kk1991 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 γιατι ολα τα αγορακια ειστε ηλιθια?(ρητορικη ειναι η ερωτηση-no offense)δηλαδη τι? δειχνετεστους φιλους σας οτι μεγαλωσατε? δε μπορω να καταλαβω....
evabb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 γιατι ολα τα αγορακια ειστε ηλιθια?(ρητορικη ειναι η ερωτηση-no offense)δηλαδη τι? δειχνετεστους φιλους σας οτι μεγαλωσατε? δε μπορω να καταλαβω.... να αγιασει το στομα σου.
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πολλοί το κάνουν αυτό εγώ πάντως δεν το άρχισα για να κάνω την μαγκιά μου η να το παίξω άντρας απλά το δοκίμασα και μου φάνηκε ωραίο(τρόπος που λέγει ωραίο αλλα tsp)
Mika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ως γνωστον μονο τα αγοράκια καπνιζουν, τα κοριτσακια πινουν λευκο τσαι.
Timour21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ως γνωστον μονο τα αγοράκια καπνιζουν, τα κοριτσακια...κάνουν πίπες Κάπως καλύτερα τώρα
ravend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ως γνωστον μονο τα αγοράκια καπνιζουν, τα κοριτσακια πινουν λευκο τσαι. Το λευκό τσάι τα σπάει όσο δεν πάει.End of Story.
salliara Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 τι ειναι το λευκο τσαι ρε παιδια? ειναι code για κατι? μα που ζω??
kk1991 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν ειπα οτι τα κοριτσακια δε το κανουν ισα ισα αυτα με εκνευριζουν περισσοτερο.........απλα ο τα αγορια το κανουν σε μεγαλυτερη συχνοτητα και εκτος αυτου το παιδι εινια αγορι δεν ηθελα να βγω offtopic.......
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ως γνωστον μονο τα αγοράκια καπνιζουν, τα κοριτσακια πινουν λευκο τσαι. το γνωστο φρεσκο,ζεστο ζεστο απ ευθειας απο τη πηγη
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μην βγαίνετε offtopic παρακαλώ και οποιος ξέρει ας μου απαντήσει
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Είπαμε, μόνο σε τοξικολογικές φαίνεται. Εσύ προφανώς πας για γενική ούρων, άντε καμιά καλλιέργεια. Τσιλ.
Bruson Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εξετάσεις αίματος και ούρων γενικές δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.