Προς το περιεχόμενο

αδυναμία αναπαραγωγής .mkv

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά. Είχα στον υπολογιστή μου (vista) μια ταινία mkv περίπου 7 γίγα (1080p) και για να μην πιάνει χώρο αποφάσισα να την κάψω σε double layer dvd και μετά ο αφελής την έσβησα από τον υπολογιστή μου.Όταν προσπάθησα χθες να την ξαναδώ, έβαλα το dvd (έβλεπα κανονικά τo περιεχόμενο του dvd) αλλά κάπου στο '44 λεπτό κολλούσε/πάγωνε και δε διορθωνόταν το πρόβλημα.Δοκίμασα και με άλλα προγράμματα αναπαραγωγής και τίποτα.Προσπάθησα να αντιγράψω την ταινία στο pc μου αλλά πριν τα μέσα της αντιγραφής έβγαζε μήνυμα ότι η αντιγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί!Έχω πελαγώσει!Έκανα βλακεία τελικά που έκαψα ένα τοσο μεγάλο αρχείο χύμα σε dvd;Ή μήπως το βίντεο έχει το πρόβλημα;

Υ.Γ. Προτού μου αναφέρει κάποιος ότι ενδεχομένως ο υπολογιστής μου να μην αναπαράγει σωστά τέτοιες ταινίες λόγω 1080p, αναφέρω ότι όλες τις άλλες 1080P τις βλέπω κανονικά μέσω media player classic hc και κάποιων codec.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Απλά δεν γράφτηκε σωστά το dvd με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η ανάγνωση,με λίγα λόγια πάει το αρχείο,σε τη ταχύτητα το έγραψες;;

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα στο να γράφεις τέτοια αρχεία σε dvd απλά να έχεις αξιόπιστα δισκάκια και να τα γράφεις σε χαμηλή ταχύτητα και με αξιόπιστο πρόγραμμα,και να μην κάνεις τίποτα παράλληλα στον pc σου,τουλάχιστον τίποτα βαρύ.

Δημοσ.

Το μήνυμα που παίρνεις στα μισά της αντιγραφής του αρχείου πίσω στο σκληρό δίσκο δηλώνει μάλλον θέμα φυσικού προβλήματος στο δισκάκι. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές, τυχαίνει. Και μάλιστα, χωρίς απαραίτητα να έχεις λάβει κάποια σχετική προειδοποίηση ή μήνυμα σφάλματος όταν γινόταν η εγγραφή.

Υπάρχουν ορισμένα προγράμματα (ενδεικτικά, αναφέρω το Isobuster) με τα οποία μπορείς να παρακάμψεις τους μηχανισμούς ανάγνωσης του λειτουργικού συστήματος και να διαβάσεις από ένα δισκάκι σε πιο χαμηλό (πιο κοντά στο hardware) επίπεδο. Με αυτού του είδους τα προγράμματα, μπορείς να διασώσεις ο,τι μπορεί να διασωθεί από ένα δισκάκι που παρουσιάζει φυσικό ελάττωμα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται tutorial από την στιγμή που θα το τρέξεις και θα δει το αρχείο κάνεις δεξή κλίκ πάνω σε αυτό και extract,και ότι διαβάσει από το αρχείο.

Αν θες δες και στην σελίδα τους έχουν κάποια κολπάκια.

http://www.isobuster.com/tips.php

Δημοσ.

Θα σου έβγαζε λάθος μόνο αν έκανες verify το δισκάκι μετά την εγγραφή.

Δοκίμασε το CDCheck, ίσως σου κάνει recover το αρχείο, έστω και με προβλήματα.

