Προς το περιεχόμενο

Drivers για vodafone joy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αποκτήσει το vodafone 845 και προσπαθώ να το κάνω root. Στην σύνδεση του όμως σε recovery mode ο υπολογιστής μου δεν το αναγνωρίζει και ζητάει πρόγραμμα οδήγησης. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει που μπορώ να βρω τους drivers του συγκεκριμένου μοντέλου για win xp. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι το περίεργο είναι ότι όταν συνδέσω το τηλέφωνο κανονικά το βλέπει και μου ανοίγει ένα πρόγραμμα με επιλογές για το τι θέλω να κάνω. Όταν έχω εισέλθει σε recovery mode (πίεση volume down+no+open) μου ζητάει drivers και όταν ξεκινήσω το install - recovery-windows μου λέει ότι δεν υπάρχει συσκευή και κολλάει εκεί.

Δημοσ.

ανοιξε πρωτα το προγραμμα και μετα ενεργοποιησε το κινητο σε recovery

ααα,αν σκοπευεις να περασεις custom rom,βαλε την celestial teapot,οχι την mr edition ;)

Δημοσ.

Συνεχίζοντας να σου πω ότι ανοίγοντας το κινητό με volume+call+power on μου βγάζει ένα μενού με τις επιλογές reboot system now-apply sdcard:update.zip-wipe data/facroty reset-wipe cache partition τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

λοιπον,να σου πω οτι εισαι ετοιμος για custom rom!

το κινητο rootαρε επιτυχως!

μπορεις να δεις καποια εφαρμογη με το ονομα Superuser στο μενου?

Δημοσ.

Θα σου έκανε κόπο να μου λύσεις κάποιες απορίες; Συγκεκριμένα θα πρέπει να κάνω κάποια διαμόρφωση στην sdcard και αν ναι αυτό γίνεται όσο είναι μέσα στο κινητό; Από κει και πέρα εσύ ποια rom έχεις χρησιμοποιήσει; αξίζει τον κόπο έχεις δει κάποια διαφορά; Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

Δημοσ.

ααα,ναι,τωρα που το λες,η καρτα χρειαζεται μια διαμορφωση,ενα μερος της μονο,σε ext3

μεσα απο εκεινο το μενου θα το κανεις αυτο

αλλα να μην σε παρω στον λαιμο μου,καλυτερα να δεις καποιους οδηγους που το λενε

εγω το εκανα με εναν οδηγο απο το xda,μονο που δεν τον βρισκω...

αν τον βρω,θα τον ποσταρω

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...