SpirosLouis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, Από χθες ο δευτερός υπολογιστής μου δεν μπορεί να φορτώσει τα Windows. Αρχιζει κανονικά φορτώνει bios, φορτόνει και κανα 5 δευτερόλεπτα τα windows και μετά απλά κάνει restart.(μου φαίνετε ότι εμφανίζαι και μπλέ οθόνη για κάτι μsecond.) To restart είναι άμεσo. Τι να κάνω; Έσωσα τα αρχεία μου από live cd. Αλλά θέλω να ανοιξει έχω ένα κάρο προγράμματα μέσα. Ευχαριστώ.
ss13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, Από χθες ο δευτερός υπολογιστής μου δεν μπορεί να φορτώσει τα Windows. Αρχιζει κανονικά φορτώνει bios, φορτόνει και κανα 5 δευτερόλεπτα τα windows και μετά απλά κάνει restart.(μου φαίνετε ότι εμφανίζαι και μπλέ οθόνη για κάτι μsecond.) To restart είναι άμεσo. Τι να κάνω; Έσωσα τα αρχεία μου από live cd. Αλλά θέλω να ανοιξει έχω ένα κάρο προγράμματα μέσα. Ευχαριστώ. Κάνε αυτό http://www.stealthsettings.com/el/dezactivare-restart-automat-la-erori-de-sistem-in-windows-7-xp-vista-system-failure-bsod.html και πες το μήνυμα της bsod !!
SpirosLouis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Οπως λέω και παραπάνω η μπλέ οθόνη ίσα ίσα που μπορεί να γίνει διακριτή. Εμφανίζεται για κάτι δέκατα του δευτερολέπτου.(μόνο το μπλέ μπορεί να δεί το μάτι και μπαπ restart. Επισής το link που μου έστειλες είναι για το άμα ανοίξει ο υπολογιστής. Εμένα κάνει το restart εκεί που δείχνει ότι φορτώνει τα windows.(με λίγα λόγια δεν έχω καμιά πρόσβαση στο software)
EyeofOne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Τι windows έχεις; Αν είναι 7 ή Vista κανε boot με το windows cd και δοκίμασε να κάνεις repair...
N0tisOO7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Οπως λέω και παραπάνω η μπλέ οθόνη ίσα ίσα που μπορεί να γίνει διακριτή. Εμφανίζεται για κάτι δέκατα του δευτερολέπτου.(μόνο το μπλέ μπορεί να δεί το μάτι και μπαπ restart. Επισής το link που μου έστειλες είναι για το άμα ανοίξει ο υπολογιστής. Εμένα κάνει το restart εκεί που δείχνει ότι φορτώνει τα windows.(με λίγα λόγια δεν έχω καμιά πρόσβαση στο software) Δοκίμασε πριν φορτώσει το λογισμικό, δηλαδή πριν εμφανιστεί το εικονίδιο του windows, να μπεις σε safe mode πατώντας το F8 και μπες σαν χρήστης, όχι σαν διαχειριστής. Βρες τα αρχεία σου και κάνε μετέφερε τα στον άλλο υπολογιστή ή σε εξωτερικό σκληρό αν έχεις. Επίσης με ένα flashUSB (ενώ είσαι σε safe mode) μετέφερε και εγκατέστησε το Malwarebytes και το SuperAntispyware για να ελέγξουν ιούς. Αν δεν βρεθούν ιοί, τότε είναι σφάλμα κάποιας εφαρμογής (προγράμματος) που εγκατέστησες ή χρησιμοποίησες τελευταία. Στη περίπτωση που δεν μπορείς να μπεις σε safe mode δοκίμασε να από ένα LiveCD Linux. Διάβασε αυτό τον οδηγό. Δοκίμασε σε safe mode και αναμένουμε απάντηση.
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μπορεί να δοκιμάσεις να μπεις σε Safe-mode δηλαδή αμέσως μετά της πληροφορίες που σου δίνει για σκληρούς και τα λοιπά πατάς διακεκομμένα το F8,θα σου εμφανιστεί ένα menu εκεί δοκίμασε μια το Τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις και αν δεν δουλέψει το Ασφαλείς λειτουργία.
SpirosLouis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά λύθηκε. Κατά κάποιον παράξενο και θαυματουργό τρόπο έχασε το σύστημα αρχείων του. Έκανα ένα check disk και είναι κομπλέ. Και ναί το λέω: Δεν λέγονται Windows. Λέγονται Bugindows. Ανοιχτό flame προς την microsoft και προς όλα τα windows λειτουργικά προγράμματα που ειπάρχουν παγκοσμίος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.