Hyakuretsu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια.Φιλος ενδιαφερεται να αγορασει 3d τηλεοραση Sony ή Samsung (μονο αυτες τις μαρκες δυστυχως δεν θελει αλλες και ειναι αμετανοητος) τουλαχιστον 46 ιντσων αυστηρα μεχρι 1500 ευρω.Μετα απο σχετικο ψαξιμο καταληξαμε στις ακολουθες Samsung PS50C6900 http://www.audioshow.gr/index.php?pa...com_virtuemart Sony KDL-46HX800 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/H...MRTDGTI-YH.htm Οι βασικες τους διαφορες ειναι οτι η πρωτη ειναι plasma μη LED στις 50 ιντσες ενω η δευτερη ειναι led lcd στις 46 ιντσες.Η δευτερη ειναι περιπου 260 ευρω ακριβοτερη και αν βαλουμε και το κοστος των 3d γυαλιων που στην πρωτη περιλαμβανονται στην τιμη ενω στη δευτερη ειναι εξτρα, η διαφορα πηγαινει στα 350-400 ευρω. Τα ερωτηματα ειναι τα εξης : 1) Τι διαφορα εχουν αυτες οι δυο τηλεορασεις οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας και το 3d ; 2) Αν υπαρχει διαφορα αντικατοπτριζεται στη διαφορα των 350-400 περιπου ευρω ; 3) Υπαρχει κατι καλυτερο με τις προδιαγραφες που ανεφερα στην αρχη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η πρωτη ειναι μετρια στο 3d πολυ καλη στο 2d ενω η δευτερη ειναι καλουτσικη στο 3d και best tv 2010 στο 2d. Το ποσο που διαθετει ο φιλος σου ειναι αρκετα σεβαστο και καλο θα ηταν να περιμενει την νεα γενια τηλεορασεων 3d. Σιγουρα θα βρει κατι καλο και σιγουρα θα πρεπει να ειναι ανω των 50 ιντσων για θεαση 3d υλικου. Παντως σε αυτα τα χρηματα τωρα δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο την sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vavoom Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε kostas.b όταν λές για νέα γενιά 3D μήπως ξέρεις πότε θα έρθει και τι διαφορές θα υπάρχουν με τη σημερινή τεχνολογία? Γιατί κι εγώ βρίσκομαι σε αναζήτηση TV (αρχικά δεν με έκαιγε να παρω 3D) αλλά όταν παρακολούθησα μια επίδειξη, μου ήρθε κάπως παράξενα και είπα να το ψάξω λίγο. Δεν σημείωσα το μοντέλο αλλά μια Samsung 40' 3D μου την αφήνουν στα € 950, χωρίς να έχω υπολογίσει το κόστος των ειδικών γιαλιών (αλήθεια πόσο πάνε?) Το άσχημο είναι ότι πρέπει να αποφασίσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Η καινουργια σειρα τηρεορασεων εχει ειδη παρουσιαστει και πωλειται σε καποιες χωρες της ευρωπης (Γαλλια) ενω στην χωρα μας θα βρισκονται στα μαγαζια στα τελη Μαρτη με αρχες Απριλη. Ολες οι μαρκες υποσχονται οτι το 3D πρωτης γενιας που ξεραμε θα ειναι κατα πολυ βελτιωμενο οπως και τα γυαλια ενω καποια μοντελα δεν θα χρειαζονται καν γυαλια. Το ζευγαρι τα γυαλια κοστιζουν σημερα 250 περιπου ευρω. Η 40αρα που αναφερεις μαλλον ειναι η c750 και σαν τηλεοραση ειναι καλη ομως σε 3d χρειαζεσαι απο 50 ιντσες και πανω.Γνωμη μου ειναι αν θελεις να παρεις τηλεοραση με 3d να περιμενεις τα καινουργια μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vavoom Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.