NIKOsVAIO Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα το οποιο να ειναι οσο το δυνατον ευκολοτερο στη χρηση στο οποιο να μπορω να ηχογραφισω πανω σε ετοιμη μουσικη που θα εχω βαλει? Ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα χρησιμοποιούσα το Audacity για δωρεάν ή το Cool Edit Pro (όχι δωρεάν). Και τα δύο υποστηρίζουν πολλαπλά tracks. Έτσι μπορείς να έχεις την μουσική στο ένα track και να ηχογραφείς σε ένα δεύτερο.
NIKOsVAIO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα χρησιμοποιούσα το Audacity για δωρεάν ή το Cool Edit Pro (όχι δωρεάν). Και τα δύο υποστηρίζουν πολλαπλά tracks. Έτσι μπορείς να έχεις την μουσική στο ένα track και να ηχογραφείς σε ένα δεύτερο. Ευκολα στη χρηση?
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εύκολα ή δύσκολα δεν έχεις και πολλές επιλογές γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα είδα ότι και το nero έχει το Nero SoundTrax. Οπότε, μπορείς να ξεκινήσεις με το δωρεάν audacity ή αν έχεις ήδη το Nero με το SoundTrax και να δεις πως πάει.
NIKOsVAIO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εύκολα ή δύσκολα δεν έχεις και πολλές επιλογές γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα είδα ότι και το nero έχει το Nero SoundTrax. Οπότε, μπορείς να ξεκινήσεις με το δωρεάν audacity ή αν έχεις ήδη το Nero με το SoundTrax και να δεις πως πάει. Χμμ..Οκ! Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια σου!Θα δοκιμασω τις συμβουλες σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.