Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από ebay ένα usb tv stick, το Kworld DVB-T395U/UR. Δυστυχώς όμως πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ και μόνο, ενώ στο site γράφει και για mpeg4.

http://uk.kworld-global.com/main/prod_in.aspx?mnuid=1335&modid=12&prodid=72

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360319927853&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Κάποιος είχε αναφερεί ότι θέλει κατάλληλους drivers-software. Εγκατέστησα το επίσημο software από το site της KWORLD αλλά τίποτα...

Μια βοήθεια, please???

Δημοσ.

Όλα τα usb tv tuners (dvb-t) παίζουν και ΕΡΤ και DIGEA μιας και βάσιζονται σε software decoding!

Κατέβασε mpeg4 decoder και εγκατέστησε.Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις απ τη σελίδα της εταιρίας.

Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να δεις τηλεόραση btw?

Δημοσ.

Όλα τα usb tv tuners (dvb-t) παίζουν και ΕΡΤ και DIGEA μιας και βάσιζονται σε software decoding!

Κατέβασε mpeg4 decoder και εγκατέστησε.Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις απ τη σελίδα της εταιρίας.

Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να δεις τηλεόραση btw?

Δοκίμασα τα προγράμματα της kworld, το media center των win7, και το dscaler. Όλα αποθήκευαν μόνο τα mpeg2 κανάλια!

Βάζω να κατεβαίνει το ffdshow, μήπως και παίξει!

Δημοσ.

παιδια επιδι ειναι κριμα να ανοιξω νεο θεμα θελω να ρωτισω αν οι επιγειοι ψηφιακοι δεκτες για DIGEA παιζουν και αναλογικα καναλια.

θελω να παρω εναν για να τον σινδεσω με την οθονη του υπολογιστη μου. και προς το παρον να βλεπω τα αναλογικα και στο μελον να παινω και τα ψηφιακα.

ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ.

αν γινεται αυτο θελω να μου προτινεται εναν καλον ο οποιος να εχει HDMI, και οπτικη εξοδο για τον ηχο.

Δημοσ.

παιδια επιδι ειναι κριμα να ανοιξω νεο θεμα θελω να ρωτισω αν οι επιγειοι ψηφιακοι δεκτες για DIGEA παιζουν και αναλογικα καναλια.

θελω να παρω εναν για να τον σινδεσω με την οθονη του υπολογιστη μου. και προς το παρον να βλεπω τα αναλογικα και στο μελον να παινω και τα ψηφιακα.

ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ.

αν γινεται αυτο θελω να μου προτινεται εναν καλον ο οποιος να εχει HDMI, και οπτικη εξοδο για τον ηχο.

Οχι,μόνο mpeg2/mpeg4 μπορείς να δεις/πιάσεις..

Δεν εχουν αναλογικο tuner..

Δημοσ.

Με τί codec-decoder?

Στα Windows 7 δεν ασχολήθηκα με τίποτα, κούμπωσα το usb dvb της Gigabyte, μπήκα στο Media Center των windows εκανα αναζήτηση καναλιών (αφου αναγνώρισε την κάρτα της Gigabyte) και μετά την αποθήκευση δουλευαν τα αναλογικά και mpeg2/mpeg4 κανονικά !!

b_Gigabyte%20u8000%20hybrid.jpg

*Σε windows Vista που το είχα δοκιμάσει δεν είχα εικόνα στα mpeg4 οπότε εκεί έπρεπε να βάλεις codecs..

Επίσης με μια κάρτα crypto pci και μόνο αναλογικά το media Center δεν την "είδε" ποτέ οτι και να έκανα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μου απάντησαν από το support της Kworld :

Dear User,

Thank you for your mail.

1.It can support MPEG4 channels.

Please refer to the attached document,I hope it is helpful to you.

2.It is pure DVB-T TV Stick.If the digital system of those channels is DVB-T 2,it will not be supported.

Δυστυχώς ξέχασαν να κάνουν attach το document!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνω λάθος!

edit

Αφού δεν έβγαλα άκρη με dscaler, δοκίμασα το DCDVBSource_v0.16 το οποίο φαίνετα να βρίσκει τα άλλα κανάλια, δεν τα δείχνει όμως! Τσεκάρετε φώτο για να καταλάβετε τί λέω :

post-45103-0-26929700-1297244347_thumb.png

Επεξ/σία από hurin
Δημοσ.

Δοκίμασε το Speed Tv Player και πες μας αν δουλεύει!

Εγώ με αυτό βρήκα την υγειά μου.....και πιο ελαφρύ από της Avermedia και πιο καλό από θέμα ποιότητας/απόδοσης στα κανάλια!!!

Ορίστε και ένα link για να το δοκιμάσεις πριν το....αγοράσεις:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.008552

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...