Προς το περιεχόμενο

Ζητειτε συμβουλη για ''κοψιμο'' του Ιντερνετ σε Smartphone με Android!

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!

Προσφατα αγορασα το Samsung Galaxy 3 αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα!

Επειδη οπως θα ξερετε το λειτουργικο του κινητου μου ειναι το Android, καθε φορα που εστω και καταλαθος παταω σε καποια εφαρμογη που εχει σχεση με συνδεση στο ιντερνετ, για παραδειγμα youtube,gmail,google κλπ αυτο συνδεεται αυτοματα στο ιντερνετ και χρεωνει με αστρονομικα ποσα...

Πως μπορω λοιπον να κλεισω οτιδηποτε μπορει να με χρεωσει (internet, gps κλπ);

Μηπως πρεπει να απευθυνθω στον παροχεα της συνδεσης και να ζητησω να μου το κοψουνε αυτοι;

Ισως ακουστει βλακεια αλλα παρολο που εχω smartphone, το κινητο το χρειαζομαι μονο για sms και κλησεις (η free Internet μεσω wireless) οποτε δεν θελω να εχω οποιεσδήποτε αλλες χρεωσεις.

αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμουνα ευγνωμων.

σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορεις πολυ απλα να απενεργοποιησεις την χρηση δεδομενων απο τις ρυθμισεις

αυτο μονο και τελος;

προφανως ομως θα πρεπει να την ξαναενεργοποιω την χρηση δεδομενων εαν βρισκω wireless και θελω να μπω στο ιντερνετ ετσι;

ευχαριστω πολυ!

κανοντας αυτο που σου ειπα, απαγορευεις στο κινητο σου να μπαινει στο internet χρεωνοντας την καρτα σου

αμα θες να μπεις απο wifi, πατας ενεργοπιηση του wifi διαλεγεις δικτυο και τελος :-)

κανοντας αυτο που σου ειπα, απαγορευεις στο κινητο σου να μπαινει στο internet χρεωνοντας την καρτα σου

αμα θες να μπεις απο wifi, πατας ενεργοπιηση του wifi διαλεγεις δικτυο και τελος :-)

εισαι και ο πρωτος! ;)

παιδια εχει κανεις το συγκεκριμενο μοντελου κινητου, η γενικα λειτουργικο Android 2.1 για να μου πει ακριβως τι να κανω;

γιατι απενεργοποιησα οτι βρηκα περι δεδομενων και παλι αυτο το πραγμα συνδεετε στο ιντερνετ και με χρεωνει!!

εισαι σιγουρος??

πηγαινε ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια->δικτυα κινητης τηλεφωνιας και εκει που λεει χρηση δεδομενων πακετου το ξετικαρεις

αυτο ειναι στανταρ ;)

sent from my galaxy s

εισαι σιγουρος??

πηγαινε ρυθμισεις->ασυρματη επικοινωνια->δικτυα κινητης τηλεφωνιας και εκει που λεει χρηση δεδομενων πακετου το ξετικαρεις

αυτο ειναι στανταρ ;)

sent from my galaxy s

δεν θα το πιστεψεις αλλα ακριβως εκει ειμαι και το μονο που εχει περι δεδομενων ειναι για περιαγωγη δεδομενων(το οποιο το ειχα ξε-τικαρει απο την αρχη) και οχι για πακετα δεδομενων!

κατι μου βρωμαει εδω...! ενηγουεη κατι διαβασα οτι παιζουνε free apps απο το android market που κοβουνε τα παντα αυτοματα!

αμα πατησεις παρατεταμενα το πληκτρο on/off σου βγαζει καποια επιλογη για λειτουργια δικτυου δεδομενων???

sent from my galaxy s

δεν βγαζει τιποτα αλλα νομιζω την βρηκα την λυση στο ακολουθο link γιατι εκανα οτι ακριβως λεει!

http://www.mysidenotes.com/2010/05/15/disable-data-transfer-in-android-2-1/

το κακο βεβαια που αναφερει κατω κατω ειναι οτι καθε φορα που θα μπαινω σε wi-fi αυτοματα ενεργοποιουνται τα δεδομενα, οποτε θα πρεπει παλι να επαλαμβανω την παραπανω διαδικασια!

οποτε ενα app (ειδα σε καποια forum το APNdroid και ειναι free) ισως ειναι η καλυτερη λυση!

στανταρ υπαρχει πιο ευκολος τροπος αλλα δεν ξερω να σου πω γιατι εχω αλλο κινητο και φοραω την 2.2

ναι ισως να εχεις δικιο αν κ οτι βρηκα στο νετ για το android 2.1 και για το συγκεκριμενο μοντελο αυτο αναφερανε!

θα βαλω το app μεχρι να κανω update απο περιεργια και μονο γιατι εχω καει με το θεμα!

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!:)

να σε ρωτησω ομως, εχοντας ανοιχτη συνδεση με wifi σου τρωει απο την καρτα???

γιατι νομιζω οτι, αν εχεις ανοιχτο wifi υπερισχυει του 3g κτλ

δεν ξερω τι συμβαινει σε αυτην την περιπτωση! λογικα αν εχεις μπει σε wi-fi, εχοντας κοψει data απο τον παροχεα, δεν θα χρεωνεσαι!

παντως βρηκα κατι πολυ κατατοπιστικο στο παρακατω λινκ, εχει 4 τροπους για να κοψεις τα data απο τον παροχεα...

οσοι εχουνε αντιστοιχο προβλημα ας το τσεκαρουνε!

http://www.mydigitallife.info/2010/04/30/how-to-turn-off-and-disable-mobile-data-connection-2ggprsedge3g-on-android-phone/

Εγω που εχω ειδοποιησει την wind και μου εχει απεργοποιησει το δικτυο ,αν παω στο εξωτερικο και πιασει πχ turkcell υπαρχει περιπτωση μεσω της turkcell να πιασω ιντερνετ και να φαω υπερχρεωση στον λογαριασμο της wind ?

• Moderators

Εγω στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα. Θα κατεβαζα απλως το APN on off δωρεαν απο το market, θα το εβαζα σε μια οθονη και θα εκλεινα απο κει τα δεδομενα.

Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου, λογικα οχι δεν θα εχεις θεμα καθως θα πρεπει να ειναι περασμενα τα apn της turcell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...