Προς το περιεχόμενο

Ζητειτε συμβουλη για ''κοψιμο'' του Ιντερνετ σε Smartphone με Android!

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν έχεις όπως είπες ρύθμιση για απενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, απλά πειράζεις το apn μόνος σου ή με το apn on off που είπε ο stormrain.

Συγκεκριμένο η ρύθμιση είναι στο:

"Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλ->Ονόματα σημείων πρόσβασης->Επιλέγεις αυτό για το internet (πιθανόν να έχει και για mms)->αλλάζεις την λέξη του apn, (πχ απο gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr που θυμάμαι οτι έχει η wind, το κάνεις μπλαμπλα.grw, ή κάτι τέτοιο..όπως θες, αρκεί να μην είναι σωστό!)

Edit: Είδα οτι έχει βρεθεί και η συγκεκριμένη μέθοδος manually, οκ.

Πάντως αυτά είναι, ούτε να πάρετε τηλ τη wind, ούτε αυτό με το data να κλείνουν τα πάντα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα. Θα κατεβαζα απλως το APN on off δωρεαν απο το market, θα το εβαζα σε μια οθονη και θα εκλεινα απο κει τα δεδομενα.

Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου, λογικα οχι δεν θα εχεις θεμα καθως θα πρεπει να ειναι περασμενα τα apn της turcell.

Xμμμ ...Προσεξε ομως κατι αλλο .Οκ στην Τurkcell για να μπεις λες οτι πρεπει να εχεις τα ΑPN της ,πασο.Αν εχεις κοψει απο το κεντρο το δικτυο ιντερνετ της wind ,τους εχεις παρει τηλεφωνο δηλαδη οπως εχω κανει εγω,και πας στο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση εκει με περιαγωγη να χρεωθεις ιντερνετ στον λογαριασμο σου στην wind ?Γιατι μετα μπορει να γυρισουν να σου πουν οτι ναι μας ειπατε να σας κοψουμε το ιντερνετ εδω στην Ελλαδα αλλα στο εξωτερικο που πηγατε συνδεθηκατε με περιαγωγη μεσω αλλων δικτυων που δεν το ειχαν για εσας απενεργοποιημενο και σας το χρεωσαν στο λογαριασμο σας .Φοβερο σεναριο ε?

Με το data roaming δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Για να είσαι σίγουρος, καλείς το customer care του παρόχου σου και ζητάς φραγή περιαγωγής.

Με το data roaming δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Για να είσαι σίγουρος, καλείς το customer care του παρόχου σου και ζητάς φραγή περιαγωγής.

Φραγη περιαγωγης στο data εννοεις ,γιατι εγω πριν φυγω τους ζητησα ανοιγμα περιαγωγης για κλησεις .Τελοςπαντων νομιζω η απενεργοποιηση του internet απο το κεντρο γενικα φραζει και την περιαγωγη δεδομενων του εξωτερικου .Τουλαχιστον υπαρχει και το option στο κινητο που το απενεργοποιεις -ενεργοποιεις την περιαγωγη δεδομενων και σε προειδοποιει πριν για υψηλες χρεωσεις.Το θεμα ειναι οτι αν το εχεις απενεργοποιημενο το internet απο το κεντρο μετα δεν μπορουν να σου πουν και τιποτα και χρεωση να ερθει τους δειχνεις τα @@ σου .

εγω φιλε μου εχω τα μενου στα αγγλικα, αλλα θα σου πς ακριβως τα βηματα ελπιζω να σε βοηθησουν..

Settings->

Wirelss & netqorks->

Mobile networks->

Data traffic <-σε αυτη την επιλογη οπου ειναι toggle (on/off) απλα ξετικαρεις και εισαι ετοιμος.. εγω εχω 2.1 και αυτο χρησιμοποιω και δουλευει μια χαρα.. επισησ δε χρειαζεται σε καθε boot, η επιλογη ειναι μονιμη, απλα στην εναρξη θα σου βγαζει ενα notification που θα λεει 'data traffic is dissabled'. πατας clear αν δε σ'αρεσει να το βλεπεις και αυτο ηταν ολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...