Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Asus HD5870

Lioden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, εχω εδώ και 1 χρόνο αυτή την κάρτα και τον τον τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα, σε κάποια παιχνίδια, οχι ολα η οθονη γεμίζει τετραγωνάκια τα οποια κινούνται συνεχώς. Αν είναι πρόβλημα της κάρτας δεν γνωρίζω αν το είχε εξ αρχής διότι συνήθως ασχολούμαι καιρό με ένα παιχνίδι πριν πάω στο επόμενο. Σκέφτομαι για θερμοκρασία αλλα είναι παιχνίδια πολύ πιο βαριά που τα παίζει χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το panel της ati δείχνει σε πλήρη φόρτο( εν ώρα gamining) 70-75 βαθμούς, μπορεί να κάνω λάθος αλλα νομίζω είναι λογικό. Αν είναι κατι αλλο παρακαλώ ριχτε ιδεες.

Κάποια στοιχεία απο το pc:

amd phenom x4 965

8 gig ram 1600mz

gigabyte ma790fxt-ud5p

psu thermaltake 1500watt

windows 7 64 bit

Παραθέτω και 2 φώτο του προβλήματος

post-59790-0-82203600-1297185649_thumb.jpg

post-59790-0-01893300-1297185674_thumb.jpg

Δημοσ.

Πω πω, έχω δει κατά καιρούς διάφορες κουλαμάρες, αλλά τετραγωνάκια πρώτη φορά βλέπω...! :rolleyes:

Δε μου φαίνεται πάντως για fatal, εφόσον λές ότι σου παίζει άλλα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα, θα συμφωνήσω ως πρώτο βήμα με το Νίκο:

Τρέξε Furmark και πόσταρε την εικόνα που σου βγάζει μετά που θα τρέξει λίγο...

Δοκίμασε να βάλεις τους νέους Drivers.

Δημοσ.

Εγω παλι θα λεγα οτι καηκε, :Ρ αλλα αν λες οτι δεν στο κανει σε ολα τα παιχνιδια οκ. Αν στο κανει ομως σε ολα, αυτο ειναι ενα ενδεχομενο

Δημοσ.

Την έψησε καλά τη κάρτα το furmark, το χειρότερο απ όλα είναι οτι είχε και εκει τα τετραγωνάκια, παραθέτω μια με τετραγωνάκια και μια χωρίς

post-59790-0-97628900-1297189900_thumb.jpg

post-59790-0-61180600-1297189921_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο εγγύηση πως τα πάει η κάρτα; Έχει ακόμα; Γιατί άμα δεν είναι θέμα drivers(χλωμό) είναι ψημένη....

Δοκίμασε την σε άλλο μηχάνημα αμα έχεις καλού κακού.

Δημοσ.

Τώρα κατεβάζω τους drivers 11.1 είχα τους 10,10 αλλα δε νομίζω να είναι απο κει διότι όταν το συνάντησα το πρόβλημα είχα κάνει update στους latest. Οσο για εγγύηση ειναι μέσα ακόμα ειχε 3 ετη και δεν εχει συμπληρώσει ούτε τα μισά.

Δημοσ.

Σου λέω 100% υπεύθυνα ότι είναι πρόβλημα hardware!

Μάλιστα είναι μάλλον πρόβλημα της μνήμης με μια πολύ μικρότερη πιθανότητα να φταίει ο πυρίνας.

Το ξέρω γιατί αυτό ακριβώς βγάζουν οι κάρτες όταν τις κάνουμε οverclock πάνω από εκεί που αντέχουν....

Δημοσ.

Καμία αλλαγή με τους νέους drivers έλεγα πως θα γλίτωνα τη ταλαιπωρία να τη στείλω πίσω, αλλα τι να κάνεις. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας

edit: τώρα είδα το ποστ του φιλου blade, η πλάκα είναι οτι δεν της εχω κάνει ποτέ οverclock!

Δημοσ.

Και προσεξε τι θα παρεις, εφοσον την πας για ρμα!

Μη πάρεις ο,τι σου δώσουν. (αν και νομιζω πως θα παρεις παλι 5870,οχι πως σε χαλάει).

Δημοσ.

Λογικά την ίδια θα μου δώσουν αφού βρίσκεται ακόμα στην αγορά. Αν εξαιρέσεις αυτό το πρόβλημα σε γενικές γραμμές δεν εχω παράπονο :-D

Δημοσ.

Καμία αλλαγή με τους νέους drivers έλεγα πως θα γλίτωνα τη ταλαιπωρία να τη στείλω πίσω, αλλα τι να κάνεις. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας

edit: τώρα είδα το ποστ του φιλου blade, η πλάκα είναι οτι δεν της εχω κάνει ποτέ οverclock!

Φιλε,αυτα τα τετραγωνακια που βλεπεις λεγονται artifacts και κανουν την εμφανιση τους οταν η καρτα εχει προβλημα.Στειλτη για RMA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...