Νομίζω ότι και το anydvd κάνει recover.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά. Είχα στον υπολογιστή μου (vista) μια ταινία mkv περίπου 7 γίγα (1080p) και για να μην πιάνει χώρο αποφάσισα να την κάψω σε double layer dvd και μετά ο αφελής την έσβησα από τον υπολογιστή μου.Όταν προσπάθησα χθες να την ξαναδώ, έβαλα το dvd (έβλεπα κανονικά τo περιεχόμενο του dvd) αλλά κάπου στο '44 λεπτό κολλούσε/πάγωνε και δε διορθωνόταν το πρόβλημα.Δοκίμασα και με άλλα προγράμματα αναπαραγωγής και τίποτα.Προσπάθησα να αντιγράψω την ταινία στο pc μου αλλά πριν τα μέσα της αντιγραφής έβγαζε μήνυμα ότι η αντιγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί!Έχω πελαγώσει!Έκανα βλακεία τελικά που έκαψα ένα τοσο μεγάλο αρχείο χύμα σε dvd;Ή μήπως το βίντεο έχει το πρόβλημα;

Υ.Γ. Προτού μου αναφέρει κάποιος ότι ενδεχομένως ο υπολογιστής μου να μην αναπαράγει σωστά τέτοιες ταινίες λόγω 1080p, αναφέρω ότι όλες τις άλλες 1080P τις βλέπω κανονικά μέσω media player classic hc και κάποιων codec.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι παλιό και γνωστό. Τις αιτίες που συμβαίνει στις περιέγραψαν πιο πάνω οι φίλοι.

Εγώ έχω να σου πω τα εξής.

1. Φρόντισε να χρησιμοποιείς δισκάκια philips. Από προσωπική εμπειρία, ούτε 0,2% failure. Σε άλλα συναντάς από 1% έως και 10%!

2. Η λύση τώρα στο πρόβλημα σου λέγεται "slysoft anydvd" (σήμα κατατεθέν το αρνάκι). Αν δεν το έχεις χρησιμοποίηση, έχει την ιδιότητα να copyιάρη το dvd και συγχρόνως ελέγχει και διορθώνει. (ότι είναι δυνατόν)

Αυτά!

Δημοσ.

[...]

1. Φρόντισε να χρησιμοποιείς δισκάκια philips. Από προσωπική εμπειρία, ούτε 0,2% failure. Σε άλλα συναντάς από 1% έως και 10%!

Οι περισσότεροι που έψαξα προτείνουν τα vebratim DVD+R-DL για τα καλύτερα dl-dvd

http://www.amazon.com/Verbatim-95310-2-4x-6x-Recordable-20-Disc/dp/B000GHWRIK

2. Η λύση τώρα στο πρόβλημα σου λέγεται "slysoft anydvd" (σήμα κατατεθέν το αρνάκι). [...]

Το σήμα του AnyDVD είναι η "κόκκινη αλεπού". Το αρνάκι είναι το σήμα του CloneDVD (βλέπε Dolly και κλωνοποίηση) ;)

Δημοσ.

Οι περισσότεροι που έψαξα προτείνουν τα vebratim DVD+R-DL για τα καλύτερα dl-dvd

Εγω εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τα ΜAXELL+R DL και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εχω δοκιμάσει και PHILIPS,VERBATIM,RICOH.. τα MAXELL είναι τα μοναδικά που μ' έχουν προδώσει λιγότερο απο τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον βρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε αφού εγγράψω κάποια δεδομένα σε ένα dvd να διαπιστώσω με ένα κλικ ότι γράφτηκαν όπως πρέπει χωρίς προβλήματα;Γιατί με αυτό που έπαθα τώρα πρέπει να ξαναβρώ την ταινία.Τόσος κόπος χαμένος..Κρίμα, τώρα αρχίζω να φοβάμαι και για τα υπόλοιπα γραμμένα μου dvd...

Δημοσ.

Αν πρόσεξες, στο ποστ #7 σου είπα ότι αν δεν έκανες verify δεν μπορείς να ξέρεις.

Σε όλα τα προγράμματα εγγραφής υπάρχει μια επιλογή για έλεγχο της εγγραφής ή verify. Στο nero στο βγάζει μετά που θα πατήσεις burn και είναι στο κάτω μέρος του παραθύρου όπου σου δείχνει την πρόοδο εγγραφής. Αν το τσεκάρεις, μόλις τελειώσει η εγγραφή θα στο ξαναδιαβάσει για να κάνει verify.

Έχει το nero ένα εργαλείο, το Nero Disk Speed και είναι στο μενού Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Nero->Nero Toolkit

Πας στην καρτέλα Scan disk, επιλέγεις το dvd drive με το δισκάκι και πατάς start.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...