Προς το περιεχόμενο

ρύθμιση Yahoo mail σε Thunderbird

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να ρυθμίσω σε κάποιο mail client το yahoo mail (συγκεκριμένα σε Thunderbird). Ρυθμίζω POP3 και SMTP (αν και με το που βάζω το mail address μου βγάζει κατευθείαν τους servers, αλλά τους τσεκάρω και γω και είναι της Yahoo) αλλά δε μπορεί να κάνει verify το password, το οποίο εννοείται βάζω σωστά.

Ξαναδοκιμάζω να φτιάξω λογαριασμό:τίποτα.

Κάνω disable το firewall (μήπως από κει χρειάζεται ν' ανοίξω κάποια port):τίποτα πάλι.

Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.

Το mail είναι .com

Μέσα από τις ρυθμίσεις του yahoo μπορώ σαν free user να ρυθμίσω POP υπηρεσία;

Κάπου διάβασα πριν λίγο ότι POP μπορούν να φτιάξουν σε mail client όσοι είναι πελάτες του "Yahoo! Mail Plus". Γνωρίζει κανείς κάτι τέτοιο; Εμένα, το μήνυμα που μου βγάζει όταν κάνω λήψη μηνυμάτων στο Thunderbird είναι:

"Sending of password did not succeed. Mail server pop.mail.yahoo.com responded: pop not allowed for user."

Δημοσ.

εμένα για .de που τον είχα διαβάσει με είχε βοηθήσει.

ρε pisio ο οδηγός είναι άψογος για οποιοδήποτε email (οχι μονο yahoo) παρέχει pop3, ΕΚΤΟΣ απο το yahoo.COM που ΔΕΝ επιτρέπει pop3 ΕΚΤΟΣ αν πληρώνεις συνδρομή. Το πρόβλημα ήταν ΕΚΕΙ στο COM και οχι στις ρυθμίσεις του thunderbird.

Λύση στο πρόβλημα του COM υπάρχει στην συζήτηση που τον παρέπεμψα και είναι γενική λύση, όχι μόνο για το thunderbird

Δημοσ.

ρε pisio ο οδηγός είναι άψογος για οποιοδήποτε email (οχι μονο yahoo) παρέχει pop3, ΕΚΤΟΣ απο το yahoo.COM που ΔΕΝ επιτρέπει pop3 ΕΚΤΟΣ αν πληρώνεις συνδρομή. Το πρόβλημα ήταν ΕΚΕΙ στο COM και οχι στις ρυθμίσεις του thunderbird.

Λύση στο πρόβλημα του COM υπάρχει στην συζήτηση που τον παρέπεμψα και είναι γενική λύση, όχι μόνο για το thunderbird

αααα οκ τώρα κατάλαβα :whistle:

Δεν γνώριζα ότι το COM θέλει πληρωμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...