Προς το περιεχόμενο

Κάπνισμα και εξετάσεις ούρων

Bruson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός αν αρχίσεις τίποτα ζιγκολίκια, οπότε ναι.

Το κατάστημα πουλάει μονο σε πακέτο. ακου εκεί ζιγκολίκι εγώ! ένας ενάρετος σοβαρός μετρημένος νέος! ντροπή! :lol:

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ CSI βλεπει η μανα και δεν κανει. Και σιγα μη ζητησεις τοξικολογικες για τον καπνο, η βρωμα του μπουφαν αρκει.

(btw, πως το δεσαμε κομπο οτι το καπνισμα ανιχνευεται στις τοξικολογικες? Ενταξει για οπιοειδη, THC κλπ, αλλα νικοτινη ξερωγω? Σε ποιο εργαστηριο?)

Γενικά επειδή θεωρείται performance booster, σε πολύ αυστηρά αθλητικά μπλαμπλα, γίνεται έλεγχος σε αίμα/πλάσμα/ούρα.

Όπως επίσης νομίζω είναι ψιλοστάνταρ ως έλεγχος υποψήφιου για δουλειά σε μέρη που δεν παίζει κάπνισμα, πχ πλατφόρμες πετρελαίου, αποθήκες χημικών κτλ.

Είναι δηλαδή εφικτό, αλλά Ελλάδα, δεν έχω ακούσει ποτέ να.

Δημοσ.

απ οσο ξερω πρεπει να ψαξουν για κοτινινη ΑΛΛΑ αν δε το ψαξουν δεν το βρισκουν.

πχ εχω ακουσει για ασφαλιστικες εξω που σε τσεκαρουνε ωστε να διαπιστωσουνε αν οντως δεν εισαι καπνιστης (εχει σημασια στους συντελεστες ασφαλειας ζωης)

Στις εξετασεις που θα κανεις βρισκεις αυτο που θα ψαχνεις - πχ δεν θα πουνε οτι "α, βρηκαμε thc :rolleyes: ή Σ.Μ.Ν. :shifty: μιας που μετρουσαμε τα λευκα αιμοσφαιρια

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις κανα τετοιο 397210-lung-cancer-x-ray.jpg απο το οποιο να ψυλλιαστει καποιος το καπνισμα, ησυχασε οχι. Δεν υπαρχει εξεταση αιματος που να δειχνει οτι καπνιζεις. Οπως ειπα και πριν, η βρωμα αρκει.

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις κανα τετοιο 397210-lung-cancer-x-ray.jpg απο το οποιο να ψυλλιαστει καποιος το καπνισμα, ησυχασε οχι. Δεν υπαρχει εξεταση αιματος που να δειχνει οτι καπνιζεις. Οπως ειπα και πριν, η βρωμα αρκει.

Μπορείς να ισχυρισθείς ότι τους χάλασε το μηχάνημα :devil: :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...