tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την αγορά ενός CD από το amazon, και το έκανα ξεχωριστό θέμα γιατί συνήθως τα υπόλοιπα αφορούν μεγάλες παραγγελίες. Γενικά δεν έχω ξανακάνει αγορά από εκεί. Θέλω λοιπόν να παραγγείλω ένα CD που κάνει 12 ευρώ, στο περίπου, απο το amazon.co.uk! Πρώτα θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να διευκρινίσω αν θέλω να μου το στείλουν μέσω ΕΛΤΑ ή courier! Διάβασα κάπου ότι αν δεν σου δίνει επιλογή σημαίνει ότι θα είναι με courier! Και επίσης τα εξοδά αποστολής, σύμφωνα με τη σελίδα θα είναι γύρω στα 49 cents της λίρας, αλλά μπορεί να είναι περισσότερα ή να περάσει από τελωνείο?
timoboll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για την αγορά ενός CD από το amazon, και το έκανα ξεχωριστό θέμα γιατί συνήθως τα υπόλοιπα αφορούν μεγάλες παραγγελίες. Γενικά δεν έχω ξανακάνει αγορά από εκεί. Θέλω λοιπόν να παραγγείλω ένα CD που κάνει 12 ευρώ, στο περίπου, απο το amazon.co.uk! Πρώτα θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να διευκρινίσω αν θέλω να μου το στείλουν μέσω ΕΛΤΑ ή courier! Διάβασα κάπου ότι αν δεν σου δίνει επιλογή σημαίνει ότι θα είναι με courier! Και επίσης τα εξοδά αποστολής, σύμφωνα με τη σελίδα θα είναι γύρω στα 49 cents της λίρας, αλλά μπορεί να είναι περισσότερα ή να περάσει από τελωνείο? κανε μια αγορα 25 λιρων και θα σου ερθουν χωρις μεταφορικα με ελτα οχι με κουριερ (γιατι με κουριερ πληρωνεις αρκετα λεφτα παραπανω ) σε 13 μερες το πολυ θα σου εχουν ερθει free super saver delivery ειναι η επιλογη για τσαμπε αποστολη αυτα τελωνειο απο ευρωπη δεν πανε
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 κανε μια αγορα 25 λιρων και θα σου ερθουν χωρις μεταφορικα με ελτα οχι με κουριερ (γιατι με κουριερ πληρωνεις αρκετα λεφτα παραπανω ) σε 13 μερες το πολυ θα σου εχουν ερθει free super saver delivery ειναι η επιλογη για τσαμπε αποστολη αυτα τελωνειο απο ευρωπη δεν πανε ναι σωστά, αυτο είναι καλή λύση, ευχαριστώ. αλλά πως επιλέγω να μου έρθει από ΕΛΤΑ??
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 tonya καλως ήρθες στο forum. ΕΔΩ υπάρχει σχετικοτατο θεμα συζητησης που θα σου λύσει ολες τις απορίες. Στα γρήγορα. Αν διαλέξεις απλη αποστολή 99% θα έρθει με ΕΛΤΑ. Επισης όλες οι αποστολές απο ΕΕ δεν περνάνε τελωνείο. Για τα υπόλοιπα στο link που σου έδωσα
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 tonya καλως ήρθες στο forum. ΕΔΩ υπάρχει σχετικοτατο θεμα συζητησης που θα σου λύσει ολες τις απορίες. Στα γρήγορα. Αν διαλέξεις απλη αποστολή 99% θα έρθει με ΕΛΤΑ. Επισης όλες οι αποστολές απο ΕΕ δεν περνάνε τελωνείο. Για τα υπόλοιπα στο link που σου έδωσα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά με το απλή αποστολή εννοείς το standard delivery, όταν επιλέγεις στο shipping?
timoboll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά με το απλή αποστολή εννοείς το standard delivery, όταν επιλέγεις στο shipping? οχι free super saver delivery θα επιλεγεις βασικα στειλε ενα λινκ να σου πω αμα ερχεται free ελλαδα
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 οχι free super saver delivery θα επιλεγεις βασικα στειλε ενα λινκ να σου πω αμα ερχεται free ελλαδα http://www.amazon.co.uk/Th-Runaways-Music-Motion-Picture/dp/B003954I3I/ref=pd_sim_d_h__4 Αν και μου είπε ήδη κάποιος στο φόρουμ ότι θα είναι 2,44 λίρες τα έξοδα αποστολής!
Jason13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/Th-Runaways-Music-Motion-Picture/dp/B003954I3I/ref=pd_sim_d_h__4 Αν και μου είπε ήδη κάποιος στο φόρουμ ότι θα είναι 2,44 λίρες τα έξοδα αποστολής! Αν κανεις αγορες (+ αυτο το cd) πανω απο 25 λιρες, εχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα, αλλιως πληρωνεις μεταφορικα γυρω στις 7 λιρες
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν κανεις αγορες (+ αυτο το cd) πανω απο 25 λιρες, εχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα, αλλιως πληρωνεις μεταφορικα γυρω στις 7 λιρες Το ερώτημα της Τονιας έχει απαντηθεί, αλλά εσύ πως έβγαλες τα μεταφορικά 7 λίρες;
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν κανεις αγορες (+ αυτο το cd) πανω απο 25 λιρες, εχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα, αλλιως πληρωνεις μεταφορικα γυρω στις 7 λιρες Ναι αλλά για αυτό το cd η παραγγελία έλεγε ότι είναι 2.44 τα έξοδα, γιατί 7?
Jason13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δε δοκιμασα το συγκεκριμενο προιον , αλλα γενικα οταν κανω μια παραγγελια κατω απο 25 λιρες απο την amazon.co.uk , μου βγαινουν τα μεταφορικα περιπου στις 7 λιρες
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δε δοκιμασα το συγκεκριμενο προιον , αλλα γενικα οταν κανω μια παραγγελια κατω απο 25 λιρες απο την amazon.co.uk , μου βγαινουν τα μεταφορικα περιπου στις 7 λιρες Σου βγάζει στο τέλος της παραγγελίας ότι θα είναι 7 λίρες ή μήπως είναι τίποτα απρόοπτα έξοδα του ταχυδρομείου?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σου βγάζει στο τέλος της παραγγελίας ότι θα είναι 7 λίρες ή μήπως είναι τίποτα απρόοπτα έξοδα του ταχυδρομείου? Δεν υπαρχουν απροοπτες χρεωσεις στο ταχυδρομειο, ποσες φορες, σε ποσα διαφορετικα threads, πρεπει να σου πω οτι το συγκεκριμενο CD εχει 2.44 λιρες μεταφορικα με το standard delivery; (μονο του) Ειπαμε, τελικη 12.69 λιρες. (περιπου 15 ευρω) Στο Play.com (δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο, αλλα λογικα το παραγγελνεις και σε λιγες μερες θα φυγει για σενα), ειναι πιο φτηνο αφου ερχεται τελικη τιμη 12.49 ΕΥΡΩ http://www.play.com/...urlrefer=search Υπαρχει και αυτο (ουτε αυτο ετοιμοπαραδοτο αμεσα) 2CDs ιδια τιμη 12.49€ (δεν ξερω ομως αν ειναι διαφορετικες εκτελεσεις, αν και δεν το νομιζω) http://www.play.com/...urlrefer=search Ερχονται ολα με ΕΛΤΑ, και απο amazon και απο Play, σε 1-2 βδομαδες.
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σου βγάζει στο τέλος της παραγγελίας ότι θα είναι 7 λίρες ή μήπως είναι τίποτα απρόοπτα έξοδα του ταχυδρομείου? Οχι Τονια, λεει πόσο περίπου πληρώνει αυτός στις παραγγελίες του και οχι για τη δική σου αγορά. Για την δική σου αγορά σου απάντησε λεπτομερώς ο matrixxx στην άλλη συζήτηση.
tonya_gd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Είστε πρωτοί! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Απλά έψαξα όπου μπορούσα στο ίντερνετ και ο καθένας είχε διαφορετική ιστορία και εμπερία απο το amazon και από άλλα τέτοια sites και δεν ήξερα τι να περιμένω! matrixxx εκείνο που είναι 2CD είναι άλλο, είναι του συγκροτήματος The Runaways, έγω θέλω το soundtrack της ταινίας The Runaways! ! Όμως έλεος, αυτό με τα 2 CD στο public το είχε 30 ευρώ!!:Ο!! Βέβαια μπορώ να το παραγγείλω και από τη δισκογραφική που κάνει 9.50 € (χωρίς έξοδα αποστολής) αλλά θα έρθει απο Αμερική, δηλαδή τελωνεία! Και το amazon είναι πιο "όνομα" στις online αγορές όποτε πιστεύω είναι καλύτερα να το πάρω απο κει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.