Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ataport.sys? Μηπως εχει προβλημα ο δίσκος; Γι αυτο ρωταω αν ειναι ιδιο το μηνυμα.Αν μεφανιστηκε μια φορα μονο ομως,δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα.
mgoutsos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Όταν μου ξαναπετάξει bluescreen θα το δω και θα σας πω.Τα Win7 τα έχω σε έναν OCZ vertex ssd και έχω και έναν Western Digital 1TB.
filip123go Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε και τρέξε τα διαγνωστικά του κάθε δίσκου από την ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρίας...! Δεν χάνεις τίποτα...
mgoutsos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε και τρέξε τα διαγνωστικά του κάθε δίσκου από την ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρίας...! Δεν χάνεις τίποτα... Μπήκα στην OCZ και δεν υπάρχει κάποιο διαγνωστικό εργαλείο, μόνο updates που τα κατέβασα και μου λέει ότι δεν γίνετε να τα εγκαταστήσει γιατί δεν είναι συμβατά με λειτουργικά 64bit.......
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ακου φιλε και δοκιμασε το. στη registry...... (Νεο κλειδι DWORD32) [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem] "DontVerifyRandomDrivers"=dword:00000001 restart.... Start>run και πληκτρολογησε verifier.exe /reset ....εισαι ετοιμος........ αν δεν εχεις hardware προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω και πιθανον να μην εχεις. Αν ειχες θα στοκανε συνεχεια. Μια φιλη
mgoutsos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ακου φιλε και δοκιμασε το. στη registry...... (Νεο κλειδι DWORD32) [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem] "DontVerifyRandomDrivers"=dword:00000001 restart.... Start>run και πληκτρολογησε verifier.exe /reset ....εισαι ετοιμος........ αν δεν εχεις hardware προβλημα που ειπωθηκε πιο πανω και πιθανον να μην εχεις. Αν ειχες θα στοκανε συνεχεια. Μια φιλη Μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει πιο αναλυτικά?
ProIcons Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πανε στο Registry (γραφοντας [regedit.exe] στο CMD, η στο Run), Ανοιξε τους φακελους HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem Και εκει πατας δεξι κλικ New->DWORD (32-Bit) Value Σαν ονομα γραψε DontVerifyRandomDrivers και μετα διπλο κλικ πανω και γραψε "1" με base hexdemical και πατα οκ. Μετα κανε Restart τον υπολογιστη σου. Και οταν ξανα ανοιξει ανοιξε το "cmd" η πατατο απο το run απευθειας: verifier.exe /reset Αν ΔΕΝ τα καταφερεις Κατεβασε το αρχειο [Αρχειο] ανοιξε το. Κανε Restart τον Υπολογιστη σου, ανοιξε το CMD απο το Run Και γραψε αυτο -> verifier.exe /reset
mgoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το έκανα και μου λέει "καμία ρύθμιση δεν έχει αλλάξει".
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Λογικο μια και ο verifier δεν ετρεξε πουθενα για να χρειαστουν reset τα settings του.
mgoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Λογικο μια και ο verifier δεν ετρεξε πουθενα για να χρειαστουν reset τα settings του. Δηλαδή όλα καλά?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή όλα καλά? Οσον αφορα τις μπλε οθονες δεν μπορω να σου απαντησω.Σε ρωτησα πριν απο μερικα post αν το μηνυμα της μπλε οθονης σου εμφανιζει παντα τον ιδιο driver(ataport.sys) ως προβλημα και δεν απαντησες.
mgoutsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Οσον αφορα τις μπλε οθονες δεν μπορω να σου απαντησω.Σε ρωτησα πριν απο μερικα post αν το μηνυμα της μπλε οθονης σου εμφανιζει παντα τον ιδιο driver(ataport.sys) ως προβλημα και δεν απαντησες. Δεν μου ξαναπέταξε μπλε οθόνη από τότε
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μου ξαναπέταξε μπλε οθόνη από τότε Αν τυχον εμφανιστει παρατηρησε το μηνυμα που θα βγαλει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Hardware tests,ξεκινα τα.Για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις προβλημα σε καποιο hardware part. Cpu,memtest,θερμοκρασιες,σκληροι,τασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.