Προς το περιεχόμενο

Πως κανω ενεργοποιησει και αντιστροφα το 3G στο sony ericsson x10 mini pro

xanthigate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια αλλι μια φορα τιν βοηθεια σας πως μπορω να κανω απενεργοποιησει του 3G στο android 2.1 s.e x10 mini pro

ευχαριστω γα το χρονο σας

Δημοσ.

μονο με εκεινο το εκανα αναβαθμισει πριν λιγο τωρα δεν μοθ γαζει το σηματακι 3G δν εχς νετ στο κιν καπως αλλιως και αναλθτικα αν γινεται σε παρακαλς

Δημοσ.

μονο με εκεινο το εκανα αναβαθμισει πριν λιγο τωρα δεν μοθ γαζει το σηματακι 3G δν εχς νετ στο κιν καπως αλλιως και αναλθτικα αν γινεται σε παρακαλς

κάτσε να καταλάβω τώρα θες να το ενεργοποιήσεις;

Ακολούθα την παρακάτω διαδρομή και κάνε στο τέλος enable. Ελπίζω να είναι σωστή καθώς δεν έχω χ10 μπροστά μου

Settings / Wireless & networks / Mobile networks / Data

edit: μάλλον αυτή είναι η διαδρομη

Settings –> Wireless controls –> Mobile networks βάλε τικ στο MMS&DATA

Δημοσ.

Έβαλές τικ στο MMS&DATA και πάλι τα ίδια; Κλείσε το και ξανά άνοιξέ το.

Επίσης με την αναβάθμιση τι εννοείς; Το φλάσαρες;

Δημοσ.

To εχω κανει λειτουργια gsm/wdcma αλλα δν μοθ βγαζει το σηματακι 3G? TO to εκανα αναβαθμιση σε 2.1 ειχα τα παλια android

Κλείσε το και ξανα άνοιξε το όπως σου είπα και πριν, αφού σιγουρευτείς για το τικ στο MMS&DATA.

Αν συνεχίσει δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Περίμενε κάποιον με x10 που θα ξέρει καλύτερα

Δημοσ.

οκ ευχαριστω θα περιμενω καποιον αλλο φιλο :whistle:

τσέκαρε τα εξής:

1. οτι έχεις ενεργοποιημένο το gsm/3g στα mobile network settings (από ότι κατάλαβα το έχεις ήδη),

2. οτι οι ρυθμίσεις apn είναι σωστές (στο mobile network settings/ access point names), kai

3. οτι υπάρχει κάλυψη 3g εκεί που προσπαθείς να συνδεθείς (ξέρω ακούγεται χαζό αλλά ποτέ δνε ξέρεις...)

μάλλον στο 2 είναι το πρόβλημά σου...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ γιατι δεν εχεις ιντερνετ.

Πηγαινε στις ρυθμισεις εδω Settings –> Wireless controls –> Mobile networks (αν εχεις ελληνικα κανε την μεταφραση) και δες αν υπαρχουν τα παρακατω:

Όνομα Cosmote Wireless Internet

APN Internet

MCC 202

MNC 01

Τύπος APN default

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...