mike^^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σε ολους σας.Ενα φιλαρακι θελει να αγορασει υπολογιστη laptop μεχρι 600ε.Βασικα το θελει για να ακουει μουσικη και κανενα παιχνιδακι μεσα μεσα.Αν και ξερω οτι με αυτα τα λεφτα και τα συγκεγκριμενα laptop θα δυσκολευτει λιγο ειπα να ρωτησω και κανενα πιο ψαγμενο.Εχω δει αυτα τα 3!Οποιος θελει ας πει την γνωμη του 1 2 3
xristoforos89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αγορασα πριν 3εβδομαδες περιπου την 3η σου επιλογη, το dell και ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα αν θελεις να παιζεις παιχνιδια και αν θελεις να εχεις ησυχο το κεφαλι σου (κορυφαια εγγυηση η Dell). Οποτε προτεινω ευκολα την 3η επιλογη! Το sony δεν ειναι ουτε για σκεψη για παιχνιδι, ενω το Hp δεν θα σηκωνει με τιποτα απαιτητικα παιχνιδια.
mike^^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα τωρα ειδα και αυτο αλλα εχει την ιδια καρτα γραφικων με το hp.αυτο με προβληματιζει
xristoforos89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα τωρα ειδα και αυτο αλλα εχει την ιδια καρτα γραφικων με το hp.αυτο με προβληματιζει Αν δεν τον ενδιαφερει το multitasking τοτε πηγαινει στο dell απο τα multirama που εχει και σκληρο 750αρι στις 7200 στροφες(δεν εχω βρει κανενα ελληνικο μαγαζι να πουλαει 750giga για λαπτοπ στις 7200 στροφες).
mike^^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 για την 3 επιλογη λες ε?ο επεξεργαστης ομως ειναι dual core.Καμια σχεση με τον i3.Αυτο με βαζει σε σκεψεις
xristoforos89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ναι για την τριτη επιλογη λεω. Εγω που δεν κανω βαριες δουλειες με το λαπτοπ, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τον επεξεργαστη. Και εγω τον ιδιο ενδοιασμο ειχα πρωτου το αγορασω. Αλλα και ταινιες HD βλεπω (ευκολα μεχρι 15giga), και παιχνιδια με ολα σε Full settings και δεν κολλαει πουθενα.
mike^^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον και εγω προς τα εκει λεω να καταληξω.Θα το ψαξω ομως ακομη λιγο να δω και τπτ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.