rafael r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αυτό γιατί το λες; Τα έχεις δοκιμάσει σε XP πχ και παίζουν εντάξει; (λέω xp γιατί υποτίθεται είναι ελαφρότερα). Πάντως φταίει η onboard κάρτα που έχεις. Μάλλον πρέπει να πάρεις κάποια άλλη Οκ φίλε το λές και εσύ τα xp είναι ελαφρότερα γιατί να μην κάνω και καμία δοκιμή? σε ένα χρώνο έχω κάνει 4 φόρματ και ούτε ιο είχα φάει ούτε τπτ απλώς μάγκωνε πολύ το λαπτοπ μου έκανα όλα τα scan ήταν καθαρά αλλά και πάλι μου μάγκωναν πιστεύω αυτό οφείλεται γιατί χρησιμοποιήτε πολλή ραμ απο τα windows Εσείς τι λέτε αξίζει η δοκιμή?
Arctic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μα έχω 2πύρηνο και 2GB αλλά δεν κολλάει τίποτα στα 32bit ultimate. Το δικό σου είναι και φορητό και σχετικά παλιό οπότε μπορεί να φταίει το λειτουργικό. Δοκίμασε λοιπόν
rafael r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μα έχω 2πύρηνο και 2GB αλλά δεν κολλάει τίποτα στα 32bit ultimate. Το δικό σου είναι και φορητό και σχετικά παλιό οπότε μπορεί να φταίει το λειτουργικό. Δοκίμασε λοιπόν Θα δοκιμάσω μάλλον σε κανένα μήνα ευχαριστώ πάντως
Nikosgiann Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παιδιά συγνώμη που ξεθαύω αυτό το τόπικ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εγώ έχω 2gb ram και τα windows 7 ulty 32 bit μου τρώνε 800mb - 1gb ram και κάποια παιχνίδια μου lagarun αν έβαζα windows xp η κατάσταση θα ήταν καλύτερη? δηλαδή δεν θα μου μαγκώνει τόσο ο υπολογιστής τα παιχνίδια θα τρέχουν καλύτερα? intel pentium dual core 2.16 ghz κάρτα γραφικών: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family αλλά πιστεύω αν είχα περισσότερη ram ελεύθερη θα ήταν καλύτερα
rafael r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Οκ φίλε κατάλαβα αυτό που θέλεις να πείς αλλά αν είχε και περισσότερη ram ελεύθερη δεν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση?
liopyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς, εξαρτάται και από το game. Σε γενικές γραμμές μάλλον όχι, η κατάσταση θα ήταν εξίσου κακή και με XP. edit, με πρόλαβε αυτός πάλι.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για το cached μιλαμε; Αυτη ειναι η μνημη που κραταει; Και εμενα στα 1.8gb ειναι, και αλλα 2.2gb ειναι σε χρηση τωρα που εχω ανοικτο μονο τον firefox. λολ! Αλλα δε πειραζει, για αυτο εχω 8gb ram, για να την χρησιμοποιει το λαπτοπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.