Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανει, εγω πηρα το ιδιο απο ebay απο αγγλια (για να ερθει πιο γρηγορα) με 6 ευρω συνολο και ηρθε σε μια βδομαδα. απο κινα θα κοστιζε καπου 4-4.5 ευρω αλλα θα εκανε 3-4 βδομαδες χαλαρα.

Δημοσ.

Και εγω αυτο πηρα απο e-shop...

oprimus prime: Joined: Today, 23:20

Posted Today, 23:32

Και εγω αυτο πηρα απο e-shop...

καποια σχεση με το eshop ισως; ε ετσι για το γαμωτο:

εδω με 7.55 ευρω: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=7_33&products_id=112

και εδω με 8.00: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/3135/Twin-Double-Playstation-2-PS2-to-Playstation-3-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-USB-Converter-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-Playstation-2-%CF%83%CE%B5

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναί κάνει το έχω κι εγώ ένα χρόνο περίπου (το πήρα για το PC και τώρα που είμαι κάτοχος PS3 το δοκήμασα και δουλεύει κομπλέ,έχω παίξει αμέτρητες φορές FIFA 12 μόνο Gran tourismo δεν κατάφερα να παίξω διπλό όμως δεν τό ψαξα και πολλύ μπορεί να χρειαζότανε κάποια ρύθμηση στο μενού του παιχνιδιού) αγόρασέ το ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και γω σε δύο παιχνίδια. Στο Dungeon Defenders Trial έπαιξε κανονικότατα αλλά στο Ratchet & Clank All 4 in one demo δεν το αναγνώριζε καν. Ξέρει κανείς μήπως τι φταίει?

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια! λοιπόον..μια ερωτησουλα καθώς ειμαι καπως ασχετη στα games. Eτοιμαζομαι να παρω ενα ps3 αλλά δε θέλω να δωσω εξτρα λεφτά για 2ο gamepad. Ένας φίλος έχει απο το ps2 και μου ειπε οτι έχω δυο εναλλακτικες...Ή να παρω έναν αντάπτορα κ να το χρησιμοποίσω στην καινουργια κονσόλα ή να παρω ένα πιο φθηνό χειριστηριο (όχι της sony)...Ποια η γνώμη σας? Θα λειτουργεί κανονικά χωρίς κολληματα ή πρεπει να παρω το "αυθεντικο"?

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

περιμενε τωρα τις γιορτες που θα βγουν τοσο ΠΣ3 οσο και original gamepads (Dualshock3) σε προσφορες. συνηθως τα DS3 παιζουν 30-40 ευρω

Παντα βγαινουν σε γιορτες. Μη σου πω οτι μπορει να βγει bundle PS3 με εξτρα DS3 οποτε θα εχεις 2 χειριστηρια.

Αν παρεις πιο φθηνο με καλωδιο θα εχεις -1 θυρα usb απο τις 2 που εχει το ΠΣ3. Ποιοτητα και αισθηση; καμια σχεση με του DS3

Δημοσ.

αρα ξεχναμε τις "απομιμησεις". ωστοσο επειδη το ψιλοβιαζομαι..ο ανταπτορας δε φαινεται κακη ιδεα..αφου ουσιαστικα θα ειναι συνδεδεμενο με αυτο οριτζιναλ χειριστηριο ps2.σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρωτα το ναρουτο να σου πει σιγουρα. νομιζω οτι ξερει εκεινος.

το σιγουρο που μπορω να σου πω εγω ειναι να μην πας σε third party. οσο φτηνο κι αν ειναι θα κλαις τα χρηματα σου.

Και επειδη ειπες οτι βιαζεσαι επιμενω οτι καλο ειναι να περιμενεις τα χριστουγεννα. θα γλυτωσεις 60-70 ευρω σιγουρα για να μη πω παραπανω.

Αν παλι σε επειγει τοσο μην κανεις το λαθος και παρεις το νεο Super Slim 12GB. Σαν αγορα ειναι Mega Fail.

Κοιτα εδω τα σχολια

http://www.insomnia....εάν-μεταφορικά/

Aν θες καινουριο να παρεις τα κλασσικα Slim μοντελα 160 η 320 GB

Αλλιως μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο και να του περασεις cfw

Επεξ/σία από mtzs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...