aisxos18 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα..Δυστυχώς σήμερα μόλις σύνδεσα ένα ρούτερ και διαπίστωσα πρόβλημα στην Τοπική σύνδεση!! Χρησιμοποιώ windows 7 32bit.. και κάρτα δικτύου :Realtek PCIe FE Family Controller Λοιπόν..Πάμε από την αρχή. Το πρόβλημα που μου βγάζει είναι Ρύθμιση παραμέτρων IP. Με την χρήση της παρακάτω ip διέυθυνσης από τις ιδιότητες της τοπικής σύνδεσης 192.168.100.251 και 255.255.255.0 την μάσκα ρυθμίζω το ρούτερ μου.Μπορώ να το διαχειριστώ και να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις αλλά ο υπολογιστής μου δείχνει ότι ακόμα αναγνωρίζει το δίκτυο και πως δεν έχει κάνει ακόμα σύνδεση με το ρούτερ,ένω γίνεται σύνδεση αφού μπορώ να ρυθμίζω το ρούτερ μου.Κοινώς νομίζει οτι δεν βρήκε ακόμα την IP. Μόλις κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο ρούτερ μου και λέω στον υπολογιστή αυτόματη απόδοση της IP για να πάρει τα στοιχεία από του ρούτερ, συνεχώς αναγνωρίζει το δίκτυο δίχως να παίρνει τα στοιχεία και στο τέλος λέει μη αναγνωρισμένο δίκτυο. Υπόψην δεν έκανα καμιά ρύθμιση που δεν συνίθιζα να κάνω τον τελευταίο χρόνο που έχω το λάπτοπ. Και πως στην διαχείριση συσκευών η κάρτα δικτύου φαίνεται να λειτουργεί σωστά !! Δίχως κάποιο πρόβλημα!! Δοκίμασα: Επανακίνηση του συστήματος Επαναφορά του συστήματος των windows σε σημείο που ήξερα οτι λειτουργούσε κανονικά. Κατάργηση του λογισμικού της κάρτας δικτύου και εγκατάσταση της ξανα. Ενημέρωση για νέο λογισμικό. Επαναφορά σε προηγούμενο λογισμικό της κάρτας που λειτουργούσε. Κοινώς μέσα από την διαχείριση μου βγάζει οτι κάρτα γ@μ@ει και δέρνει αλλα τζίφος... Σύνδεσα το ρούτερ με το ίδιο καλώδιο σε άλλο υπολογιστή και λειτουργούσε κανονικά.(Οπότε δεν φταίει το ρούτερ) το πρόβλημα μου το εμφανίζει όταν κάνω επιδιόρθωση αυτής της σύνδεσης και το μήνυμα είναι ακριβώς αυτό: Ο προσαρμογέας "Τοπική σύνδεση" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP πράγμα το οποίο δεν μπορεί να το επιδιορθώσει.. Πηγαίνω στην --> ιδιότητες τοπικής σύνδεσης -->πρωτόκολλο Internet 4 TCP/IPv4-->για προχωρημένους και βλέπω: ενεργοποιημένο το DHCP(όταν είναι στο αυτόματο )(που δεν ξέρω τι είναι) 192.168.100.251 255.255.255.0 (όταν είναι στο χρήσης της παρακάτω Ιp) (καταλαβαίνω ότι το έχω πατήσει εγώ πριν για αυτό το εμφανίζει..) Αυτά.Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μην διστάσετε.μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και έχει τον χρόνο !! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!
johnpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Κατ αρχάς το router σου τι μάρκα είναι? Η διεύθυνση ip του router είναι η 192.168.100.251? Υποθέτω ότι έχεις fritz της HOL ή κάνω λάθος?. Αν είναι έτσι τότε δώσε μια στατική στην κάρτα δικτύου σου του τύπου 192.168.100.ΧΧΧ όπου ΧΧΧ αριθμός 1 έως 254 πλήν το 251. Subnet παραμένει το ίδιο 255.255.255.0 και default gateway (προεπιλεγμένη πύλη) η ip του router (192.168.1.251 ΑΝ είναι αυτή) και στα dns βάλε τα dns του παρόχου σου (φαίνονται και μέσα στο router). Στο Advanced θα πρέπει να βλέπεις μόνο το DHCP enabled και τίποτε άλλο Παρεπιπτώντως DHCP σημαίνει Dynamic Host Configuration Protocol και είναι το "μαγικό" προγραμματάκι που τρέχει σε κάθε υπολογιστή σε ένα δίκτυο δίνοντας δυναμικά διευθύνσεις βάσει των πληροφοριών που παίρνουν από το router σου για να μην δημιουργούνται οι λεγόμενες "διενέξεις διευθύνσεων ip" για να το πω απλά.
Dakosoft Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Παιδιά εχω και εγω παρόμοιο πρόβλημα και δν κατάλαβα τι έγραψε ο "johnpap"......Έκανα πρόσφατα format και έχω Windows 7 32bit, router:baudtec modem:tplink TL-WN353GD και συνδέομαι ασύρματα.. Το θέμα είναι ότι όποτε προσπαθώ να μπω στο internet μου δημιουργεί διάφορα προβλήματα τα οποία συνήθως λύνονται αν πατήσω την επιδιόρθωση των windows η κάνω ένα restart και ξαναεμφανίζονται μετά απο καμιά ώρα. Κάθε φορά όμως βγάζει διαφορετικά μηνύματα με κύριο το ""Ο προσαρμογέας "Τοπική σύνδεση" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP"" αλλά και διάφορα άλλα με Dns server, με κομμένα καλώδια, με σημεία πρόσβασης τα οποία δυστυχώς δεν τα θυμάμαι!!! Γι' αυτό όποιος καλός άνθρωπος ξέρει και ας με βοηθήσει με την μαλακία που έμπλεξα!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cgiovarthis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εχετε βρει καμια λυση; Το ιδιο προβλημα εχω κ εγω... Με το ιδιο ρουτερ κ καλωδιο το netbook συνδεεται κανονικα στο internet, ενω το desktop δεν μπορει να συνδεθει.. Μεχρι κ φορματ εκανα κ τιποτα..
sdakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στη Γερμανία σε ένα σπίτι και θα φιλοξενούμαι για τους επόμενους 5 μήνες.Το πρόβλημα μου είναι ότι πολλές φορές είτε αποσυνδέεται το ίντερνετ μόνο του, είτε δεν έχω καν όταν ανοίγω το laptop. Όταν βάζω την αντιμετώπιση προβλημάτων μου βγάζει το μήνυμα να κάνω restart στο modem και αν πατήσω παράληψη αυτού του βήματος γράφει ότι "ο προσαρμογέας "Σύνδεση ασύρματου δικτύου" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ΙΡ". Επειδή έχω δοκιμάσει το restart μερικές φορές δεν λειτουργεί. Το περίεργο είναι ότι σχεδόν πάντα επιδιορθώνεται μόνο του, άλλες φορές πχ μετά από 10 λεπτά και άλλες μετά από μερικές ώρες. Οι συγκάτοικοί μου δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, και έχουν κανονικά ίντερνετ, πράγμα που με κάνει να καταλαβαίνω ότι δεν φταίει το μοντεμ. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πάρα πολύ!
da-vinci Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αλλαξε καναλι απο το ρουτερ ,αναβαθμισε τον οδηγο καρτας δικτυου
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ποιο router είναι; Μήπως έχει περιορισμό στο πόσοι υπολογιστές θα είναι συνδεμένοι; Μπορεί να σου κάνει κόλπα κάποιος συγκάτοικος και να σε πετάει από το ρούτερ. Αν χρησιμοποιείς torrent υπάρχει περίπτωση να σε κάνουν kick προσωρινά.
ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Σε εμενα παιδια εχει εξαφανιστει η Τοπικη Συνδεση και δεν μπορω να το ξαναεμφανισω! ΤΙ πρεπει να κανω?
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Σε εμενα παιδια εχει εξαφανιστει η Τοπικη Συνδεση και δεν μπορω να το ξαναεμφανισω! ΤΙ πρεπει να κανω? Ποια win έχεις; Θα πας στις της τοπικής σύνδεσης και θα ξετσεκάρεις την εμφάνιση του εικονιδίου και θα την ξανατσεκάρεις (για τα xp) Ή θα πατήσεις Προσαρμογή στα εικονίδια περιοχής ειδοποιήσεων και θα ελέγξεις αν είναι επιλεγμένο το Εμφάνιση εικονιδίου και ειδοποιήσεων.
dimman24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πολλες φορες το προβλημα ειναι οτι δεν δινει mac-address η καρτα δικτυου οποτε μπορουμε να της δωσουμε καρφωτα...!My pc-->Manage-->Device Manager-->Network Adapter--> και στις ρυθμισεις της καρτας ψαχνεις Advanced-->Network Address βαζεις 2A1B4C3D6E5F ή καποια σαν αυτη και κανεις restart. πες μας και τι γινετε μεσα στο ρουτερ εαν βλεπει το pc
jtaitst8stdyfydo5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Λοιπόν παιδιά έχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο ίντερνετ.πατάω αντιμετώπιση προβλημάτων και μου λέει: Ο προσαρμογέας "Τοπική σύνδεση" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP.......σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσεται παρακαλώ πείτε μου τι πρέπει να κάνω.
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είναι στο αυτόματο η απόδοση ip ή έχεις στατική και για ποια windows μιλάμε; Άνοιξε το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και πάτα στο αριστερό μέρος τη αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα. Μετά Ιδιότητες στην τοπική σύνδεση και πάλι Ιδιότητες στο TCP/IPv4. Έλεγξε αν είναι όλα στο αυτόματο και αν δεν είναι βάλε την ip και το dns στο αυτόματο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα