xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια αλλι μια φορα τιν βοηθεια σας πως μπορω να κανω απενεργοποιησει του 3G στο android 2.1 s.e x10 mini pro ευχαριστω γα το χρονο σας
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μονο με εκεινο το εκανα αναβαθμισει πριν λιγο τωρα δεν μοθ γαζει το σηματακι 3G δν εχς νετ στο κιν καπως αλλιως και αναλθτικα αν γινεται σε παρακαλς
karmen1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 μονο με εκεινο το εκανα αναβαθμισει πριν λιγο τωρα δεν μοθ γαζει το σηματακι 3G δν εχς νετ στο κιν καπως αλλιως και αναλθτικα αν γινεται σε παρακαλς κάτσε να καταλάβω τώρα θες να το ενεργοποιήσεις; Ακολούθα την παρακάτω διαδρομή και κάνε στο τέλος enable. Ελπίζω να είναι σωστή καθώς δεν έχω χ10 μπροστά μου Settings / Wireless & networks / Mobile networks / Data edit: μάλλον αυτή είναι η διαδρομη Settings –> Wireless controls –> Mobile networks βάλε τικ στο MMS&DATA
karmen1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Έβαλές τικ στο MMS&DATA και πάλι τα ίδια; Κλείσε το και ξανά άνοιξέ το. Επίσης με την αναβάθμιση τι εννοείς; Το φλάσαρες;
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 To εχω κανει λειτουργια gsm/wdcma αλλα δν μοθ βγαζει το σηματακι 3G? TO to εκανα αναβαθμιση σε 2.1 ειχα τα παλια android
karmen1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 To εχω κανει λειτουργια gsm/wdcma αλλα δν μοθ βγαζει το σηματακι 3G? TO to εκανα αναβαθμιση σε 2.1 ειχα τα παλια android Κλείσε το και ξανα άνοιξε το όπως σου είπα και πριν, αφού σιγουρευτείς για το τικ στο MMS&DATA. Αν συνεχίσει δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Περίμενε κάποιον με x10 που θα ξέρει καλύτερα
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 οκ ευχαριστω θα περιμενω καποιον αλλο φιλο
pp6210 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 οκ ευχαριστω θα περιμενω καποιον αλλο φιλο τσέκαρε τα εξής: 1. οτι έχεις ενεργοποιημένο το gsm/3g στα mobile network settings (από ότι κατάλαβα το έχεις ήδη), 2. οτι οι ρυθμίσεις apn είναι σωστές (στο mobile network settings/ access point names), kai 3. οτι υπάρχει κάλυψη 3g εκεί που προσπαθείς να συνδεθείς (ξέρω ακούγεται χαζό αλλά ποτέ δνε ξέρεις...) μάλλον στο 2 είναι το πρόβλημά σου...
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εχεις και εσυ φιλε μου αν μπορεις λιγο ποιο αναλυτικα φιλε μου και απλα
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Τι παροχο εχεις? Vodafone, Wind ή Cosmote?
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 cosmote φιλε μου και κατι ακομα δεν μπορω να μπω στο android market γιατι αραγε?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ γιατι δεν εχεις ιντερνετ. Πηγαινε στις ρυθμισεις εδω Settings –> Wireless controls –> Mobile networks (αν εχεις ελληνικα κανε την μεταφραση) και δες αν υπαρχουν τα παρακατω: Όνομα Cosmote Wireless Internet APN Internet MCC 202 MNC 01 Τύπος APN default
xanthigate13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου εχω συνδεθει με wifi και παλι δεν μπαινει στο market...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.