gimani Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους σας, αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Έχω ένα jailbroken (jalibrakeme.com) Iphone 3gs IOS 4.0.1. Τις προάλλες προσπάθησα να στείλω mms και δεν γινόταν και μετά από επικοινωνία με την cosmote Μου είπαν να ενεργοποιήσω το 3g και τα δεδομένα. Το θέμα είναι όμως ότι όταν ενεργοποιώ το 3g τότε χάνω το σήμα. Στην αρχή έλεγα ότι ίσως δεν έχει καλό σήμα 3G η περιοχή αλλά το δοκίμασα με άλλο κινητό iphone 4 Που ήταν και αυτό στην cosmote και ενώ αυτό έπιανε κανονικά σήμα 3G το δικό μου έδειχνε εκτός δικτύου. Σε άλλο topic κάπου είδα ότι ίσως για κάτι τέτοιο ευθύνεται το jailbrake!! Ισχύει αυτό Μήπως κανείς μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασε να ξανακανεις jailbrake ,αν και δεν νομζιω να ειναι αυτο.Μηπως εφαγε καμια τουμπα και εχει προβλημα με την κεραια?κανε ενα restore και ξαναδοκιμασε χωρις jailbrake .Αν δεν σου δουλεψει πας γαι service.
AMWN_RA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τα ίδια και εγώ iPhone 3GS me 4.2.1 σπασμένο χθες δεν έβρισκε σήμα με τπτ έκανα restore πέρασα ξανά την 4.2.1 και πάλι δεν είχε σήμα μόλις εκλεισα το 3G φουλ σήμα cosmote. Sent from my iPhone using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τα ίδια και εγώ iPhone 3GS me 4.2.1 σπασμένο χθες δεν έβρισκε σήμα με τπτ έκανα restore πέρασα ξανά την 4.2.1 και πάλι δεν είχε σήμα μόλις εκλεισα το 3G φουλ σήμα cosmote. Sent from my iPhone using Insomnia Οποτε πρεπει να πας για service.Δεν γινεται να εχεις το 3gs και να χανεις το 3g του
mdr21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Οποτε πρεπει να πας για service.Δεν γινεται να εχεις το 3gs και να χανεις το 3g του και οι 2 ειπανε οτι το εχουν jailbreak , γιατι να πανε για service? καντε restore στην μαμα 4.2.1 και δειτε αν συνεχιζει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.