jmallen3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να αγορασω ενα τηλεκοντρολ για αυτη την τηλεοραση:Thomson 42 JH 68 E??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να αγορασω ενα τηλεκοντρολ για αυτη την τηλεοραση:Thomson 42 JH 68 E??? Έψαξες για κανένα από τα λεγόμενα universal remotes? www.skroutz.gr Συνήθως αυτά υποστηρίζουν σχεδόν όλες τις εταιρείες. Εκτός αν αναφέρεσαι αποκλειστικά και μόνο στο αυθεντικό τηλεχειριστήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakirtas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 αν σε ενδιαφέρει universal επειδή εγώ ταλαιπωρήθηκα με τηλεόραση teac βρήκα τη λύση με αυτό http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Universal-Remote-Controls/One-For-All-URC7557-Universal-Remote-Control-URC7557.htm το οποίο και συστήνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.