Προς το περιεχόμενο

Bluescreen

mgoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τώρα τελευταία το pc μου πετάει bluescreen μια στο τόσο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάπιος τρόπος που να δω τι φτέει? Δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα, όλα είναι φυσιολογικά!

Αυτό το πρόβλημα μου πετάει:

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: a

BCP1: 0000000000000008

BCP2: 0000000000000002

BCP3: 0000000000000000

BCP4: FFFFF80002CA0D29

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Το pc μου: Gigabyte UD7 - 5870 - i7 920 - 6gb Corsair ddr3 - ocz vertex 60gb - 1tb WD - Corsair TX950W

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο hardware πως πας?Λειτουργουν ολα απροβληματιστα?Mνημες,gpu κλπ κλπ.

Ναι ναι όλα κανονικά λειτουργούν και τα αναγνωρίζει και το σύστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ναι όλα κανονικά λειτουργούν και τα αναγνωρίζει και το σύστημα.

Εννοω αν τα εχεις περασει απο test,οπως memtest για να αποκλεισεις την πιθανοτητα να εχεις προβλημα στο hardware. Εχεις παρατηρησει αν οι μπλε οθονες εχουν το ιδιο μηνυμα λαθους καθε φορα ή αν αλλαζει?

• Moderators
Δημοσ.

Gi0 πάνω πάνω το λέει :P

Αυτο που αναφερει δεν ειναι το μηνυμα της bsod ,αλλα η αναφορα συμβαντος(error reporting) στην ms.

mgoutsos πες μας και τι windows έχεις...

Windows 7 εχει.

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι λέει στην bluescreen γιατί κρατάει πάρα πολύ λίγο(το μόνο που έχω προλάβει να διαβάσω είναι το :dumping psysical memory). Συνήθως μου πετάει bluescreen όταν επαναφέρω το pc από αναστολή λειτουργίας!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι λέει στην bluescreen γιατί κρατάει πάρα πολύ λίγο(το μόνο που έχω προλάβει να διαβάσω είναι το :dumping psysical memory). Συνήθως μου πετάει bluescreen όταν επαναφέρω το pc από αναστολή λειτουργίας!

Απενεργοποιησε τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης, για να μπορεσεις να διαβασεις το μηνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...