Προς το περιεχόμενο

Bluescreen

mgoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ataport.sys? Μηπως εχει προβλημα ο δίσκος;

Γι αυτο ρωταω αν ειναι ιδιο το μηνυμα.Αν μεφανιστηκε μια φορα μονο ομως,δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατέβασε και τρέξε τα διαγνωστικά του κάθε δίσκου από την ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρίας...!

Δεν χάνεις τίποτα...

Μπήκα στην OCZ και δεν υπάρχει κάποιο διαγνωστικό εργαλείο, μόνο updates που τα κατέβασα και μου λέει ότι δεν γίνετε να τα εγκαταστήσει γιατί δεν είναι συμβατά με λειτουργικά 64bit.......

Δημοσ.

Ακου φιλε και δοκιμασε το. στη registry...... (Νεο κλειδι DWORD32)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]

"DontVerifyRandomDrivers"=dword:00000001

restart....

Start>run και πληκτρολογησε verifier.exe /reset

....εισαι ετοιμος........ αν δεν εχεις hardware προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω και πιθανον να μην εχεις. Αν ειχες θα στοκανε συνεχεια.

Μια φιλη ;)

Δημοσ.

Ακου φιλε και δοκιμασε το. στη registry...... (Νεο κλειδι DWORD32)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]

"DontVerifyRandomDrivers"=dword:00000001

restart....

Start>run και πληκτρολογησε verifier.exe /reset

....εισαι ετοιμος........ αν δεν εχεις hardware προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω και πιθανον να μην εχεις. Αν ειχες θα στοκανε συνεχεια.

Μια φιλη ;)

Μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει πιο αναλυτικά?

Δημοσ.

Πανε στο Registry (γραφοντας [regedit.exe] στο CMD, η στο Run), Ανοιξε τους φακελους

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem

Και εκει πατας δεξι κλικ New->DWORD (32-Bit) Value

Σαν ονομα γραψε DontVerifyRandomDrivers και μετα διπλο κλικ πανω και γραψε "1" με base hexdemical

και πατα οκ. Μετα κανε Restart τον υπολογιστη σου. Και οταν ξανα ανοιξει ανοιξε το "cmd" η πατατο απο το run απευθειας: verifier.exe /reset

Αν ΔΕΝ τα καταφερεις

Κατεβασε το αρχειο [Αρχειο] ανοιξε το. Κανε Restart τον Υπολογιστη σου, ανοιξε το CMD απο το Run

Και γραψε αυτο -> verifier.exe /reset

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή όλα καλά?

Οσον αφορα τις μπλε οθονες δεν μπορω να σου απαντησω.Σε ρωτησα πριν απο μερικα post αν το μηνυμα της μπλε οθονης σου εμφανιζει παντα τον ιδιο driver(ataport.sys) ως προβλημα και δεν απαντησες.

Δημοσ.

Οσον αφορα τις μπλε οθονες δεν μπορω να σου απαντησω.Σε ρωτησα πριν απο μερικα post αν το μηνυμα της μπλε οθονης σου εμφανιζει παντα τον ιδιο driver(ataport.sys) ως προβλημα και δεν απαντησες.

Δεν μου ξαναπέταξε μπλε οθόνη από τότε :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου ξαναπέταξε μπλε οθόνη από τότε :P

Αν τυχον εμφανιστει παρατηρησε το μηνυμα που θα βγαλει.

• Moderators
Δημοσ.

Hardware tests,ξεκινα τα.Για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις προβλημα σε καποιο hardware part.

Cpu,memtest,θερμοκρασιες,σκληροι,τασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...