nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εκτός αν αρχίσεις τίποτα ζιγκολίκια, οπότε ναι. Το κατάστημα πουλάει μονο σε πακέτο. ακου εκεί ζιγκολίκι εγώ! ένας ενάρετος σοβαρός μετρημένος νέος! ντροπή!
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ CSI βλεπει η μανα και δεν κανει. Και σιγα μη ζητησεις τοξικολογικες για τον καπνο, η βρωμα του μπουφαν αρκει. (btw, πως το δεσαμε κομπο οτι το καπνισμα ανιχνευεται στις τοξικολογικες? Ενταξει για οπιοειδη, THC κλπ, αλλα νικοτινη ξερωγω? Σε ποιο εργαστηριο?) Γενικά επειδή θεωρείται performance booster, σε πολύ αυστηρά αθλητικά μπλαμπλα, γίνεται έλεγχος σε αίμα/πλάσμα/ούρα. Όπως επίσης νομίζω είναι ψιλοστάνταρ ως έλεγχος υποψήφιου για δουλειά σε μέρη που δεν παίζει κάπνισμα, πχ πλατφόρμες πετρελαίου, αποθήκες χημικών κτλ. Είναι δηλαδή εφικτό, αλλά Ελλάδα, δεν έχω ακούσει ποτέ να.
Bruson Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 θα μου αναλύσουν τις εξετάσεις αίματος για θυροειδή εκεί λέτε να φάνη τίποτα?
tsifotis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 απ οσο ξερω πρεπει να ψαξουν για κοτινινη ΑΛΛΑ αν δε το ψαξουν δεν το βρισκουν. πχ εχω ακουσει για ασφαλιστικες εξω που σε τσεκαρουνε ωστε να διαπιστωσουνε αν οντως δεν εισαι καπνιστης (εχει σημασια στους συντελεστες ασφαλειας ζωης) Στις εξετασεις που θα κανεις βρισκεις αυτο που θα ψαχνεις - πχ δεν θα πουνε οτι "α, βρηκαμε thc ή Σ.Μ.Ν. μιας που μετρουσαμε τα λευκα αιμοσφαιρια
Bruson Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αρα υπάρχει πιθανότιτα να μην βρούν τίποτα?
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 θα μου αναλύσουν τις εξετάσεις αίματος για θυροειδή εκεί λέτε να φάνη τίποτα? παλη πετραλια?
doctorkostis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αμα δεν εχεις κανα τετοιο απο το οποιο να ψυλλιαστει καποιος το καπνισμα, ησυχασε οχι. Δεν υπαρχει εξεταση αιματος που να δειχνει οτι καπνιζεις. Οπως ειπα και πριν, η βρωμα αρκει.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αμα δεν εχεις κανα τετοιο απο το οποιο να ψυλλιαστει καποιος το καπνισμα, ησυχασε οχι. Δεν υπαρχει εξεταση αιματος που να δειχνει οτι καπνιζεις. Οπως ειπα και πριν, η βρωμα αρκει. Μπορείς να ισχυρισθείς ότι τους χάλασε το μηχάνημα :devil:
thanocaster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλά, ποιος ρωτάει γιατρούς τη σήμερον ημέρα για τόσο ασήμαντα πράγματα όπως η υγεία, όταν υπάρχει το ινσόμνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.