adams24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το ps2 slim το εχω 1.5 με 2 χρονια. δεν το εχω λιωσει γιατι ο ολογος που το ειχα παρει ηταν επιπη εσπασα το ποδι μου πολλα παιχνιδια δεν παιζω ποιο πολι τενιες αρχισε να με κανει νουμερα δηλ βαζω καποιο dvd και δεν το διβαζει μπορει να παιδευομε μιση ωρα να το παιξει μετα το διβαζει εκει που παιζει κανονικα μπορει να σταματιση και να χριαστει να το ξεκινισω παλι η μπορει να μη σταματισει και καθολου εγγυηση δεν ξερω αν εχει ακομα γιατι δεν βρισκω τιν αποδιξη το πηρα απο καταστημα seven video clup και δεν ειναι τσιπαριζμενο ουτε εχει ανιχτη ουτε με εχει πεσει τιποτα.. μηπως ξερεται τι γινεται γιατι με εχει σπαση τα νευρα??? ευχαριστω εκ τοων προτερων
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 α.δεν γραφουμε με εντονα γραμματα.β.το πιο πιθανο ειναι να εχει παθει κατι το Laser.απειρα Play station καποια στιγμη τα παιζουν απο αυτο οπως συμβαινει και πολλες φορες και στα dvd Του υπολογιστη.ειναι απο τα λιγα κινουμενα κομματια μεσα οπως καποια στιγμη ερχεται και η ""φθορα"" του
adams24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν γνοριζα για τα εντονα γραμματα.. δηλ δεν συμφερη η επισκευη αν παρω ενα cd καθαριζμου θα κανουμε τιποτα λες?? ρωτησα ενα φιλο που ειχε το ειδιο προβλημα και λεει το δικο του εσρτωσε χωρις να κανει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.