Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς προτείνει άλλη έκδοση των Windows 7 πέραν της Starter N για netbooks...

Συγκεκριμένα μιλάω για ένα Turbo X (μαθητικό) που έχει Atom N270@ 1,6 και 1 gb ram (που σκοπεύω να του βάλω όσο παίρνει)

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς προτείνει άλλη έκδοση των Windows 7 πέραν της Starter N για netbooks...

Συγκεκριμένα μιλάω για ένα Turbo X (μαθητικό) που έχει Atom N270@ 1,6 και 1 gb ram (που σκοπεύω να του βάλω όσο παίρνει)

Ναι βάλε xp να τρέχει καλά , αν θες δοκίμασε τα win 7 ultimate αλλά νομίζω ό,τι θα κολλάει , τα xp πιστεύω θα είναι πολύ καλά για το μηχανάκι σου , πιο

μοντέλο έχεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

Με 1 Gb μνήμη άσε το καλύτερα. Αν είναι βάλε άλλο 1gb για να μπορέσεις να βάλεις τα 7.

Όχι ότι δεν θα τα σηκώνει και έτσι που είναι τώρα, αλλά θα είναι ελαφρώς πιο αργά από τα ΧΡ.

Δημοσ.

Τι είναι αυτό;

Anyway, gaming και 1Gb είναι σχήμα οξύμωρο για μένα!! Δεν ξέρω. Περίμενε και τους gamers να σου απαντήσουν σε αυτό.

Δημοσ.

Και για gaming xp?

Τα ξεχνας τα games στο netbook...τα μονα που μπορει να σηκωσει αξιοπρεπως ειναι age of empires 2 κλπ..αν θυμασαι ποσο παλιο ειναι..

Δημοσ.

Όπως σας είπα θα έβαζα μνήμη και του έβαλα 2gb...

Έχει XP και Ubuntu 9.4 πάνω και θέλω να βάλω 7 και 10.10...

Απλά σκεφτόμουν αν αξίζανε τα ultimate αντί των κλασσικών starter n

Δημοσ.

Τα ξεχνας τα games στο netbook...τα μονα που μπορει να σηκωσει αξιοπρεπως ειναι age of empires 2 κλπ..αν θυμασαι ποσο παλιο ειναι..

Εγω δε τα ξεχναω σε netbook. Εχω αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/acerlaptops/3243-asus-eee-pc-1015pn-new-2gb-ram-ddr3

Δημοσ.

Όπως σας είπα θα έβαζα μνήμη και του έβαλα 2gb...

Έχει XP και Ubuntu 9.4 πάνω και θέλω να βάλω 7 και 10.10...

Απλά σκεφτόμουν αν αξίζανε τα ultimate αντί των κλασσικών starter n

Ναι αξίζουν , βάλτα , με 2 gb θα είναι καλά πιστεύω !! :X

Δημοσ.

Έβαλα τα Windows Ultimate και πάει μια χαρά...

Έχω ένα μεγάλο θέμα με τους drivers, ίσως αύριο αν ευκαιρίσω να πεταχτώ σε ένα Πλαίσιο μπας και μου τους δώσουν...

Κανένα update στο bios παίζει σε αυτά τα μηχανήματα;

bios version 1.09

ec version 1.7u

m/b version b

αυτές τις πληροφορίες δίνει το bios, κάπου Σεπτέμβριο του 2009 είναι αυτοί...

Δημοσ.

εχω βαλει WIN 7 Ultimate στο Vaio netbook μου (με 1gb ram)και πανε σφαιρα.

βαλε τα ultimate αφοβα,τα xp ειναι απαρχαιωμενα πλεον και δεν αξιζουν.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για πείτε παιδιά, πια είναι η πιο καταλληλη έκδοση  windows 7 για netbook;

Με χαλάνε λιγο τα windows 7 starter γιατί δεν σε αφήνει να αλλάξεις wallpaper.

Έχω παρατηρίσει ότι στο netbook μου  με windows 7 και 8 ζεστένεται  πιο πολύ απ ότι με windows xp και το ανεμιστηράκι "τρέχει" πιο γρήγορα.Που μπορεί να οφείλετε αυτό;

Επίσης έχω παρατηρίσει οτι με τα windows 7  όταν βάζω ένα βίντεο απο το youtube σε fullscreen τα γράμματα του  πχ: 1:23 - 5:43 είναι χάλια, ενώ με τα xp και τα windows 8 είναι ok.

To netbook έχει 2GB ram και 60gb SSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...