vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα έχω αποκτήσει το vodafone 845 και προσπαθώ να το κάνω root. Στην σύνδεση του όμως σε recovery mode ο υπολογιστής μου δεν το αναγνωρίζει και ζητάει πρόγραμμα οδήγησης. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει που μπορώ να βρω τους drivers του συγκεκριμένου μοντέλου για win xp. Σας ευχαριστώ
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ,πολυ περιεργο.σε εμενα εγινε κατευθειαν το AmonRa recovery χρησιμοποιεις?
vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το περίεργο είναι ότι όταν συνδέσω το τηλέφωνο κανονικά το βλέπει και μου ανοίγει ένα πρόγραμμα με επιλογές για το τι θέλω να κάνω. Όταν έχω εισέλθει σε recovery mode (πίεση volume down+no+open) μου ζητάει drivers και όταν ξεκινήσω το install - recovery-windows μου λέει ότι δεν υπάρχει συσκευή και κολλάει εκεί.
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ανοιξε πρωτα το προγραμμα και μετα ενεργοποιησε το κινητο σε recovery ααα,αν σκοπευεις να περασεις custom rom,βαλε την celestial teapot,οχι την mr edition
vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το δοκίμασα και κάνει ακριβώς το ίδιο.
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 παραθετεις λιγο τον οδηγο? κατι πρεπει να ειναι λαθος
vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω τρέξει στο κινητό το z4root
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 α,κατσε,παιζει και αυτο! τοτε υπαρχει περιπτωση να ειναι ηδη rootαρισμενο! βρες μια εφαρμογη που να θελει root και δοκιμασε
vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Συνεχίζοντας να σου πω ότι ανοίγοντας το κινητό με volume+call+power on μου βγάζει ένα μενού με τις επιλογές reboot system now-apply sdcard:update.zip-wipe data/facroty reset-wipe cache partition τι κάνουμε τώρα;
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον,να σου πω οτι εισαι ετοιμος για custom rom! το κινητο rootαρε επιτυχως! μπορεις να δεις καποια εφαρμογη με το ονομα Superuser στο μενου?
vangelis_k Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Θα σου έκανε κόπο να μου λύσεις κάποιες απορίες; Συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνω κάποια διαμόρφωση στην sdcard και αν ναι αυτό γίνεται όσο είναι μέσα στο κινητό; Από κει και πέρα εσύ ποια rom έχεις χρησιμοποιήσει; αξίζει τον κόπο έχεις δει κάποια διαφορά; Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
11demian111 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ααα,ναι,τωρα που το λες,η καρτα χρειαζεται μια διαμορφωση,ενα μερος της μονο,σε ext3 μεσα απο εκεινο το μενου θα το κανεις αυτο αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου,καλυτερα να δεις καποιους οδηγους που το λενε εγω το εκανα με εναν οδηγο απο το xda,μονο που δεν τον βρισκω... αν τον βρω,θα τον ποσταρω
papageorge007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μπορει καποιος να μου ποια rom να βαλω στο δικο μου vodafone joy 845???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα