαρά έχω την απορία αυτή. Πριν έριξα ένα επικό ρέψιμο και με κοίταζε με ένα βλέμμα απορίας το γατί μου και μου γεννήθηκε η απορία. Ρεύονται οι γάτες/σκύλοι και τα ζώα γενικότερα? Λογικά θα πρέπει γιατί είναι αέρια από το στομάχι που βγαίνουν έξω, αλλά αν ρεύονται πως το κάνουν? Αφού όλο νίαου κ γαβ κάνουν. Σοβαρά ξέρει κανείς? Και μην πείτε ότι κάνουν "νιαΟΟΟΟΥΥΥΥΡΡΡΡΡΡΡ" και "γαΒΡΡΡΡΡΡΡΡ' ΥΓ: This is not a troll post!
Kasrith Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ρεύονται, κλάνουν και βλέπουν όνειρα/εφιάλτες
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Χμ η βικιπαιδεια λέει οτι κάποια ναι και κάποια όχι. Link
zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Believe me το ότι κλάνουν το έχω πάρει...μυρουδιά.
BadBoy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Με έβαλες σε σκέψεις. Πάω να ποτίσω σόδα το σκύλο για να δω τι θα γίνει.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Με έβαλες σε σκέψεις. Πάω να ποτίσω σόδα το σκύλο για να δω τι θα γίνει. Aυτο?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Λογικά θα πρέπει γιατί είναι αέρια από το στομάχι που βγαίνουν έξω, αλλά αν ρεύονται πως το κάνουν? Αφού όλο νίαου κ γαβ κάνουν. Ο γάτος μου ρεύεται αφότου φάει καλά. Βέβαια δεν μοιάζει με το ρέψιμο του ανθρώπου. Είναι στιγμιαίο και σχεδόν δεν ακούγεται.
freedubus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα σκυλιά πάντως ρεύονται και κλάνουν σαν άνθρωποι.
marantonis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα σκυλιά πάντως ρεύονται και κλάνουν σαν άνθρωποι. Εδω να το πεις
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τα σκυλιά πάντως ρεύονται και κλάνουν σαν άνθρωποι. Ενιοτε συμβαινει και το αντιθετο
marantonis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιζει τα νιαου και τα γαβ να τα κανουν για να μην ακουστει το ρεψιμο. Οπως οταν φωναζεις (ή τραγουδας) καθως κλανεις.
freedubus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Θυμάμαι τον δικό μου τον τάιζα κάτι μείγματα όπως φασολάδα προχτεσινή με προπλάν και τράβαγε μετά κάτι τρομπέτες 3-4" βρώμιζε όλο το δωμάτιο.
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εμενα παντως η κατσικα μου στον καμπο , ρευεται.
tsifotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 επισης φταρνιζονται, βηχουν και τα πιανει και λοξυγκας αμα λαχει. Αμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.