gballas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να αγοράσω αυθεντική μπαταρία lenovo για το Τ400 laptop μου? Απ' το lenovo site δεν έχω βγάλει άκρη.
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 κατ' αρχήν εγώ θα την έβγαζα να δω τι γράφει επάνω για παράδειγμα μια γράφει >Model name 57Y4186 υπάρχουν δύο ειδών 9 cell & 6 cell με 9 ή 6 στοιχεία. Αυτή που έχει τα πιο πολλά κρατάει και πιο πολύ. Μόλις τα δεις όλα αυτά πας εδώ και εδώ ή στην συνολική κατάσταση και διαλέγεις. Μόλις βρεις ακριβώς τι θέλεις, παίρνεις τηλέφωνο (το +30 δεν το παίρνουμε από Ελλάδα) >Γενικές Πληροφορίες General enquiries: Tel : +30-213-0087-200 Mailing Address: Lenovo Technology B.V – Greece Branch 228 Kifisias ave Halandri 15231 Athens Greece και ρωτάς ποιος πουλάει τα ανταλλακτικά τους και πόσο κάνει. Ένα ευχαριστώ μου δίνει δύναμη να σε βοηθάω συνέχεια...
gballas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Την 9cell έχω ήδη και λέω να πάρω τώρα την 6cell για να γλιτώσω βάρος. Αυτό το τηλ έψαχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.