mixalis8 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, λοιπον... το θέμα που έχω είναι πιο πολύ τεχνικό παρά προγραμματιστικό. Λοιπον... είχα αγοράσει εναν dedicated server πριν πολύ καιρό και μετά από πολύ προσπάθεια και χωρίς να ξέρω τι πραγματικα κάνω... λειτούργησε μετά από 20 μέρες με δικούς μου nameservers. (ns1.paradeigma.gr & ns2.paradeigma.gr). Τώρα αγόρα εναν νέο server από την hetzner και πρεπεί να περάσω το ίδιο μαρτύριο πάλι. Δείτε τι έχω κάνει μέχρι τώρα και πειτε μου τι έχω κάνει λάθος. 1) Πηγα στην Pointer.gr και εφτιαξα nameservers από το admin panel τους (ns3.paradeigma.gr -> 111.111.111.111 & ns4.paradeigma.gr -> 111.111.111.112) (Χρησιμοποιήσα το ιδιο domain για τους καινούργιους DNS με αλλο νουμερο) 2) Πήγα στο plesk και έκανα τις ακόλουθες εγγραφές στα DNS Settings (NS->ns3.paradeigma.gr & NS->ns4.paradeigma.gr & A->111.111.111.111 & A->111.111.111.112) 3) Αναμονή 5 μέρες.. Αξίζει να πω, πως την προηγούμενη φορά είχε κάνει 20 μέρες μέχρι να λειτουργήσουν οι νεοι Name Servers παρόλο που κάθε tutorial στο Internet λεει πως θέλει μέχρι 72 ώρες. Και ρωτώ... έχω παραλείψει κάτι??? Έκανα κάτι λάθος??? Πρεπει να περιμένω κι αλλο??? Φταιει ο γείτονας μήπως??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.