Προς το περιεχόμενο

switch για δίκτυο στο σπίτι

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και θα μου δώσουν και ένα xbox360 που θα κάτσει διπλα από το Ps3 και το wii αντί να πάρω wifi αντάπτορα να περάσω ένα καλώδιο ethernet από το modem-router (thomson tg585v7) πίσω από το έπιπλο που βρίσκονται και τα 3 , να το συνδέσω με ένα switch και εκείνο να μοιράζει στην κάθε κονσόλα. δλδ να εγκαταλείψω το wifi τελείως.

δοκίμασα μόνο στο ps3 και είδα μεγάλη διαφορά που είναι και λογικό. (μικρή βελτίωση στο multiplayer και τεράστια βελτίωση σε streaming από τον σταθερό((ps3mediaserver)) και για 1080p. ούτε κολλήματα ούτε τπτ)

με νοιάζει να είναι συνδεδεμένες οι 2 κονσόλες μαζί απλά να έχουν απροβλημάτιστη λειτουργία σε ότι αφορά Internet-muntiplayer-streaming κτλ γιατί το ασύρματο δεν την παλεύει.

υπάρχουν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν?

πχ αυτά θα με κάλυπταν?

switch 5θύρες ή 8 θύρες. (μικρή διαφοράς τιμής οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα)

3x Link

κ αυτό για σύνδεση τ thomson με το switch 10m

Προτάσεις και παρατηρήσεις δεκτές και απαραίτητες . :rolleyes:

πολύ μεγάλο μου βγήκε το post. :confused:

Δημοσ.

απο οπου να έβαζες για αγορά δεν είχα προβλημα. έτσι τα έβαλα κ εγώ απο συνήθεια .

σκέφτηκα ότι (νομίζω κιόλας) ότι και 1000αρι να έβαζα δεν θα μπορούσα να το αξιοποιήσω. γιατί είναι 100αρα η καρτα του pc , 100ara και τ λαπτοπ κ 100ρικες του μοντεμ. οποτε θα την "κόβει" πιστεύω.

δεν ξέρω τώρα.... :huh:

Δημοσ.

απλα με 1000αρι θα κανεις επενδυση...

μηχαμηνατα στο μελλον θα αλλαξεις, switch ομως δεν θα χρειαστει.

Δημοσ.

Καλό είναι να πάρεις ένα χιλιάρι switch ιδικά αν θέλεις να κανεις Streaming 1080p απροβλημάτιστα.Τώρα όσον αφορα τη διάταξη πρέπει όλες οι κονσόλες όπως και το pc απο το οποιό streamareis να είναι συνδεδεμένα πάνω στο switch(1000άρι).

Επίσης ένα utp θα φεύγει απο το switch και θα πηγαίνει στο router για να δίνει ιντερνετ παντού.Με αυτό τον τρόπο όλο το δικτυό σου θα παίζει σαν 1000αρι με τις καταλληλες ethernet 1000άρες κάρτες.

Τα ποιό πολλά αν οχι όλα τα router εχουν 100άρι switch πάνω.Δεν έχει νόημα να έχεις πανώ στο Router(100άρι) το pc σου όπως και το switch στο οποιό πάνω θα έχεις τις κονσόλες,θα είναι σαν να streamareis απο 100άρι δίκτυο μέσω του Playstation Media Server που έχεις εγκατεστημένο στο pc.Καλό είναι αν έχεις να βάλεις και cat6 utp καλώδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...