Προς το περιεχόμενο

Bluescreen

mgoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν νομιζεις πως ειναι δυσκολο ή πως δεν μπορεις να το κανεις, φυσικα οχι (αν και δεν ειναι κατι φοβερο,2-3 κινησεις ειναι ολες κ ολες)

Σε διαφορετικη περιπτωση,ναι. Αφηνε ενα dimm τη φορα σε σταθερο slot και περνα το απο τεστ.

Ααααααα δηλαδή να ελένξω μία μία τις μνήμες κάθε φορά σε σταθερή θέση.οκ θα το δοκιμάσω και θα δώσω αποτελέσματα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι 100% σίγουρο ότι το πρόβλημα είναι στις μνήμες... Μπορεί να φταίει και κάποιο slot της μητρικής...!

Και γι αυτο επεμενα να κανει το test ο ιδιος και επισης να χρησιμοποιησει το ιδιο slot στις δοκιμες τουwink.gif

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά τα έκανα τα τεστ και βγήκαν όλα κομπλέ σε όλες τις θέσεις που είχα τις RAM! Τώρα τι κάνουμε :P ?

Ποσες ωρες το καθε dimm?

Για να συμβαδιζουμε:Εκανες σε καθε μια μνημη ξεχωριστα τεστ και σε ολα δεν ειχες κανενα προβλημα, ενω οταν τις εχεις ολες μαζι πανω, κολλαει το memtest. Σωστα?

Δημοσ.

Ποσες ωρες το καθε dimm?

Για να συμβαδιζουμε:Εκανες σε καθε μια μνημη ξεχωριστα τεστ και σε ολα δεν ειχες κανενα προβλημα, ενω οταν τις εχεις ολες μαζι πανω, κολλαει το memtest. Σωστα?

Ακριβώς αυτό, και για να το επιβεβαιώσω τις ξαναέβαλα μετά πάλι μαζί και μου έκανε τα ίδια. Δεν μέτρησα την ώρα αλλά η κάθε μια πρέπει να πήρε λιγότερο από 1 ώρα(στο αυτόματο το είχα).

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, και για να το επιβεβαιώσω τις ξαναέβαλα μετά πάλι μαζί και μου έκανε τα ίδια. Δεν μέτρησα την ώρα αλλά η κάθε μια πρέπει να πήρε λιγότερο από 1 ώρα(στο αυτόματο το είχα).

Πρεπει να πηρε λιγοτερο απο μια ωρα?Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι "τελειωσε" το τεστ?Τι εννοεις με το "αυτοματο"?

Θα πρεπει να τις αφησεις για τουλαχιστον 3 ωρες την καθε μια αν θες να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Πρεπει να πηρε λιγοτερο απο μια ωρα?Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι "τελειωσε" το τεστ?Τι εννοεις με το "αυτοματο"?

Θα πρεπει να τις αφησεις για τουλαχιστον 3 ωρες την καθε μια αν θες να εισαι σιγουρος.

Μου έβγαλε "test completed with 0 errors - pass" αφού ολοκλήρωσε και τα 8 test και μετά απλά σταμάτησε το τεστ και μου έγραψε "press ESC to close the memtest v3.5a and reboot".

• Moderators
Δημοσ.

Μου έβγαλε "test completed with 0 errors - pass" αφού ολοκλήρωσε και τα 8 test και μετά απλά σταμάτησε το τεστ και μου έγραψε "press ESC to close the memtest v3.5a and reboot".

Απο που κατεβασες το memtest που ετρεξες?

• Moderators
Δημοσ.

Από το site που μου έδωσες εσύ.Μπήκα και καέτβασα την latest version.

Στο site που σου εδωσα η τελευταια εκδοση ειναι η 4.20 και δεν υπαρχει 3.5a εκδοση καθως "PS : Memtest86+ "3.00" was skipped and renamed 4.00 in order to avoid confusion with the original Memtest."

Κανε τον κοπο να δοκιμασεις με το site που σου ειπα και το memtest που θα βρεις (4.20 τη στιγμη που γινεται το post) εκει ξανα απο την αρχη.Ολες τις μνημες μαζι και αν χρειαστει ενα ενα dimm.

Δημοσ.

Στο site που σου εδωσα η τελευταια εκδοση ειναι η 4.20 και δεν υπαρχει 3.5a εκδοση καθως "PS : Memtest86+ "3.00" was skipped and renamed 4.00 in order to avoid confusion with the original Memtest."

Κανε τον κοπο να δοκιμασεις με το site που σου ειπα και το memtest που θα βρεις εκει ξανα απο την αρχη.Ολες τις μνημες μαζι και αν χρειαστει ενα ενα dimm.

αααααααααα οκ τότε, θα περιμένετε αρκετό καιρό :P

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Χαζουλη πουλινέ? Ναι εσύ που διαφημίζεσε σαν προιστάμενος της forthnet αλλα πουλάς αχλάδια στη λαική. Ναι εσυ ρε! σε σένα μιλάω. Την εφαγες και την κοπελλιά την anonymoys, έτσι κοπλεξικέ? Μη δείτε κάποιον να ξέρει και ειδικά να ειναι και κοπέλλα μπαμμμμμμμμ.... στα σωθικά έτσι? χαζούλης που είσαι. Είσαι καταδικασμένος στην αμάθεια και στα 600 ευρώ το μήνα...... ουστ βρωμόπουστα και μπινέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε μαζι σου στο adslgr.com, βλακάκο. χαχαχαχαχαχαχαχα. Ο προιστάμενος παιδιά, χαχαχαχαχα, είσαι απίστευτος μαλάκας και βλάκας.

Υ.Γ. Αυτά στα γράφω ενώ πίνω καφε με τον αλεξόπουλο, τον technician assingment της forthnet. xexexexexexe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...