Bandura Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχαχα απορροφητηρας... ωραιος... Βασικα απο οτι ειδα... εισαι κι εσυ σα κι εμενα... τα σκας μια φορα και μετα... τη δευτερα παρουσια παλι... Εγω παντως αν εκανα αυριο αναβαθμιση (περιμενω τις am3+... αφου θα τα σκασω, τουλαχιστον να παρω τη νεα πλατφορμα) θα αγοραζα για μητρικη την ASUS M4A89GTD PRO/USB3 Link επειδη εχει ψυκτρα διπλα στο cpu, αρα καλυτερες θερμοκρασιες, περισσοτερο overclock, crossfire 8X, κι εχει και μια θυρα pci-express 4x οπου μπαινουν οι γρηγοροι οι ssd. Τωρα θα μου πεις, ναι μα δεν σκεφτομαι να αγορασω απο αυτον, ειναι ακριβος... ναι μα αν εχεις σκοπο να κρατησεις το pc κατι χρονια και οι ssd πανε σε μια... γηινη τιμη... γιατι να μην υπαρχει η θυρα στο motherboard? Τωρα θα μου πεις... ειναι τσιμπημενη η τιμη της Αsus... ναι το ξερω.... αλλα ειπαμε τα σκας μια φορα κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι το motherboard εχει οσο πιο πολλα γινεται επανω, για να σε καλυψει για τα επομενα χρονια. Παιδες πειτε κι εσεις μια γνωμη, αν αξιζει η διαφορα τιμης απο την msi που προταθηκε πιο πανω για τη χρηση που θελει ο φιλος. Παντως το να τα συνδεσεις ολα αυτα... ειναι πανευκολο, μη σε τρομαζει η ιδεα... δες και κανα video στο youtube ωστε να εχεις και εικονα τι σου γραφουμε εδω.
imitono Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Με πιάνεις τελείως... Αν είναι να τον πάρω.... Άσε που όταν περάσεις κάποια ηλικία τα "δώρα" που κάνεις στον εαυτό σου είναι λίγα. ΦΤάνει ότι πάρεις να έχει υψηλό δείκτη Δ.Ε.Σ. (Δείκτης Έγκρισης Συζύγου ) Θα το ψάξω σε αυτήν την κατεύθυνση... Τώρα αν αξίζει να περιμένω... Δεν είναι αλήθεια ότι και να περιμένω να φτηνύνουν κάτι άλλο θα βγει που θα είναι καλύτερο και που αυτό αργότερα θα είναι πιο φτηνό.... Ισχύει αυτό;
El_Creco Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 @imitono ΙΣΧΥΕΙ νομος της αγορας ειναι αυτος. Το θεμα ειναι να περνεις αυτο που θα σου κανει την δουλεια σημερα-αυριο(το αυριο ειναι 1 χρονο-5 χρονια-10 χρονια) ειναι αντικειμενικο και διαθετεις το αναλογο ποσο που πιστευεις οτι αξιζει για το τι θα παρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.