Προς το περιεχόμενο

Κάπνισμα και εξετάσεις ούρων

Bruson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εδώ να προσθέσω ότι δεν κλάνουν και ποτέ.

οχι οχι οχι............μεχρι να σκασουμε και να κανουμε ενα μεγαλο π(ρ)ουφ...

Δημοσ.

και εγω προτείνω να το κοψεις τωρα που ειναι νωρις.

εγω βεβαια το αρχισα πιο μικρος,

little-kid-smoking-cigarette-copy21.jpg

ενα την βδομαδα,μετα πηρα πακετο και οσο πηγαινε και εχανα τον ελενχο.

πηγα ζητησα μια μερα ενα camel μαλακο, δεν ειχε και μου λεει να παρε αυτο το ιδιο ειναι, και ετσι αρχισα και τσιμπουκι

hookah_pic.jpg

ειδα να περνουν τα χρονια, γκομενες να χανονται απο μη καπνιστες φιλους, (ειδικά απο πέρσι τον ιουλη που απαγορεύτηκε το τσιγάρο στο μαγαζιά) ολα πηραν την κατω βολτα

1-4138668-2533-t.jpg

εγινα emo και αρχισα μεθαδονη 6 μηνες.

και μετα πηγα και εγινα ψαρας στη λαικη.

greece_santorini_fira_1151125_l.jpg

κα τωρα μονο φυτικα

marlboro-weed-cigarette.jpg

Δημοσ.

Και στα μαλλιά και στο σάλιο, έχει προχωρήσει η επιστήμη, αλλά το παλικάρι πάει για γενικές αίματος και ούρων και εκεί δε φαίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Πολυ CSI βλεπει η μανα και δεν κανει. Και σιγα μη ζητησεις τοξικολογικες για τον καπνο, η βρωμα του μπουφαν αρκει.

(btw, πως το δεσαμε κομπο οτι το καπνισμα ανιχνευεται στις τοξικολογικες? Ενταξει για οπιοειδη, THC κλπ, αλλα νικοτινη ξερωγω? Σε ποιο εργαστηριο?)

Δημοσ.

δε νομίζω ότι υπάρχει νοήμον άτομο που θα έσκαγε τα φράγκα των τοξικολογικών για μια υποψία τσιγάρου...

ίσως αν υπήρχε υποψία για κάτι χειρότερο...

Δημοσ.

Μην μασάς ρε φίλος δεν τρέχει τίποτα άμα μπορείς να το κόψεις οκ άμα δεν μπορείς μην το κόβεις δεν θα πεθάνεις κιόλας.(παίζουν πιθανότητες αλλα μην πτοηθείς) και να το μάθουν οι δικοί σου το πολύ πολύ να σου κόψουν το χαρτζιλίκι και να γίνεις τρακαδόρος. :rolleyes:

Θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με το θέμα ελάχιστα αλλα για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Άμα πάω να δώσω σπέρμα φαίνεται το χόρτο η όχι?(απ ότι καταλαβαίνω σου κάνουν εξετάσεις) Έχω αποθέματα και δεν θέλω να πηγαίνει χαμένο. :devil:

edit : στην Ελλάδα σε πληρώνουν αν δώσεις σπέρμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...