Adam Mimikidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας Το πρωί μου κάηκε ο επεξεργαστής(AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)καιέβαλα τον Phenom 965. Μέχρι εδώ όλα καλά. Παω να ανοίξω τον υπολογιστή αλλά τίποτα. Με το που πήγαινε να ξεκινήσει παρουσιαζόταν η πρώτη εικόνα που σου γράφει το gigabyte και σου λέει να μπείς στο Bios.Απο μόνο του ξαφνικά κάνει restart.Αλλάζω κάρτα γραφικών αλλά τίποτα. Αλλάζω μνήμες δοκιμαζοντας σε όλα τα dimm αλλά τίποτα. Μήπως έχει καεί η μητρική? Πάντως τα cooler δουλεύανε.Επίσης έκανε το κλασσικό μπιπ και μετά πάλι τα ίδια. Ευχαριστώ
lionheart75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πώς κατάφερες και έκαψες τον 1055Τ?? Aν έχει γίνει αυτό κατα πάσα πιθανότητα και κάτι άλλο θα πήρε μαζί του ...
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω σαν πρώτη κίνηση πρέπει να μπεις στο bios και να επαναφέρεις της default ρυθμίσεις ή ακόμα και να βάλεις ιδικές ρυθμίσεις για τον νέο επεξεργαστή.
ColdFusion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 πως εισαι σιγουρος οτι καηκε ο cpu ? To γεγονος οτι εβαλες τον 965 και εχεις προβλημα σημαινει πως καποιο αλλο προβλημα υπαρχει!Σε γενικες γραμμες θεωρω λιγο δυσκολο να καψεις επεξεργαστη!!! Νομίζω σαν πρώτη κίνηση πρέπει να μπεις στο bios και να επαναφέρεις της default ρυθμίσεις ή ακόμα και να βάλεις ιδικές ρυθμίσεις για τον νέο επεξεργαστή. ναι θελει να πατησεις Load optimized default(gigabyte ) και restart!
heloo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Βγαλε την μπαταρια της μητρικης σου για κανα λεπτο ,ξαναβαλτη, και δες
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όντως, δεν καίγονται έτσι εύκολα οι επεξεργαστές. Δοκίμασε το Clear CMOS όπως σου προτάθηκε και βλέπουμε. Εγγύηση έχει, δεν έχει;
LouCi4er Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνησω και εγω οτι καπου αλλου βρισκεται το προβλημα και οχι στον επεξεργαστη διοτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να καψεις επεξεργαστη. Γιατι γραφετε με εντονα ρε παιδια?
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δε γράφουμε εμείς με έντονα, κάτι άλλο έχει παιχτεί, εξάλλου αν παρατηρήσεις, είναι όλα έντονα σε αυτά τα posts, ακόμα και το προφίλ του χρήστη κ.λπ..
LouCi4er Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δε γράφουμε εμείς με έντονα, κάτι άλλο έχει παιχτεί, εξάλλου αν παρατηρήσεις, είναι όλα έντονα σε αυτά τα posts, ακόμα και το προφίλ του χρήστη κ.λπ.. Εμενα την πρωτη γραμμη την ειχε κανονικα και τωρα την βλεπω εντονα.Μονο την δευτερη εχω βαλει εντονα.Οτι να ναι δηλαδη.Ασε που δεν ανοιγει το spoiler που εβαλες,εκανα παραθεση για να το δω.
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κάποια νήματα έχουν φάει κόλλημα απ' ό,τι φαίνεται :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.