Προς το περιεχόμενο

pc 600 - 800 €

imitono

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ... Όταν λέω το πάσχα το λέω βάση χρόνου επειδή είμαι καθηγητής... Θέλω να έχω τη δυνατότητα από τώρα. Και μιας και θα τα δώσω λέω να μη τυχών θελήσω να κάνω κάτι και δε μπορώ και μου σπάσουν τα νεύρα... θα τα δω όλα...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ... Όταν λέω το πάσχα το λέω βάση χρόνου επειδή είμαι καθηγητής... Θέλω να έχω τη δυνατότητα από τώρα. Και μιας και θα τα δώσω λέω να μη τυχών θελήσω να κάνω κάτι και δε μπορώ και μου σπάσουν τα νεύρα... θα τα δω όλα...

Εμ...κατι ηξερα εγω σαν παθων αφου αμα την πατησεις τελειωσε κολησες... :-) για μην σου σπασει τα νευρα παιρνεις κατι καλο απο τωρα και κανεις την δουλεια σου παντα αλλα το θεμα ειναι να μην παρεις κατι και σου μεινει και στο ραφι -_- οποτε δικη σου η αποφαση :lol:

Δημοσ.

Στην σύνθεση μου βάζεις και μια 5770 η 6850 και είσαι πάλη μέσα στο μπατζετ

Δημοσ.

Στην σύνθεση μου βάζεις και μια 5770 η 6850 και είσαι πάλη μέσα στο μπατζετ

Πές μου που βρήκες την 6850 60 ευρώ να πάω και γώ να πάρω μια επιτέλους,και όχι μόνο να την προτείνω :P :P

Δημοσ.

Πές μου που βρήκες την 6850 60 ευρώ να πάω και γώ να πάρω μια επιτέλους,και όχι μόνο να την προτείνω :P :P

Λάθος σύνθεση κοιτούσα :P.

Όπως και να έχει πιστεύω ότι μια 5770 τον καλύπτει άνετα

Δημοσ.

Λάθος σύνθεση κοιτούσα :P.

Ρε την δικιά μου κοιτούσες; :lol: :lol:

Φίλε imitono άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που ασχολείσαι με επεξεργασία βίντεο,photoshop και τα σχετικά, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις τον εξαπύρηνο επεξεργαστή και μπόλικη μνήμη ,από κει και πέρα αν θές να παίζεις και παιχνίδια μην βάζεις τον ssd και πάρε μια καλή κάρτα γραφικών π.χ ΑΤΙ 6850 ή Nvidia GTX 460 1GB.

Δημοσ.

Με την 6850 βγαίνει συν 64Ε παραπάνω από το μπατζετ που διαθέτεις.

Με την 5770 βγαίνει συν 24Ε παραπάνω από το μπατζετ που διαθέτεις

Διαλέγεις και παίρνεις :P

Δημοσ.

Με την 6850 βγαίνει συν 64Ε παραπάνω από το μπατζετ που διαθέτεις.

Με την 5770 βγαίνει συν 24Ε παραπάνω από το μπατζετ που διαθέτεις

Διαλέγεις και παίρνεις :P

Εγω πιστευω οτι αξιζει να δωσει τα 40 παραπανω για μια 6850, παρα για 5770.Δεν λεω, πολυ καλη και η 5770 για τα λεφτα της , αλλα η 6850 ειναι πολυ πιο πανω απο την 5770 και τα 40 ευρω της διαφορας δεν ειναι "πολλα" για τις επιδοσεις που προσφερει

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αισθάνομαι καλύτερα με αυτά που μου προτείνατε. Θα πάρω κάρτα γραφικών στα σίγουρα γιατί αν δώσω τόσα λεφτά και θελήσω να παίξω κανα παιχνίδι και δεν μπορέσω θα τα πάρω στο κρανίο. Άσε που παλιά ήμουν τρελός gamer... Αν τώρα πιστεύει κάποιος ότι αξίζει να το τσιμπήσω και λιγάκι παραπάνω, θα το κάνω. Εξ άλλου παίρνω τώρα PC και το επόμενο όταν μου ασπρίσει η μασχάλη... Εμπιστεύομαι πολύ τους ανθρώπουσ που ασχολούνται γι αυτό και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας. Είναι και η χαρά του ψαξίματος... Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αισθάνομαι καλύτερα με αυτά που μου προτείνατε. Θα πάρω κάρτα γραφικών στα σίγουρα γιατί αν δώσω τόσα λεφτά και θελήσω να παίξω κανα παιχνίδι και δεν μπορέσω θα τα πάρω στο κρανίο. Άσε που παλιά ήμουν τρελός gamer... Αν τώρα πιστεύει κάποιος ότι αξίζει να το τσιμπήσω και λιγάκι παραπάνω, θα το κάνω. Εξ άλλου παίρνω τώρα PC και το επόμενο όταν μου ασπρίσει η μασχάλη... Εμπιστεύομαι πολύ τους ανθρώπουσ που ασχολούνται γι αυτό και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας. Είναι και η χαρά του ψαξίματος... Ευχαριστώ πολύ!!

Αμα το μπατζετ σου αντεχει την 6850 , go for it , αλλιως και η 5770 ειναι πολυ καλη λυση

Δημοσ.
:fear:Είμαι έτοιμος για αγορές. Λέω να τα πάρω από διαφορετικά μαγαζιά... Θα χρειαστώ και καλώδια ή όλα είναι κομπλέ στις συσκευασίες; Μήπως υπάρχουν οδηγίες στο site για τη σύνθεση; >Γενικά τα καταφέρνω... Εδώ άλλαξα motherboard sto laptop, αλλά όλα από την αρχή... Μην κάνω καμια πατάτα... :fear:
Δημοσ.

δεν εχω καταλήξει σε όλα... amd ii x6 1055t, radeon 6850, για μητρική δεν έχω καταλήξει... Σήμερα πήγα σε ένα σπίτι και είχαν ένα ολοκαίνουριο PC που έκανε τρελό θόρυβο. Ελπίζω να μη κάνει σαν αποροφητηρας αυτός που θα παρω, Θα τον βάλω και πάνω στο γραφείο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...