miza Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κάποιος αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα η κάποιο τρόπο να έχω την βέλτιστη ποιότητα σε υπότιτλους (π.χ. 1680x1050). Σε media player classic σε Windows οι υπότιτλοι έχουν την ανάλυση του Desktop και πραγματικά είναι πολύ ευχάριστοι. Θα μου άρεσε αν μπορούσα να έχω αυτή την ποιότητα και στο Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Με mplayer, σκετο, με subfont-autoscale=3 στο ./mplayer/config οι υποτιτλοι αλλαζουν με βαση τη διαγωνιο του βιντεο. Βεβαια... αυτη εινια η default τιμη! Επισης, κατα τη μεγεθυνση οι οιποτιτλοι ισως να φαινονται μη antialiased. Αυτο το προβλημα εχω με τον mplayer των windows, στο λινουξ ολα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω και γω κατι αλλο. υπαρχει πιθανοτητα να φαινονται οι υποτιτλοι στο κατω μαυρο μερος τις οθονης χωρις να χρειαζεται να κανω expand καθε φορα και αναλογα με την αναλυση του video? καποια μονιμη λειτουργια ισως? Θα το βαζα στο .config αλλα πρεπει να αλλαζω την αναλυση αναλογα με την ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Και ναι και οχι. Νομιζω οτι η θεση των υποτιτλων υπολογιζεται ποσοστιαια, δηλαδη μπαινουν πχ στο 10% του υψους της οθονης και οχι απο το 100ο pixel και μετα. Αλλα πως θα ξερεις που θα σου πεσει καθε φορα το μαυρο? Εκτος αν εχεις πχ μια ταινια 720p και ξερεις οτι επειδη δεν θα εχει υψος 720 pixels αλλα λιγοτερο, ολα απο το 720 και κατω θα ειναι μαυρα. Η μεταβλητη ειναι αυτη subpos <0-100> Specify the position of subtitles on the screen. The value is the vertical position of the subtitle in % of the screen height. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Με mplayer, σκετο, με subfont-autoscale=3 στο ./mplayer/config οι υποτιτλοι αλλαζουν με βαση τη διαγωνιο του βιντεο. Βεβαια... αυτη εινια η default τιμη! Επισης, κατα τη μεγεθυνση οι οιποτιτλοι ισως να φαινονται μη antialiased. Αυτο το προβλημα εχω με τον mplayer των windows, στο λινουξ ολα οκ. Θα το τσεκάρω, αλλά δεν έχω ιδέα πως δουλεύει ο mplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να βάλεις τον Smplayer και να τα πειράξεις από το γραφικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να βάλεις τον Smplayer και να τα πειράξεις από το γραφικό. Σαν τα χιόνια... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.