kanesaxo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Asus EAH5870 απο πλαίσιο Ετσι ακριβώς. Τουλάχιστο ίδια να πάρεις, οχι ομως απο το σιχαμενο στοκ τους. Καινουργια, σφραγισμένη.
stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κατα πάσα πιθανότητα κάποιο πρόβλημα με την vram ειναι.. ενας καλός τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι να χαμηλώσεις τα ρολόγια τον μνημών.. και να ξανατεστάρεις με furmark! Αν σταματίσει να το κάνει βρήκες τον φταίχτη και πας κατευθείαν για rma!
Lioden Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκα την παλιά μου κάρτα, μια ΕΑΧ1600 pro και αφού την έβαλα πάνω όλα καλά όσον αφορά τα game που μου έβγαζε το πρόβλημα, απλά στο furmark μου πετάει ενα error για openGl 2.0 είναι λογικό;
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι error πετάει; Τι λέει; Βασικά απο την στιγμή που παίζουν όλα καλά μην ψάχνεις..... Βάλε τo never winter και άσε τα futmark...
Lioden Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τι error πετάει; Τι λέει; Βασικά απο την στιγμή που παίζουν όλα καλά μην ψάχνεις..... Βάλε τo never winter και άσε τα futmark... Χαχα σωστός , παραθέτω και το error
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καθάρισες τους drivers της άλλης και μετά έβαλες αυτήν με τους τελευταίους της; Και με αυτούς απο το cd της κάτι πρέπει να γίνεται... Στην τελική σβήσε το furmark και κατέβασε το τελευταίο και ξαναδοκίμασε αμα σου ξανακάνει νερά.
Nikosgiann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ή μπορει πολυ απλα να παει για RMA και να ξεμπερδευει.
ChRis6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @Lioden Αφου εισαι εντος εγγυησης , μη το σκεφτεσαι καν.Πηγαινε την στο μαγαζι που την πηρες και θα λυσεις οτι προβλημα και να εχεις
nikos903 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ή μπορει πολυ απλα να παει για RMA και να ξεμπερδευει. @Lioden Αφου εισαι εντος εγγυησης , μη το σκεφτεσαι καν.Πηγαινε την στο μαγαζι που την πηρες και θα λυσεις οτι προβλημα και να εχεις Η 5870 έχει βγει απο το μηχάνημα, αυτή θα πάει RMA, τώρα η X1600PRO που κάνει τα νερά με το OPENGL2.0 είναι άλλο θέμα, κανένας driver δεν έχει κάτσει λογικά... Θα δείξει...
Lioden Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Η 5870 έχει βγει απο το μηχάνημα, αυτή θα πάει RMA, τώρα η X1600PRO που κάνει τα νερά με το OPENGL2.0 είναι άλλο θέμα, κανένας driver δεν έχει κάτσει λογικά... Θα δείξει... Έτσι ακριβώς. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να τρέξω driver cleaner μετά την απεγκατάσταση των 11.01 αφού σύμφωνα με το site η υποστήριξη της χ1600 είναι μέχρι τους 10.2, οπότε κάνω και αυτό έτσι για το γαμώτο να μου φύγει η σκέψη οτι ιιιιιιιισως είναι κάτι άλλο.
Lioden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα και παλι, τελικα οντως ειχε προβλημα η καρτα και θα μου την αντικαταστησουν. Το θεμα που προκύπτει ειναι οτι δεν εχουν στο πλαισιο stock την συγκεκριμενη καρτα και μου προτεινουν την εξης: Sapphire Vapor-x 5870 SVGA (PCI-Express, GDDR, 1G) Link. Πανω κατω βλεπω ειναι ιδια απλα θα ηθελα και τη γνωμη σας, ευχαριστω εκ των προτέρων
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εναι λίγο πιο γρήγορες οι μνήμες στην vapor-x (50Hz όχι τίποτα σοβαρό...) απο οτι είδα αλλά καμιά διαφορά δεν θα δεις λογικά... Μετά και απο ψύξη καλύτερα αποδίδει η vapor-x. Asus-> GPU Vapor-x-> GPU Το θέμα είναι μην σου δώσουν την εκθεσιακή
Lioden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι μην σου δώσουν την εκθεσιακή Δεν φευγω απο το μαγαζι με καρτα που δεν ειναι σφραγισμένη
nikos903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν φευγω απο το μαγαζι με καρτα που δεν ειναι σφραγισμένη Εέεεεεετσι Σε αυτήν την περίπτωση μια χαρά είσαι. Κοίτα και τα παραπάνω review να δεις και εσύ αλλα βασικά οι κάρτες είναι οι ίδιες. Διαφορά έχουν στην ψύξη(καλύτερη)-κατανάλωση(μεγαλύτερη) και μια μικρή αύξηση ταχύτητας στις μνήμες, τα υπόλοιπα τα ίδια πρέπει να είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.