monoxromos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 κυρίες και κύριοι της συντροφιάς γειά σας. ΄Εχω μια πολυ καλή κάρτα,εσωτερική τηλεόρασης την winfast 2000 αλλάζω υπολογιστή τώρα και εχω χάσει το CD. ΄Εχω κατεβάσει σχεδον ολους τους οδηγούς που έχει η κατασκευάστρια εταιρία αλλα δεν τα κατάφερα να ενεργοποιήσω την κάρτα στον νεο υπολογιστη,στον παλιο παίζει μια χαρά. Αν καποιος φίλος έχει το CD αυτης της καρτας ή μπορεί καπως αλλοιώς να με βοηθήσει.... Π.χ. υπαρχει τροπος να μεταφέρω απο τον παλιο υπολογιστη το αρχειο αλλα παλι δεν θα παιζει γιατί το δοκίμασα ή κατι άλλο δεν ξέρω.... Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις? Οταν βάζεις τους Drivers δεν τους περνάει καθόλου η παρόλο που τους βάζει κανονικά δεν σου δείχνει εικόνα η ήχο η κάρτα ? Επίσης τα Windows (winxp,vista,7) που χρησιμοποιούσες στον προηγούμενο υπολογιστή ειναι τα ίδια με τον καινούργιο.Επίσης απο οτι ξέρω εκτος απο τους drivers συνήθως χρειάζεσαι και το πρόγραμμα της συσκεκριμένης κάρτας για να δεις εικόνα. Ξέρω οτι έχεις βρεί τους drivers αλλα σου ξαναδείνω το link Drivers με τους drivers και το πρόγραμμα της κάρτας σε περίπτωση που δεν το έχεις κατεβάσει.
monoxromos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον θέλω τη βοήθειά σου γιατι οπως εγραψα ειναι πολύ καλη κάρτα και κυρίως με εύχρηστο λειτουργικό. Κατεβασα απο εκει που μου υποδεικνύεις. Πήγα στο aplication και τα πήρα όλα μαζί το 2.00.33 λοιπον μου βγάζει μια αλλη συσκυή διαφορετική που ομως δεν λειτουργεί. Έκανα κατι άλλο με το προγραμμα genius, εκανα αντιγραφη οδηγων απο τον παλιό υπολογιστη,εφτασα ως το σημειο να βλεπω εικονα αλλα να μην ακουω ηχο ,εκανα ολες τις ρυθμισεις καρτας ηχου κλπ ολες τις επιλογές αλλα ηχος τιποτα. Κριμα που εχασα το CD και δεν ξερω που να το βρω αν παρ΄ ελπιδα το εχεις θα με υποχρεώνες να μου στειλεις ενα αντιγραφο με δικα μου εξοδα με κουριερ.Δεν ξερω αλλη λυση τι να πω να δοκιμασω κατι άλλο, εστειλα και mail στην εταιρια και μου εδωσαν ακριβως αυτο το λινκ μονο που μου υπεδειξαν να παω στο ftr αλλα παλι το ιδιο καταβαζει και απο εκει....λαβύριθνος. Να συμπληρώσω ότι έχω Win XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.